Unboxing | Trendy Needs & Nieuwe GUHL producten!

Joehoe, het is weer tijd voor een nieuwe video! Vandaag een unboxing voor jullie :) Ik vind het altijd heel erg leuk om andere unboxing video's te kijken, dus ik dacht: laat ik er ook eens één doen! Toen ik thuis kwam van Mallorca, stonden er twee leuke pakketjes voor mij klaar: één hele grote doos met super leuke items die ik mocht uitzoeken bij de webshop Trendy Needs en een pakketje met de nieuwe GUHL producten waar ik onwijs benieuwd naar ben. Benieuwd naar de items die ik uitzocht bij Trendyneeds.nl én de nieuwste producten van GUHL? Kijk dan snel deze video!Klik hier als je de video niet kunt zien.
Klik hier om je te abonneren op mijn YouTube-kanaal. 

12 opmerkingen:

 1. Super leuk filmpje :) Die tas is echt prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijke haarproducten, pluiscontrole is altijd goed :). En oh, wat is de kleur van je tas mooi. Ik hou ook zo van mintgroen. De grote statementketting is ook tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die tas! Echt prachtige kleur. Die sjaal is ook prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke unboxing! Ik ben benieuwd naar de producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe Guhl lijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk filmpje! Die tas is erg mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha ahh, je kan wel horen dat je een leuke party holiday achter de rug hebt! Zo klonk ik vorig jaar ook na mijn examen reis... Wat een leuke producten allemaal, ben heel benieuwd naar de producten van Guhl :) X

  BeantwoordenVerwijderen