Essence Hello Autumn! Lip Creams - The Budget Life | Blog over financiën en besparen -->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Essence Hello Autumn! Lip Creams


Queen van de low-budget merken is voor mij toch wel Essence. Iedereen kent het merk en ik denk dat ook bijna iedereen tenminste één product van Essence in haar make-upcollectie heeft. Ik heb in ieder geval genoeg Essence producten waarvan ik er meerdere dagelijks gebruik. Zo gebruik ik al jaren de Essence Long Lasting Eye Liner en ook de lipsticks zijn bij mij favoriet.

Essence komt nu met een hele leuke Limited Edtion: Hello Autumn! Een collectie die - zoals de naam al doet vermoeden - vol zit met prachtige, herfstachtige producten. De mooie oogschaduwpalettes en Multi Colour Powder heb ik al op verschillende blogs voorbij zien komen, maar over de Lip Creams had ik nog niet veel gelezen. Ik was er zelf onwijs benieuwd naar en nam beide kleuren mee naar huis om te testen!


Het lijkt wel alsof elk merk nu uit komt met dit innovatieve lipproduct. Een lipstick en lipgloss in één: de glans van een lipgloss, maar de intense dekking van een lipstick, die je dan weer aanbrengt met een lipgloss kwastje. Het is even verwarrend, maar als je de producten zelf ziet, snap je het al snel. Miss Sporty, NYC en Rimmel London gingen Essence al voor en ik ben erg tevreden over de lip lacquers van al deze merken. Eens kijken of de lip creams van Essence ook fijn zijn!

De Limited Edition bevat twee kleuren lip creams:

 • C01 Beauti-FALL Red
 • C02 Keep Calm & Go For A Walk

De namen zijn in ieder geval leuk!


C01 Beauti-Fall Red is een prachtige, koele koraal/rode kleur die meteen mijn aandacht trok. Ik ben gek op rode kleurtjes en ook al vind ik ze vaak te opvallend voor een normale schooldag, als de gelegenheid daar is, heb ik het liefste red lips!
Zo'n kleur rood als deze had ik nog niet in mijn stash en ik vind het een hele mooie kleur. Hij is niet intens, knallend rood en daarom misschien wel des te mooier. De lipstick heeft een duidelijke koraal ondertoon, wat ik erg mooi vind voor in de herfst.

En wauw, wat een pigmentatie komt er van deze lip creams af! Ik had ook niet anders verwacht, want dat is ook waar zo'n lip lacquer goed voor is. De kleur vind ik erg mooi op mijn lippen en ik vind het mooi dat hij niet extreem glanzend is, maar juist een klein beetje mat is. Ik heb deze lipstick aan de ultieme test onderworpen en een hele avondmaaltijd naar binnen gewerkt. Na afloop zat de lipstick nog steeds goed op mijn lippen, maar dat was vooral bij de randjes. Aan de binnenkant van mijn lippen moest ik hem wel echt even bijwerken, maar alsnog was ik blij verrast over de kwaliteit!


C02 Keep Calm & Go For A Walk is bijna de tegenhanger van Beauti-Fall Red. Deze lichtroze nude kleur is namelijk een stuk minder opvallend, maar daarom niet minder mooi. Ook deze dekt weer perfect en vind ik goed geschikt voor een normale schooldag. Het is echt een fijn kleurtje om in je dagelijkse stash te hebben, hij past bovendien eigenlijk bij elke look!

Ook deze lip creams bevallen me weer heel erg goed. Ik denk dat ik gewoon een nieuw soort favoriet lipproduct heb gevonden: de lip lacquers! Ik weet zeker dat ik deze twee prachtige kleuren met veel plezier ga dragen in de herfst. Wil je ze nog scoren, wees er dan snel bij, want de Hello Autumn! collectie van Essence is een Limited Edition! De collectie ligt nog tot halverwege oktober in de winkels.

