Nieuwe Catrice Ultimate Colour lipsticks!

Toen ik het persbericht ontving over de nieuwe Herfst/Winter collectie van Catrice, werd ik meteen verliefd op de mooie, nieuwe lipsticks die in het assortiment komen. Lipstick is mijn favoriete make-upproduct en ik heb ontelbaar veel lipsticks in mijn stash. Ik kon dan ook niet wachten totdat de nieuwe producten in de winkel zouden liggen!

Op dit moment ben ik op vakantie in Duitsland. Drie keer raden waar ik gisteren tegenaan liep in een Duitse drogisterij: de nieuwe producten! Yay! Uiteindelijk heb ik twee van de nieuwe Ultimate Colour Lipsticks meegenomen die ik vandaag voor jullie test.


Dit zijn de kleuren die ik meenam:

- #350 MATTador
- #370 In A Rosegarden


De swatches van beide lipsticks zien er in ieder geval goed uit. Ze smeren fijn en dekken onwijs goed! Wel denk ik dat #370 In A Rosegarden, de lichtroze kleur, niet zo lang op je lippen blijft zitten omdat hij wel erg romig is. #350 MATTador lijkt me een kleur die wat langer houdbaar is. 


In A Rosegarden is een lief, oudroze kleur met glans. Ik ben niet zo van de extreem glanzende lipsticks, de lipproducten uit de Catrice Ultimate Shine collectie laat ik dan ook liggen. Deze heeft gelukkig niet een extreem opvallende glans, maar juist heel subtiel. Ik vind hem mooi!Op mijn lippen zie je goed dat de glans heel subtiel is, ik vind dat de lipstick echt een mooie finish heeft. De lipstick glijdt heel gemakkelijk over mijn lippen en dekt goed. Wel is hij zó romig dat ik hem al snel bij moet werken. Een maaltijd overleeft deze lipstick helaas niet, maar dat kun je ook niet verwachten met zo'n lichte kleur. 


MATTador is een prachtige matte lipstick in een koele, rode kleur. Ik ben dol op rode lipsticks en ook matte lipsticks draag ik graag. De lipstick lijkt op het eerste oog gewoon rood, maar als je iets beter kijkt, zie je dat hij een donkerroze ondertoon heeft. I like!Ook op mijn lippen vind ik hem er prachtig uit zien. Grappig om te zien dat je direct een stuk witter lijkt met donkere lipstick op, haha! De lipstick houdt inderdaad goed, zelfs na een glas drinken en wat eten zit de lipstick nog prima op mijn lippen. Doordat het zo'n opvallende kleur is, moet je hem wel regelmatig bijwerken. Voor mij is dat geen probleem, ik vind het echt een onwijs fijne lipstick met een prachtige kleur!


Al met al ben ik erg tevreden over deze nieuwe Catrice Ultimate Colour Lipsticks. Vooral #350 MATTador vind ik echt een fijne toevoeging aan het nieuwe assortiment.

De Catrice Ultimate Colour Lipsticks kosten €3,95 per stuk en zijn verkrijgbaar vanaf halverwege augustus bij o.a. Kruidvat en Trekpleister.

Ga jij deze nieuwe Catrice lipsticks ook kopen? 

43 opmerkingen:

 1. Oelalaaa wat een prachtige lipsticks! Ontzettend mooi deze toppers en wat een te gekke review heb je ervan gemaakt <3 Heel mooi gedaan, super om te zien want wauw wat staan deze je onwijs goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleurtjes, ze staan je prachtig!
  Liefs, Jana

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige lipsticks! Ik heb MATTraction gekocht gisteren! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleurtjes, ik ga zeker een kijkje nemen bij Catrice wanneer ik terug ben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooie kleuren en ze staan je beiden goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kleurtjes! Ze staan je heel mooi!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, twee prachtige kleuren. Wil ze allebei ook wel hebben! De lipsticks van Catrice zijn altijd zo verslavend fijn en mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kleuren ze staan je allebei er goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige kleuren, wauw! Ze staan je beide erg mooi. X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Catrice is echt goed bezig, ik ben de laatste tijd weer helemaal enthousiast over alle nieuwe items! Vooral In A Rosegarden vind ik erg mooi, al staat de rode jou ook geweldig! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, ik vind beide kleuren echt te gek! Die knalkleur vind ik echt prachtig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, vooral die eerste vind ik prachtig
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. In A Rosegarden vind ik echt prachtig!! Die zou ik wel willen kopen. MATTador staat je ook geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een prachtige kleuren, ze staan je beiden super!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ze staan je echt mooi. Vooral de rosegarden kleur is mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oeh wat een prachtige kleur. In a rosegarden heb ik zelf ook. Maar de matte kleur is ook prachtig zeg! Fijn dat die wel lang blijft zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw! In A Rosegarden ga ik zeker ook aanschaffen. De perfecte kleur voor elke dag en niet te licht. MATTador is voor mij wat te opvallend maar hij staat jou echt prachtig! Ik kan echt niet wachten tot de nieuwe producten in de winkel liggen :3

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw hele mooie kleuren, die eerste is mooi neutraal voor dagelijks en die tweede is lekker fel. Misschien dat ik ze ook wel ga halen als ik ze tegenkom.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wow prachtige kleuren, ze staan je super! Ik vind de lichtere kleur het mooist :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. In A rose garden is prachtig Nicole! <3 Mooie lipsticks.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mattador vind ik wel erg mooi.... erg .grappige naam ook !

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Beiden staan je heel erg mooi! Toffe kleurtjes, vooral MATTador (best name ever) is heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wauw, echt super mooie kleuren, ze staan je prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik weet nu al dat ik straks ook weer nieuwe kleurtjes aan mijn stash ga toevoegen haha, zeker In A Rosegarden. Erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Beide kleuren staan je prachtig, maar mijn favoriet is toch wel In A Rosegarden!
  Zo'n mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een mooie kleuren! Vooral In A Rosegarden vind ik prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wauw, ze zien er mooi uit! Bij ons ligt de nieuwe collectie trouwens al een week in de winkel!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 28. I looooove In A Rosegarden! MOET ik halen ;D

  BeantwoordenVerwijderen