Outfit | Prêt-à-Party

Even aan m'n voorhoofd voelen hoor. De herfst is begonnen en voordat je het weet staat de winter aan de deur en wat koopt Nicole? Juist: een zomerjas! Mijn vorige leren jasje is helaas tot op de naad toe versleten en dus wilde ik graag weer een nieuwe. Dat de zomer voorbij is en dat het nog wel even duurt voordat de zomer weer voor de deur staat, kon mij niet tegen houden! In de webshop Van Tilburg Online zocht ik wat leuke items uit en ik ging voor dit prachtige leren jasje.

Écht leer is hij niet, maar dat hoeft van mij ook niet. Klinkt misschien gek, maar ik weet me gewoon geen raad met van die hele dure kledingstukken. Volgens mij zouden ze dan alleen maar in mijn kast hangen, omdat ik ze te mooi vind om te dragen. Voor deze jas betaal je nog geen €50 en dat vind ik echt een prima prijs voor zo'n mooi jasje. Hij is gelukkig wel gevoerd, waardoor ik hem ook nog in de herfst en lente kan dragen.
Ik kan gewoon niet meer zonder een leren jasje, het is echt een fijn basic item om in je kast te hebben hangen. Dit leren jasje is van Vero Moda en kost €44,95.


Ik besloot voor een lekker stoere outfit te gaan. Omdat ik best snel zweet, vermijd ik eigenlijk altijd grijze T-shirtjes, aangezien je daarin heel snel zweetplekken ziet. Heel erg jammer, want ik vind grijze tops en shirts echt super leuk! Ik besloot toch nog eens een kansje te wagen, de laatste tijd valt het namelijk wel mee en bovendien: met een jasje erover ziet niemand iets! En ik ben stiekem wel blij dat ik nu eindelijk een grijze top in mijn kast heb. De opdruk vond ik ook zo leuk: Prêt-A-Party! Deze is van het merk ONLY en kost €14,95.

Pluspunt: de super snelle levering (de volgende dag al in huis) én je betaalt geen verzendkosten! 


Daarbij droeg ik één van mijn lievelingsbroeken van de C&A. Ik schreef laatst al een artikel over mijn favoriete spijkerbroeken, die allemaal van de C&A komen. De broek is lekker strak en ook van de onderkant sluit hij mooi aan, waardoor ik hem graag combineer met mijn laarsjes van Invito.


De ketting die ik draag is van Beautiful Bijoux. De laatste tijd ga ik al snel voor gouden sieraden, terwijl ik vroeger nooit - maar dan ook echt nooit - gouden sieraden droeg. Het was dus wel weer even wennen toen ik een zilveren ketting omdeed!

Dit is een gesponsord artikel. 

35 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een super leuke outfit! Dat shirtje is echt geweldig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige outfit heb je weer aan. Ben echt fan van je leren jasje. En de ketting die je draagt vind ik ook heel erg mooi, oogt chique <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je jasje staat je echt mooi! Iedereen zou eigenlijk een leren jasje moeten hebben haha!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie outfit! Ik vind je laarsjes en jasje echt heel leuk :D! Het shirtje ook, alleen ben ik dus zo'n ongelooflijk pietje precies en stoor ik me aan het accent op de a dat verkeerd staat hahaha (a) X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie outfit! Ik kan ook niet zonder zo'n zwart lederen jasje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind je jasje super leuk! En leren jasjes zijn eigenlijk het hele jaar door fijn, ook in de herfst. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat shirt is zo leuk, je jasje ook ik wil ook nog een nieuw leren jasje :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie outfit! Staat je erg goed en het jasje is gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leren jasje is erg tof! de ketting staat er ook leuk bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een tof leren jasje! Ik heb ook een aantal leuke items mogen uit zoeken bij VTO, maar dit jasje heb ik over het hoofd gezien! Een zwart leren jasje is echt een musthave in je kledingkast. Je kan er talloze combinatie mee maken en daar houd ik van!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuk shirt! En ook mooi casual gecombineerd, hier hou ik van ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Echt een super leuke outfit, ook echt mijn stijl. Dat shirt vind ik zo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie ketting en prachtig shirt!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super leuke outfit! Grappig shirtje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een gaaf jack! Super leuk! Het grijze shirtje is ook heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Je shirtje en ketting zijn echt heel erg tof!! Mooie outfit.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Nice picks! Heel gaaf jasje. Ja ik ken het zweetplekken in shirt maar als te goed ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hele mooie outfit! Die ketting is prachtig. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind die ketting heel erg leuk en wat een mooie outfit.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. superstoer jasje! Maar toch classy :) i like that

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hele leuke outfit! Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Mooi jasje, ik vind je ketting ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een ontzettend leuke outfit! Het leren jasje staat je echt heel tof en je schoenen zijn ook erg gaaf. De broeken van de C&A zijn echt heel fijn, ik heb er een gekocht op aanraden van jouw artikel. Het zit echt als gegoten voor kleine mensen. ☺
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Simpel, maar heel leuk deze outfit! X

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Oeh wat een mooie items heb je gekocht! Ik vind dat jasje echt helemaal top!

  Liefs,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen