Opening Primark Arnhem + Shoplog - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Opening Primark Arnhem + Shoplog


Het blijft Primarks regenen in Nederland! Maar van deze nieuwe Primark werd ik wel héél erg blij. Gisteren opende namelijk het Primark filiaal in Arnhem, dat slechts 10 minuten reizen van mijn home town Ede vandaan is. Yay! Eindelijk hoef ik niet meer minstens drie kwartier in de trein te zitten om mijn geliefde Primark te bezoeken.

Om 11 uur ging de winkel open voor publiek, maar ik mocht voor mijn blog bij de persopening zijn. Dat betekende: om kwart over 7 mijn bed uit rollen, om kwart voor 9 in de trein zitten en nog geen half uur later als één van de eersten in de nieuwe Primark staan. Gewapend met mijn camera legde ik de Primark in Arnhem vast op beeld. Ik heb zoveel leuke items gespot! Kijk je mee naar het verslag?k kan je vertellen: ik was niet de enige die bij de persopening aanwezig was. Het leek wel alsof heel bloggersland die morgen vroeg was ontwaakt om naar Arnhem te gaan. Er waren zoveel leuke bloggers die ik kende, lekker druk, maar zo ontzettend gezellig! Ik sprak op het station af met Janne, Jamie en Joanne Ik ging dus op stap met de 3 J's! :)

De Primark in Arnhem is gevestigd in het oude filiaal van de Bijenkorf. Met een oppervlakte van 5.600 vierkante meter is het de grootste Primark in Nederland. Ik moet zeggen dat ik dat niet in de gaten had, ik las het pas achteraf in het persbericht. Het was zeker een grote Primark, maar ik had niet gedacht dat het de grootste van Nederland is. Maar keuze genoeg was er zeker! Ik heb vooral super veel leuke vesten en truien gespot! Als het winter wordt, zijn er echt zoveel leuke dingen te vinden bij de Primark.


En kijk wat ik hier spotte! De ge-wel-di-ge sjaal! Vorige week was ik bij de opening van de Primark in Venlo waar ik deze sjaal al spotte. Ik had hem toen laten hangen, maar daar had ik al snel spijt van. Gelukkig heb ik hem nu wél mee kunnen nemen!

Uiteindelijk ben ik zéér goed geslaagd. Ik had eigenlijk niets nodig - op pantoffels na - maar toch ben ik met twee volle tassen de winkel uit gelopen. Benieuwd wat ik heb gekocht? Let's check it out!Ik was nog geen twee seconden binnen, of ik liep al tegen dit heerlijke fluffy vest aan. Vorige week kocht ik ook al een wit fluffy vest bij de Promiss en dat is nu al zonder twijfel mijn favoriete trui voor deze winter. Een beetje overbodig vond ik het eigenlijk wel, om wéér een fluffy vest te kopen. Maar deze vond ik zó leuk! Hij zit heerlijk en ik vind de kleur ook erg mooi. Het vest kost €15,00 en voor dat fijne prijsje kon ik hem echt niet laten liggen.

Toen ik al bijna richting de kassa liep, zag ik deze witte trui hangen. Ik was nog op zoek naar wat basic items die ik met één van mijn vele statementkettingen kon combineren. Deze trui heeft een vrij hoge hals, waardoor je hem heel erg leuk kunt dragen met een statementketting. Die rits op de achterkant vind ik ook erg mooi. Happy me! Ook deze trui kostte €15,00.


Niet heel erg spannend, dit zwarte T-shirt, maar toch wilde ik hem even laten zien. Primark is namelijk dé winkel op het gebied van fijne basics. Ik nam hem mee in maat 40, waardoor hij een beetje oversized valt. Leuk met een blazer of vest erover. Kost slechts €2,30, goedkoper ga je het niet vinden!


Ook dit is een fijn, basic hemdje van de Primark. De stof vind ik heel erg fijn en het model sluit ook mooi aan. Hij valt wat korter, maar dat is perfect voor mij als mini-mensje. Ook zo'n hemdje kun je weer heel leuk combineren met een statementketting en blazer of vest erover. Prijs? €4,00.


Pantoffelsss! Of nou ja, dit zijn meer cosy socks, maar echt heerlijk om in huis te dragen. Er waren verschillende printjes verkrijgbaar, maar deze vond ik toch wel de leukste. Prijs? €3,00.


Sieraden kan een vrouw nooit genoeg hebben! Oké, ik heb nu wel echt genoeg statementkettingen, maar deze armband mocht ik van mezelf nog wel meenemen. Het is zo'n Ibiza armband: verschillende armbandjes die allemaal aan elkaar zitten. Dat zit super fijn én draagt ook nog eens makkelijk. Ook deze is verkrijgbaar in allerlei soorten en kleuren, voor €4,00 per stuk.


