E.L.F. Pressed Mineral Eyeshadow

Yay, het is weer tijd voor een review van één van de E.L.F. producten die ik een tijdje geleden ontving! Jullie waren allemaal erg benieuwd naar de minerale oogschaduws en ook ik was meteen nieuwsgierig naar deze prachtige oogschaduws, verpakt in een schattig doosje. Kijk je mee?


Ik ontving twee kleuren van de Pressed Mineral Eyeshadow van E.L.F.:

 • #6565 Miss Popular
 • #6563 Beauty Queen

Twee betere kleurtjes hadden ze niet uit kunnen kiezen, want ik ben echt dol op zulk soort nude kleuren! Hier kun je echt een prachtige, basic ooglook mee maken. #6565 Miss Popular lijkt verdacht veel op mijn favoriete oogschaduw van The Body Shop, die is alleen wel meer dan twee keer zo duur. Eens kijken of dit een fijne budgetvervanger is!

De oogschaduws zijn los verpakt. Persoonlijk vind ik een palette altijd wel fijner, omdat je dan allerlei bruikbare kleurtjes bij elkaar hebt. Al die losse oogschaduws vind ik niet altijd even handig.

Hier kun je een goede close-up zien van de oogschaduws. Beauty Queen is een hele lichtroze, bijna witte kleur met een matte finish. Miss Popular is een lichtbruine/bronzen kleur met een prachtige shimmer. Ik vind het altijd erg leuk om een matte kleur te combineren met een shimmery kleur!

En wauw, wat een pigment komt er van de oogschaduws af! Dit had ik niet verwacht. Ik schrok bijna toen ik zag hoeveel oogschaduw er op mijn vinger zat toen ik slechts één keer zacht in de oogschaduw had gedept. Beter dan dit wordt het gewoon niet.


En dit is de look die ik ermee heb gemaakt. Ik houd echt van zo'n simpele, nude look. Op mijn bewegend ooglid bracht ik Beauty Queen aan en in mijn arcade boog Miss Popular. Daarna pakte ik nog een fluffy kwast om het geheel te vervagen. Echt super simpel, maar het resultaat mag er wezen!

Helaas hebben de oogschaduws well veel fall out doordat ze zó gepigmenteerd zijn. Hierboven kun je goed zien dat er heel veel poeder vanaf komt. Voor mij geen gigantisch probleem, maar wel iets om op te letten als je deze oogschaduws aan wilt schaffen.

Ik ben echt ondersteboven van deze prachtige oogschaduws! De afgelopen paar dagen heb ik ze eigenlijk non stop opgehad, ik heb geen andere oogschaduw gebruikt om een ooglook te maken!

Je vindt de E.L.F. Pressed Mineral Eyeshadows voor €4,00 per stuk in de webshop van E.L.F. 

Wat vind jij van mono eyeshadow? Vind je ze fijn, of gebruik je liever een palette? 

29 opmerkingen:

 1. Wauw! Het is inderdaad jammer dat het niet in een palette zit. Ik pak oogschaduws in palettes veel vaker dan de losse, maar toch. Deze zijn echt prachtig :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een budget toppers! Ze zien er echt ontzettend leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt wel oké! Ik vind de doosjes heel mooi voor E.L.F. De kleurtjes ook, alleen jammer dat er best wel veel fall-out is. Ik kan daar zo moeilijk mee werken dan haha :D! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn echt heel erg mooi! Je hebt er ook een mooie look mee gemaakt. En met fall out kunnen we dan wel leven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de donkere kleur erg mooi. Budgettoppers dus!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, prachtige kleurtjes! Het had inderdaad zo handig geweest als het in een palette zat!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gebruik liever een palette waar de kleuren heel mooi op elkaar afgestemd zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind ze erg mooi! Maar ik koop en gebruik echt nooit mono's

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind ze inderdaad ook heel erg mooi van kleur, lekker rustig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi! ELF stelt mij nauwelijks teleur. Ik zou wel niet snel mono oogschaduws kopen maar ik houd het in gedachten

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind ze prachtig! Mooi pigment. Love the nude look ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, ziet er echt heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtig! Zeker voor die prijs!

  Liefs,
  Eva ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ga binnenkort maar eens even een bestelling plaatsen bij ELF..! Zulke fijne spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een prachtige kleuren! Ik gebruik zelf liever een palette, omdat ik dan alles bij elkaar heb. Ik zie trouwens veel te veel moois van ELF voorbij komen de laatste tijd. Dat word een bestelling plaatsen denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een mooie goed gepigmenteerde kleurtjes! Perfect voor een nude/alledaagse look. i like!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Echt prachtige kleurtjes! Die bestel ik zeker de eerst volgende keer als ik weer iets bij ELF bestel!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooie kleuren zeg en een goed prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooie oogschaduws, zeker voor dat geld!

  BeantwoordenVerwijderen