Vlog | Ontbijten bij HEMA, GUHL event en Anti-slip cursus!

Afgelopen maandag had ik één van de leukste events - misschien wel het allerleukste event! - voor mijn blog tot nu toe. Ik werd door GUHL uitgenodigd om een presentatie bij te wonen van hun nieuwe productlijn, genaamd "In Control". Het event zou plaatsvinden in het BMW Driving Experience Center en na afloop kregen we een anti-slipcursus en slalom-cursus aangeboden. Hallo, hóe gaaf is dat?! Ik heb altijd al een anti-slipcursus willen doen, dus ik hoefde slechts twee seconden na te denken voordat ik een mailtje terug stuurde dat ik natuurlijk wilde komen!

Ik besloot om dit dagje te vloggen voor jullie! 's Ochtends ging ik eerst met vier vriendinnen onbijten bij de HEMA om nog wat laatste dingetjes voor de vakantie door te spreken, we gingen nog even héél kort winkelen en daarna ging ik naar Zandvoort voor het event en de anti-slip cursus met Anne. Hopelijk vinden jullie het een leuke vlog om te kijken, bereid je voor op heel veel (en hard!) vrouwelijk gegil, haha!

De producten van de nieuwe In Control lijn van GUHL zijn vanaf september verkrijgbaar in de winkel. Tegen die tijd horen jullie natuurlijk meer over deze nieuwe producten!

Klik hier als je de video niet kunt zien.
Klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal. 

17 opmerkingen:

 1. HAHA dat gegil in de auto, alsof jullie echt om zouden vallen :') Superleuke vlog! Het leek me een te gek event, ik wil absoluut ooit nog eens een slipcursus doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zag er uit als een leuke dag haha
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat super leuk dat je zelf ook mocht rijden, het event zag er erg leuk uit! Hoorde jullie ook allemaal gillen, zo schattig! Haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat super gaaf die anti slip cursus. Leuk georganiseerd ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gaaf zeg! Ziet er allemaal tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke vlog! Die anti slip cursus was heel erg tof om te zien, haha! Liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb de dagcréme van Etos gehad voor de normale huid, die vond ik erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg leuk dit event! Leuk dat je gefilmd hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk filmpje, en wat een gegil zeg! haha. Ziet er uit als een hele leuke dag :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jaaa, het was echt heel gaaf! Leuk je ook een keer te ontmoeten. Zelf zat ik met Jennie en Xenia in de auto en volgens mij hebben we minstens net zo hard gegild als jullie, haha ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ahh wat leuk! Ziet er super uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Haha. Leuk filmpje.
  Ik vind eigenlijk dat iedereen een anti-slipcursus moet volgen (ook al heb ik het zelf nog nooit gedaan)

  BeantwoordenVerwijderen