Ook snuffelde ik nog even op de Home afdeling. De laatste tijd hebben ze echt hele leuke interieuritems bij de Primark, waar ik heel blij van word! Ik brand de laatste tijd bijna elke avond kaarsjes op mijn kamer, maar ik merkte dat die zo snel op ging. Ik scoorde daarom twee nieuwe kaarsen op de Home afdeling die tot wel 50(!) uur branden. Bovendien ruiken ze ook nog eens heerlijk en dat voor maar €2,00 per stuk.


De beautyafdeling van Primark sla ik eigenlijk standaard over. Waarom? Geen idee! Daarom besloot ik om er nu eens een kijkje te nemen. Daar zag ik genoeg leuke spulletjes, maar mijn oog viel al snel op dit mooie palette. Er zitten acht kleuren in en ik vind de verpakking er erg chique uit zien. Het leek me een leuk budget product om te testen voor mijn blog, want dit oogschaduwpalette kost slechts €3,00!


En tot slot, ja ja mensen, daar is-tie: de pied de poule sjaal. Ik had zelf geen idee dat de print van deze sjaal zo heet, maar gelukkig vertelde één van mijn bezoekers dat! Ik ben er echt ontzettend blij mee en ik weet zeker dat ik deze veel ga dragen deze winter. Deze sjaal kost €6,00.

Ik ben héél blij met al mijn nieuwe Primark koopjes. Ik blijf het een leuke winkel vinden en winkelen in alle rust, voordat de winkel opengaat voor publiek, is helemaal geweldig. Dit jaar openen er nóg twee Primarks in Nederland, dus ik ben helemaal happy!

Heb jij de laatste tijd nog leuke dingen gekocht bij de Primark? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

62 opmerkingen:

 1. Wat een leuk verslag! Mooie items heb je gekocht. Vooral die fluffy vest is prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toffe aankoopjes heb je gedaan! Ik kon zelf helaas niet bij de opening aanwezig zijn, maar als ik nu jou verslagje zie vind ik dat toch wel heel jammer. Wat een gave kleding hangt er nu ook in de Primark zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je leuke dingen gekocht, krijg nu zelf ook zin om te gaan shoppen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk verslag én hele mooie items! Ben dol op de ketting en die fluffy vest. Op de foto spot ik ook nog een aantal dingen die ik graag zou willen ... argh Primark @ Gent, waar blijf je?! :D X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige winkel! Hele fijne items heb je ook gekocht, de slofjes zien er heerlijk zacht uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk Nicole! Ja de sjaal is zo leuk! Ik vond het gezellig om je gesproken te hebben. Je bent een lieverd! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke dingen heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een fijne aankopen. Ik ben helemaal gek van het witte truitje. Basic en toch net wat specialer, heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die sjaal is echt heel mooi Nicole! En ik heb gisteren dat vest in het zwart gekocht, heerlijk fluffy is die hè? En leuk om je even gezien te hebben, was echt heel gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat is dat grijze vest toch leuk! Dit wordt een bezoekje aan de Primark plannen, ik zie teveel leuks ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Anoniem1.10.14

  Leuke aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een super leuke aankopen heb je gedaan. De pied de poule sjaal heb ik over het hoofd gezien, jammer! Want hij is erg leuk! Leuk om je nog even gezien te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ah Nicole, wat een heerlijke aankopen heb je weer gedaan. Tot donderdag! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooie dingen heb je gekocht. Ze hebben dit jaar inderdaad ontzettend leuke sjaals bij de Primark. Jammer dat ik je gisteren niet meer gesproken heb. Er waren ook zoveel bloggers om gezellig mee te kletsen! Het is zo fijn om in een opgeruimde winkel te kunnen shoppen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke items heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Echt een mooie winkel is het geworden. Ik ging eergisteren op zoek naar de sjaal, maar in Rotterdam (Alexandrium) hebben ze die niet. Daar hebben ze zo'n gigantisch slechte collectie en het is altijd een bende. Ik kom daar dus niet meer en moet op zoek naar een andere Primark, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oe die sjaal is mooi! En de vest, leuke items heb je geshopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw, je armband en de sjaal op de laatste foto vind ik fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Die hartjes trui is cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik vind die witte trui echt enig! Heel cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Haha, de 3 J's! Ik vond het erg leuk om je te ontmoeten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuk verslag heb je ervan gemaakt en wat een leuke dingen heb je gekocht ! Was leuk om je even te ontmoeten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Echt overal zit die maar niet in Utrecht, snap er niks van haha misschien wel beter voor mijn portemonnee

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een leuke aankoopjes Nicole! Ik sla de beautyafdeling ook altijd over, maar zo te zien had ik er even moeten kijken. Ik ben super benieuwd naar het pigment van dat palette! Review? :D

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een leuke items, ik ben ook blij met mijn aankoopjes! Ook leuk je gezien te hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Leuke dingen heb je gekocht. Ik ben benieuwd naar een make-up review, ben ook niet op die afdeling geweest haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wauw wat heb je veel moois gekocht! Ben erg benieuwd naar het palette.

