5 looks met het MUA Undressed palette - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

5 looks met het MUA Undressed palette


Het MUA Undressed palette hoort inmiddels alweer weken bij mijn "every day" producten. Ik weet nog hóe blij ik was dat MUA eindelijk naar Nederland kwam en dat Emily het palette al voor mij scoorde voordat hij in de winkel lag. Sindsdien heb ik hem bijna elke dag gebruikt!

Het palette bestaat uit tien prachtige kleurtjes, zowel shimmery kleuren als matte kleuren. Je kunt hier zoveel verschillende looks mee creëren! Als je liever niet zoveel geld wilt uitgeven aan make-up, is dit palette wat mij betreft ook het enige wat je nodig hebt op het gebied van oogschaduw. Vandaag laat ik vijf looks zien die je met het MUA Undressed palette kunt maken!


Dit zijn de twaalf kleuren uit het palette. Jammer genoeg hebben ze geen bijzondere namen en hebben ze alleen een cijfer. De bovenste rij is Shade 1 t/m 6 en op de onderste rij zitten Shade 7 t/m 12.

Look 1: Nude
Laten we beginnen met een basic, every day look. Deze look draag ik heel vaak naar school! Het is onwijs simpel om aan te brengen. Op mijn bewegend ooglid breng ik Shade 4 aan. Ik heb inmiddels al pan geraakt in deze kleur, ik draag hem ontzettend vaak. Het is een mooie, bruin/koper kleur met een prachtige shimmer. In de arcadeboog breng ik Shade 5 aan, dat is een lichtbruine, matte kleur. Deze twee kleuren blend ik goed uit zodat het mooi in elkaar overloopt. Ik breng nog een winged eyeliner aan en that's it! Mega makkelijk, toch?

Look #2: Army green & Blue
Dit is een vrij basic ooglook, maar hij valt toch nét iets meer op door het blauwe lijntje onder mijn ogen. Op mijn bewegend ooglid bracht ik Shade 2 aan, een lichtroze kleur die je bijna niet ziet. In de arcadeboog een mix van Shade 6 (goud) en Shade 10 (donkerbruin). Het resultaat? Een legergroene kleur, I like! Onder mijn oog zette ik met een schuin afgesneden kwastje een dun lijntje met Shade 12 (de blauwe kleur).

Look #3: Smokey Blue
De blauwe kleur uit het palette vind ik misschien wel de mooiste kleur! Hij is dan wel niet zo draagbaar, maar voor een avondje stappen of een gala kun je hier echt mee uitpakken. Ik maakte een blauwe smokey eye.
Op mijn bewegend ooglid bracht ik Shade 12 aan (de blauwe kleur) en in mijn acadeboog de zwarte kleur uit het palette, Shade 11. In mijn binnenste ooghoek bracht ik de highlighter aan, Shade 1.


Look #4: Golden Girl
De gouden kleur uit het palette is ook echt een beauty! Hij is vrij opvallend, waardoor ik hem niet zo snel naar school zou dragen, maar ik vind dit echt een perfecte, zomerse oog look. Op het bewegend ooglid breng ik de gouden kleur aan, Shade 6. Deze kleur geeft onwijs veel pigment af, waardoor hij echt van je ogen knalt! In de arcadeboog breng ik ook een shimmer kleur aan, hiervoor gebruik ik Shade 7. Dit is een donkerbruine koperkleur. Omdat het al een vrij glanzende look is, besluit ik om hier geen highlighter bij aan te brengen. Zo vind ik 'm goed! Ik maak de look helemaal af met een winged eyeliner.

Look #5: Pinky & Gold
De laatste look is een vrij basic look met roze tinten. Ik vond het altijd lastig: hoe maak je nou een mooie ooglook met roze zonder dat je eruit ziet als een wannabe princess? Ik vind dat het goed is gelukt.
Op mijn bewegend ooglid breng ik shade 2 aan, een lichtroze kleur met onwijs goed pigment en heel veel glans. In de arcadeboog breng ik shade 9 aan, een warme, donkerroze kleur. Als finishing touch breng ik met een schuin afgesneden kwastje een lijntje aan onder mijn waterlijn. Hiervoor gebruik ik shade 7.

Welke van deze vijf looks is jouw favoriet? En heb jij al een palette van MUA in je bezit? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

29 opmerkingen:

 1. Super mooie looks heb je gemaakt! De eerste look vind ik er erg mooi en leuk uitzien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind die look met goud heel erg mooi! Het blijft een heel mooi pallet!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne looks voor inspiratie! Ik heb het palette zelf ook, en hij is zo ontzettend fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke looks heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie looks heb je gemaakt! Ik heb dit palette al bijna 2 jaar en hij gaat zo lang mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie looks heb je gemaakt! Erg mooi palette ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie looks heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een hoop mooie looks, die blauwe kleur is inderdaad echt super mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke looks heb je ermee gecreëerd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk dat je 5 looks laat zien die je kunt maken met het palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een supermooie looks heb je gemaakt. Klinkt als een erg fijn palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel erg leuk om te zien dat het zo'n veelzijdig palette is, vaak zie je toch veel van dezelfde kleuren gebruikt worden. Je blauwe look vind ik erg mooi, die is heel geslaagd wat mij betreft (:

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Anoniem11.8.14

  Hele mooie looks! Ik heb onlangs dit palletje ook gekocht en ik vind het super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtig allemaal! Dit lijkt me echt een heel fijn palletje :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Nog steeds blij dat ik je er aan heb kunnen helpen en dat je er zo veel plezier van hebt. Die pigmentatie blijf ik echt goed vinden! Ik vind vooral #1 en #4 mooie looks. X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie looks heb je met dit palette gemaakt, ik heb hem zelf ook en ben er heel erg blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. De "smokey blue" vind ik heel erg mooi...ik houd wel van een beetje opvallende looks!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hele mooie looks. De laatste vind ik het mooiste. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Heel mooi! liefs irene

  www.madebyirenelouise.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Dit palette is wel wat voor mij! Wat een mooie looks heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. de onderste vind ik de mooiste!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Anoniem11.8.14

  Super mooie looks met het super mooie palette! x
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een mooie looks en ze zijn ook allemaal compleet anders! Ik heb dit palette ook, dus ik ga deze looks zeker onthouden. Ik vind Nude en Pinky & Gold echt super. x

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Anoniem12.8.14

  Dit is echt het beste artikel ever! Ik heb het palette ook maar ik maak altijd dezelfde look omdat ik weinig inspiratie heb. Dankzij dit artikel kan ik wat andere looks uitproberen. Thanks!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Prachtig! Staat op mijn verlanglijstje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik heb hem net gekocht en dit is samen met het all about nude palet de beste (budget)aankoop ever!

  BeantwoordenVerwijderen