NYC Big Bold Angel Lash mascara - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

NYC Big Bold Angel Lash mascara


Het budgetmerk NYC (New York Color) is bekend om haar Big Bold mascara's. De opvallende, gekleurde hulzen van deze mascara's zijn niet te missen bij de drogist! NYC lanceert nu weer een nieuwe Big Bold mascara: de Angel Lash mascara. Deze mascara belooft je wimpers vol te maken en bovendien voelen je wimpers veel lichter aan dan wanneer je een normale mascara gebruikt.

Ik heb nog nooit eerder een mascara gezien die je wimpers 'lichter' doet voelen. Nu ik er over na denk, kunnen je wimpers soms best wel 'zwaar' voelen, je merkt dan heel erg dat je mascara op hebt. Hoe fijn zou het zijn als je bijna niet voelt dat je mascara op hebt, maar je toch mooie, lange én volle wimpers hebt? Het klinkt in ieder geval goed, let's check it out!De verpakking van de Big Bold Angel Lash mascara is niet erg verrassend, maar daardoor niet minder leuk. Je ziet namelijk meteen dat ook deze mascara in het rijtje van de Big Bold mascara's thuishoort! Paars is niet direct mijn favoriete kleur, ik vind het altijd een beetje goedkoop ogen en ook dit keer zie je dat het om een goedkoop product gaat.

Het borsteltje verraste me! Het is niet echt een standaard borsteltje, ik heb zoiets nog niet vaak gezien bij andere mascara's. Meestal hebben de Big Bold mascara's gewoon een grof en groot borsteltje, maar deze is toch wat nauwgezetter. Hij begint breed, loopt smal uit in het midden en dan weer iets wijder uit aan het einde. Ik ben benieuwd wat voor resultaat dit heeft!


Op de bovenste foto zie je mijn wimpers zonder mascara. De laatste tijd zijn mijn wimpers heel dun en kort, geen idee hoe dat kan. Een beetje mascara kan ik dus wel gebruiken!

Hier kun je goed het verschil zien; links mijn wimpers zonder mascara, rechts mijn wimpers nadat ik de NYC Big Bold Angel Lash mascara heb aangebracht. Hmmm... ik ben niet meteen razend enthousiast. Hij maakt mijn wimpers zeker langer en zwarter, maar helaas ontstaan er best wel veel klontjes. En dat wil je natuurlijk niet! Nu moet ik er wel bij zeggen dat mascara's bij mij vrij snel klonteren, ik los dit altijd op door er nog even met een droog mascaraborsteltje doorheen te gaan.

En dan de belangrijkste vraag: voelen mijn wimpers écht minder zwaar aan? Ik heb deze mascara de hele dag gedragen en als ik aan mijn wimpers voelde, voelde ik dat ze echt een stuk minder 'zwaar' aanvoelden. Bovendien waren mijn wimpers echt een stuk zachter! Je merkt natuurlijk wel dat je mascara op hebt, maar het voelt veel minder zwaar aan dan bij een normale mascara. Wat dat betreft vind ik dit wel een goed product!


Het eindoordeel is een beetje gemengd, ik vind het jammer dat de mascara toch wat klontjes veroorzaakt, maar het maakt mijn wimpers écht een stuk lichter. Ik vind dit een hele fijne mascara voor de zomer, de klontjes kan ik zelf gemakkelijk wegwerken met een droog mascara borsteltje. Bovendien werkt een mascara ook weer anders bij iedereen, dus mocht je eens uit willen proberen hoe het voelt om 'lichte' wimpers te hebben? Dan kun je 'm voor dat geld zeker een keer testen.

De NYC Big Bold Angel Las mascara kost €4,29 en is vanaf augustus verkrijgbaar bij o.a Kruidvat en Trekpleister.Wil jij deze mascara - én nog een heleboel andere nieuwe NYC producten - winnen? Klik dan hier om mee te doen aan de winactie!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

28 opmerkingen:

 1. Het resultaat ziet er goed uit! Wel jammer van de klontjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed om te lezen dat deze mascara in elk geval wel doet wat ie belooft ;) Ik denk dat ik het effect niet speciaal genoeg vind om hem te kopen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem er best goed uit zien. Hoewel hij (ook de andere mascara's van NYC) al snel gaan klonteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb andere Big Bold mascara's van NYC gebruikt dus ben ook wel benieuwd naar deze!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem8.8.14

  Ik heb ze nog nooit geprobeerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo grappig om te lezen dat er mascara is die je wimpers minder zwaar maken. Ik heb daar eerlijk gezegd nooit last van gehad of op gelet. Ga ik vandaag dus doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Van de NYC mascara's ben ik eigenlijk niet zo'n fan. Ook deze vind ik niet heel bijzonder.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind hem er best goed uitzien ik heb om eerlijk te zijn ook geen idee wat men bedoelt met het zwaar aanvoelen want dat heb ik nou nog nooit gehad haha maar kan aan mij liggen ik vind hem wel erg leuk met paarse huls :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind hem er redelijk uitzien. Zelf heb ik nog geen mascara van NYC

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn dat hij je wimpers niet zwaar maakt, maar ik vind het resultaat niet zo heel goed. Jammer! X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jammer dat hij klonterig is, ik zou 'm overslaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goede review, alleen ik ben opzoek naar een mascara die je wimpers ook echt heel lang maakt.

  Liefs,
  www.lovesbeautyfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Voor mij is de vorm van het borsteltje te groot. Dan krijg ik vlekken op mn oogleden :(

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jammer van de klontjes, ik zou 'm niet aanschaffen! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Bij Vera werkte hij prima, ik ga hem toch halen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind het effect wel mooi!! De mascara van Benefit voelt bij mij ook alsof ik niets op heb, ik ben benieuwd of ze dat bedoelen met 'minder zwaar maken'. Hij lijkt me fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Fijn dat het een mascara is die je wimpers niet zo hard laat voelen, dat haat ik haha! Ik vind dat het een mooi effect geeft :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Jammer van die klontjes! Ik zweer al jaren bij dezelfde mascara :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mmmm, lichte wimpers. Ja dat is toch zoiets wat ik niet als eis stel aan een mascara. Gelukkig is deze wel lekker budget, en ik vind je wimpers er mooi uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Jammer dat er snel klontjes komen in de mascara. Ik gebruik al twee jaar the Rocket Volume mascara van Maybelline, die is super fijn:)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Anoniem8.8.14

  Mijn kleine wimpers hebben net ietsje meer nodig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik vind het als een best prettige mascara klinken, maar zware wimpers?.....Vandaar dat mijn ogen regelmatig dichtvallen aan het einde van de dag! (knipoog)...... ik heb wel gelijk een mooi excuus als ik weer eens in slaap ben gevallen op de bank...

  Ik heb echt nog nooit iemand horen klagen over zware winmpers...dus hoe de producten het weer hebben verzonnen, geniaal!.
  groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ziet er goed uit! Ik heb zelf nooit echt last van "zware" wimpers, haha ;) Ik heb wel de gele variant van deze mascara en die is in ieder geval erg fijn! :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ken het merk niet, hij lijkt me wel heel fijn :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik vind de verpakking alvast heel erg mooi, het effect ben ik verder wel benieuwd naar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik vind het altijd heerlijk als mijn wimpers licht aanvoelen, alsof je er niets op hebt zitten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik vind NYC echt een super fijn (en ondergewaardeerd!) budgetmerk! :-)

  BeantwoordenVerwijderen