Unboxing | Trendy Needs & Nieuwe GUHL producten! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Unboxing | Trendy Needs & Nieuwe GUHL producten!


Joehoe, het is weer tijd voor een nieuwe video! Vandaag een unboxing voor jullie :) Ik vind het altijd heel erg leuk om andere unboxing video's te kijken, dus ik dacht: laat ik er ook eens één doen! Toen ik thuis kwam van Mallorca, stonden er twee leuke pakketjes voor mij klaar: één hele grote doos met super leuke items die ik mocht uitzoeken bij de webshop Trendy Needs en een pakketje met de nieuwe GUHL producten waar ik onwijs benieuwd naar ben. Benieuwd naar de items die ik uitzocht bij Trendyneeds.nl én de nieuwste producten van GUHL? Kijk dan snel deze video!Klik hier als je de video niet kunt zien.
Klik hier om je te abonneren op mijn YouTube-kanaal. 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

12 opmerkingen:

 1. Super leuk filmpje :) Die tas is echt prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijke haarproducten, pluiscontrole is altijd goed :). En oh, wat is de kleur van je tas mooi. Ik hou ook zo van mintgroen. De grote statementketting is ook tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die tas! Echt prachtige kleur. Die sjaal is ook prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke unboxing! Ik ben benieuwd naar de producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die mintgroene tas is zo pretty :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe Guhl lijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw die tas! Goede keuze!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Anoniem10.8.14

  Leuk filmpje! Die tas is erg mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. de tas heeft een heel mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie kleur heeft de tas!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige tas!:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Haha ahh, je kan wel horen dat je een leuke party holiday achter de rug hebt! Zo klonk ik vorig jaar ook na mijn examen reis... Wat een leuke producten allemaal, ben heel benieuwd naar de producten van Guhl :) X

  BeantwoordenVerwijderen