De Essence Hello Autumn! Lip Lacquers kosten €1,99 per stuk en zijn o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

41 opmerkingen:

 1. Wauw, de pigmentatie is echt prachtig! Ze staan je ook erg goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, supercheap en zo te zien toch hele goeie kwaliteit :D stiekem hou ik meer van satin of matte lipstick maar vooral de rode kleur spreekt me toch wel aan! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een mooie kleurtjes. Ze staan je beide erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, vooral die tweede vind ik erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hoor altijd hele fijne dingen over lip creams, ze staan ook heel erg mooi! Ik ga toch maar even kijken bij de Kruidvat!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem15.9.14

  De heb de tweede, echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Looking good! Essence komt de laatste tijd echt met fijne producten uit, ik vind deze twee lip lacquers je ook echt tof staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind vooral die node kleur erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oelalalaa so pretty! En dat voor zo'n toegankelijke prijs, ideaal! C01 Beauti-Fall Red is echt ontzettend mooi, staat je heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ze zijn super mooi en fijn, ik heb ze ook. Toch zijn deze lipcreams niet nieuw, al helemaal niet in de trend van liplaquers. Essence had in 2013 de stay matt lipcreams en daar lijken deze gelukkig op! Zo jammer dat ze die uit het assortiment hebben gehaald.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ahh had ik die tweede nu toch maar meegenomen, want dat is precies zo'n kleur die ik nog nodig heb en die ik waarschijnlijk vaak zou gaan dragen, ik ga hem snel nog proberen te scoren! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ze zien er heel mooi uit. Ik had er eigenlijk niet zo veel van verwacht maar ik vind ze echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zo'n goede pigmentatie, wow! De rode staat je erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtige kleuren! Staan je ook allebei heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die tweede is supermooi subtiel!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh ik vind ze beide erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Waaaauw, ik ben helemaal verliefd op de rode gloss. Wat een prachtige, fantastische kleur. Staat je ook helemaal super!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Top product! Deze ga ik ook halen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind vooral de rode erg mooi! Plakken ze? Want dat vind ik het vervelende aan gloss.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, ze plakken helemaal niet! Doordat ze iets matter zijn, voelt het veel meer aan als lipstick in plaats van lipgloss :)

   Verwijderen
 20. Die node roze kleur heb ik ook gekocht laatst bij de DM in Duitsland heb hem alleen nog niet geprobeerd, vandaag maar eens doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Super mooie kleuren en wat een prijsje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Mooie, intense kleuren! Ik hou van dit budgetmerk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wauw, die zien er erg mooi uit ! x

  BeantwoordenVerwijderen
 24. ben zelf echt gek op die nude tint :D

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik heb keep calm en go for a walk en vind hem heel erg mooi, die rode is ook echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een mooie kleurtjes! Het tweede kleurtje zou ik zelf ook wel willen, ben de laatste tijd echt fan van die lichtroze kleurtjes. x

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Beide kleuren staan je prachtig! Ik ga ze snel bekijken bij de Kruidvat!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Beauti-FALL Red heb ik ook gekocht. Zo'n prachtige kleur! (Vandaag staat er een FOTD online met producten uit deze lijn). Ik vind deze opvallende kleur jou ook het mooiste staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. De kleurtjes zijn echt heel leuk! Zo'n spijt dat ik ze niet heb meegenomen, haha! Ik hoop dat er volgende week nog wat van de collectie ligt, het oogschaduw palette zag er namelijk ook veelbelovend uit. Van deze collectie heb ik alleen de color adapting powder blush en de bruine eye pencil meegenomen. De rode staat je trouwens supermooi, het nude kleurtje is inderdaad perfect voor een dagelijkse look. :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Echt heel fijn ja :) Ik heb de nude kleur, maar de rode kleur is ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Zien er mooi uit! Ik heb ook een lipcream van essence :)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Die bestonden al geloof ik bij de vorige collecties :)
  Hele fijne kleuren (:

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Beide vind ik wel heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wow dit had ik niet verwacht. Ik dacht eigenlijk dat het gewoon een redelijk transparante gloss-dekking zou hebben. Ze zijn erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Prachtige kleuren! Ik vind ze beide eigenlijk wel heel erg mooi, normaal hou ik niet zo van de nude lipgloss maar deze vind ik wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ziet er zeer goed uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wauw! Die zachtroze zou ik misschien nog wel durven halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Anoniem26.9.14

  Wat een prachtig gepigmenteerde kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Kan ze nergens vinden, in geen enkele Kruidvat helaas. Oh well

  BeantwoordenVerwijderen