Nieuwe Catrice Ultimate Colour lipsticks! - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Nieuwe Catrice Ultimate Colour lipsticks!


Toen ik het persbericht ontving over de nieuwe Herfst/Winter collectie van Catrice, werd ik meteen verliefd op de mooie, nieuwe lipsticks die in het assortiment komen. Lipstick is mijn favoriete make-upproduct en ik heb ontelbaar veel lipsticks in mijn stash. Ik kon dan ook niet wachten totdat de nieuwe producten in de winkel zouden liggen!

Op dit moment ben ik op vakantie in Duitsland. Drie keer raden waar ik gisteren tegenaan liep in een Duitse drogisterij: de nieuwe producten! Yay! Uiteindelijk heb ik twee van de nieuwe Ultimate Colour Lipsticks meegenomen die ik vandaag voor jullie test.


Dit zijn de kleuren die ik meenam:

- #350 MATTador
- #370 In A Rosegarden


De swatches van beide lipsticks zien er in ieder geval goed uit. Ze smeren fijn en dekken onwijs goed! Wel denk ik dat #370 In A Rosegarden, de lichtroze kleur, niet zo lang op je lippen blijft zitten omdat hij wel erg romig is. #350 MATTador lijkt me een kleur die wat langer houdbaar is. 


In A Rosegarden is een lief, oudroze kleur met glans. Ik ben niet zo van de extreem glanzende lipsticks, de lipproducten uit de Catrice Ultimate Shine collectie laat ik dan ook liggen. Deze heeft gelukkig niet een extreem opvallende glans, maar juist heel subtiel. Ik vind hem mooi!Op mijn lippen zie je goed dat de glans heel subtiel is, ik vind dat de lipstick echt een mooie finish heeft. De lipstick glijdt heel gemakkelijk over mijn lippen en dekt goed. Wel is hij zó romig dat ik hem al snel bij moet werken. Een maaltijd overleeft deze lipstick helaas niet, maar dat kun je ook niet verwachten met zo'n lichte kleur. 


MATTador is een prachtige matte lipstick in een koele, rode kleur. Ik ben dol op rode lipsticks en ook matte lipsticks draag ik graag. De lipstick lijkt op het eerste oog gewoon rood, maar als je iets beter kijkt, zie je dat hij een donkerroze ondertoon heeft. I like!Ook op mijn lippen vind ik hem er prachtig uit zien. Grappig om te zien dat je direct een stuk witter lijkt met donkere lipstick op, haha! De lipstick houdt inderdaad goed, zelfs na een glas drinken en wat eten zit de lipstick nog prima op mijn lippen. Doordat het zo'n opvallende kleur is, moet je hem wel regelmatig bijwerken. Voor mij is dat geen probleem, ik vind het echt een onwijs fijne lipstick met een prachtige kleur!


Al met al ben ik erg tevreden over deze nieuwe Catrice Ultimate Colour Lipsticks. Vooral #350 MATTador vind ik echt een fijne toevoeging aan het nieuwe assortiment.

De Catrice Ultimate Colour Lipsticks kosten €3,95 per stuk en zijn verkrijgbaar vanaf halverwege augustus bij o.a. Kruidvat en Trekpleister.

Ga jij deze nieuwe Catrice lipsticks ook kopen? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

43 opmerkingen:

 1. Wauw, ik vind ze echt prachtig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oelalaaa wat een prachtige lipsticks! Ontzettend mooi deze toppers en wat een te gekke review heb je ervan gemaakt <3 Heel mooi gedaan, super om te zien want wauw wat staan deze je onwijs goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem12.8.14

  Staan je beide prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem12.8.14

  Wat een mooie kleurtjes, ze staan je prachtig!
  Liefs, Jana

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige lipsticks! Ik heb MATTraction gekocht gisteren! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleurtjes, ik ga zeker een kijkje nemen bij Catrice wanneer ik terug ben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooie kleuren en ze staan je beiden goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kleurtjes! Ze staan je heel mooi!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, twee prachtige kleuren. Wil ze allebei ook wel hebben! De lipsticks van Catrice zijn altijd zo verslavend fijn en mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie kleuren ze staan je allebei er goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind ze je allebei prachtig staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtige kleuren, wauw! Ze staan je beide erg mooi. X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Catrice is echt goed bezig, ik ben de laatste tijd weer helemaal enthousiast over alle nieuwe items! Vooral In A Rosegarden vind ik erg mooi, al staat de rode jou ook geweldig! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Je kan die knalkleurtjes zo goed hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw ze zien er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw, ik vind beide kleuren echt te gek! Die knalkleur vind ik echt prachtig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw, vooral die eerste vind ik prachtig
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw prachtig! Ik wil oooook nieuwe producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. In A Rosegarden vind ik echt prachtig!! Die zou ik wel willen kopen. MATTador staat je ook geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een prachtige kleuren, ze staan je beiden super!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw, wat een prachtige kleuren!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Anoniem12.8.14

  Ze staan je echt mooi. Vooral de rosegarden kleur is mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Oeh wat een prachtige kleur. In a rosegarden heb ik zelf ook. Maar de matte kleur is ook prachtig zeg! Fijn dat die wel lang blijft zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wauw! In A Rosegarden ga ik zeker ook aanschaffen. De perfecte kleur voor elke dag en niet te licht. MATTador is voor mij wat te opvallend maar hij staat jou echt prachtig! Ik kan echt niet wachten tot de nieuwe producten in de winkel liggen :3

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wauw hele mooie kleuren, die eerste is mooi neutraal voor dagelijks en die tweede is lekker fel. Misschien dat ik ze ook wel ga halen als ik ze tegenkom.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ze staan je allebei zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wow prachtige kleuren, ze staan je super! Ik vind de lichtere kleur het mooist :)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. In A rose garden is prachtig Nicole! <3 Mooie lipsticks.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Mattador vind ik wel erg mooi.... erg .grappige naam ook !

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Beiden staan je heel erg mooi! Toffe kleurtjes, vooral MATTador (best name ever) is heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wauw, echt super mooie kleuren, ze staan je prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Mooie kleuren, ze staan je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Gave kleurtjes en prachtige pigmentatie! x

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ik vind vooral de rode erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ik weet nu al dat ik straks ook weer nieuwe kleurtjes aan mijn stash ga toevoegen haha, zeker In A Rosegarden. Erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wauw wat een mooie lipsticks!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. oehh love die eerste tint :D

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Beide kleuren staan je prachtig, maar mijn favoriet is toch wel In A Rosegarden!
  Zo'n mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Wat een mooie kleuren! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Wat een mooie kleuren! Vooral In A Rosegarden vind ik prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Wauw, ze zien er mooi uit! Bij ons ligt de nieuwe collectie trouwens al een week in de winkel!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 42. I looooove In A Rosegarden! MOET ik halen ;D

  BeantwoordenVerwijderen