  Liefs,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Mooie dingen heb jij gekocht ! Ik heb zo'n zin om te gaan shoppen nu !!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat een leuke dingen! Ik kijk helemaal uit naar de opening van meer Primarks in België :)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Heerlijk zo'n opgeruimde winkel! Ik vind je aankoopjes heel erg leuk, ben dol op je sjaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ik ben heel benieuwd naar die oogschaduw, want ik heb niks van de beauty afdeling gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Het eerste vest ziet er zo comfy uit, heerlijk om te dragen op koudere dagen! Leuk verslagje heb je gemaakt. Lijkt me zo fijn om te winkelen in een net geopende en opgeruimde winkel. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Shame on me.. Dit Arnhems meisje is niet geweest.

  Gaaf die sjaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Die fluffy vest is echt super mooi! Voor 15 euro zou ik hem ook niet laten liggen!
  Die sjaal ziet er ook heel leuk uit!
  Liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Anoniem1.10.14

  De primark filialen in Nederlands lijken wel uit de lucht te vallen! Was dat maar waar voor België...
  Leuke aankoopjes ook trouwens!
  Liefs, Jana

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Anoniem1.10.14

  Wat een mooie winkel is het zeg! Hele leuke items!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Je hebt hele leuke dingen gescoord, hopelijk kom ik dit weekend ook thuis met leuke items van de Primark..

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Leuk verslagje! Die sjaal is zo tof! Gaaf printje ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Oh wauw! Zo leuk om te zien! De winkel ziet er prachtig uit! Ik krijg meteen helemaal zin om naar de Primark te gaan! Hihi, Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 40. JAAA! Je hebt je gewilde sjaal gescoord <3. Wat een leuke dingen heb je gekocht. Die witte trui vind ik echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Anoniem1.10.14

  Leuk artikel! Wat een gave items!

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Ziet er super leuk uit! Moet echt weer even naar de Primark, vooral voor die fluffy vesten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Wat grappig: we hebben dezelfde sloffen, sjaal en vest gekocht! (het vest dan wel in een andere kleur haha!) Het was een onwijs leuke opening :)

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Anoniem1.10.14

  Top aankopen en wie houd er niet van de Primark! Fijn dat er telkens meer openen!

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Het lijkt me heerlijk om zo'n opgeruimde winkel te shoppen, ik zie echt zoveel leuke dingen! Jij hebt ook leuke items gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Super leuke items gekocht!! Die sjaal vind ik echt geweldig! Dat wordt dus snel naar de Primark...

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Flora1.10.14

  Dat vestje is zo leuk! En ik wil die sjaal! Hebben ze die toevallig ook een rood met zwart? Dat zo zo geweldig zijn <3

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Anoniem1.10.14

  wat leuk, ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 49. De Primarkfilialen worden ook steeds groter! Je hebt leuke dingen geshopt, ik vind de sjaal en het palette echt super mooi, ik ben wel benieuwd naar de swatches van het palette. x

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Anoniem1.10.14

  Wat een mooie winkel! En wat heb je een leuke items gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 51. je hebt erg leuke dingen geshopt ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Die sjaal vind ik erg leuk! Ze hebben op het moment toffe dingen bij de Primark.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Prachtig fluffy vest zeg. <3 En je sjaal is ook enorm leuk. Ik heb het oogschaduw palette ook maar ik vond 'm helaas echt super bagger! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 54. De pied-de-poule sjaal is idd geweldig! Echt heel mooi <3 ik wil ook snel wer eens bij de primark shoppen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Je hebt super leuke items gekocht. Wat lijkt me dat toch heerlijk, in een nette en opgeruimde Primark rondstruinen!

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Die sjaaal! <3

  Liefs,
  www.loisblog.com

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Ik zou er alleen al heen gaan om die sjaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Anoniem3.10.14

  De collectie ziet er erg leuk uit!! Toffe aankoopjes!

  Liefs, Celeste

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Hele leuke items heb je gescoord! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Echt supergave artikelen, Primark Arnhem blijft de beste.

  BeantwoordenVerwijderen