Mini-shoplog | Catrice producten met 50% korting!

Mijn heat protection was op, dus ik dacht gisteren: "Nog even snel naar de Kruidvat om nieuwe heat protection te kopen." Toen ik richting de kassa wilde lopen, zag mijn linkeroog ineens iets wat ik wel heel leuk vond: een heleboel Catrice producten met 50% korting! Tja, je snapt het al: daar moest ik even tussen snuffelen. Uiteindelijk heb ik me nog aardig in kunnen houden en nam ik alleen de producten mee die ik écht heel erg mooi vond. Ik deel ze graag met jullie!

Ik heb laatst mijn nagellak stash eens flink uitgezocht. Uitgedroogde nagellakjes, half lege nagellakjes en kleurtjes die ik nooit droeg en ook nooit zou gaan dragen - hoppa, weg ermee! Ik koop nu alleen nog nagellak die ik écht heel mooi vind, bijvoorbeeld dit prachtige donkerroze kleurtje met lichte glittertjes erin. Ik vind het een heel mooi kleurtje voor de zomer. Hopelijk dekt hij een beetje goed! Dit is de kleur #43 Miami Pink. 
De Ultimate Nail Lacquer #43 Miami kost nu €1,50.Er zijn al meerdere merken die met een blush en lipstick in één komen. Ik was altijd al benieuwd of het wat zou zijn, dus toen ik deze Blush Tint for Lips & Cheeks tegen kwam van Catrice, stopte ik hem direct in mijn mandje. Ik swatchte 'm snel en ik moet zeggen dat het er goed uit ziet. Bovendien kreeg ik het echt met geen mogelijkheid van mijn hand af, dus je weet zeker dat aan het eind van de dag je blush nog goed op je wangen zit!
De Blush Tint for Lips & Cheeks #010 Rose Flush kost nu €1,80. 


Een materende poeder heb ik altijd graag op voorraad. Nu gebruik ik de BB Powder van GOSH om mijn foundation af te poederen, maar die begint ook alweer aardig op te raken. De hoogste tijd dus voor een vervanger voor de vakantie. Over de All Matt Plus Shine Control powder heb ik al veel goeds gelezen op andere blogs, dus ik ben benieuwd hoe hij mij bevalt!
De All Matt Plus Shine Control powder kost nu €2,00.

Bij zo'n 50% korting actie sla ik standaard lipsticks in. Daarvan kan ik echt nooit genoeg hebben! Ik had er eerst vier in mijn handen, maar uiteindelijk heb ik alleen de mooiste twee meegenomen. Eén zoet roze kleurtje met een mooie glans: #200 Get The Nudes Paper! en een paarse, matte kleur: #270 Matt-erial Girl. De matte lipsticks van Catrice vind ik heel erg fijn, vandaar dat ik er nog één aanschafte. Vooral de matte kleur vind ik echt prachtig!
De Ultimate Shine Lipstick #200 Get the Nudes Paper! en de Ultimate Colour Lipstick #270 Matt-erial Girl kosten nu €2,00 per stuk.Al een tijdje was ik op zoek naar een vloeibare concealer. Het is weer eens zover dat de huid onder mijn ogen zó droog is, dat ik bijna geen make-up op mijn huid kan verdragen. Ik gebruikte steeds een vrij creamy concealer van Bourjois, maar die trok erg in de lijntjes van mijn droge huid. Daarom was ik op zoek naar een wat vloeibaardere concealer in een lichte kleur. En laat deze Re-Touch Light-Reflecting concealer van Catrice nou net aan allebei die eisen voldoen! Door aan het dopje te draaien, komt de concealer omhoog en met het handige kwastje kun je de concealer heel precies onder je ogen aanbrengen. Ik ben fan!
De Re-touch Light-Reflecitng Concealer kost nu €2,00.

Bij de Kruidvat waar ik was, stond het schap van Catrice nog helemaal vol met alle 50% kortings producten. Als je nog wat moois wilt scoren met een flinke korting, moet je er denk ik wel snel bij zijn, dus ik zou zeggen: trek snel een printje naar de dichtsbijzijnde Kruidvat!

Heb jij al iets leuks gescoord in de sale? 

36 opmerkingen:

 1. Wat een leuke producten heb je gescoord. Ik heb nog niet gekeken in de schappen bij Catrice. Snel eens doen, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw die lipstick en de nagellak hebben zo'n mooie kleur! Die heb je mooi gescoord!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie items heb je meegenomen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben heel erg benieuwd naar die blush tint, die heb ik zo vaak in mijn handen gehad en toch terug gelegd.. Leuke producten (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had gisteren al even op Kruidvat.nl gekeken, maar heb me kunnen inhouden. Toch wil ik die concealer nog wel proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke producten heb je gehaald! Zelf heb ik ook de Catrice Matt-erial girl lipstick gehaald en de Catrice BB cream, allemaal met 50% korting! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie items, de all matt plus powder is heel fijn! Ik ga vanmiddag gelijk eventjes kijken! De lipsticks zijn supermooi!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De sale is zo fijn. Je hebt nog erg mooie items gescoord! Vooral de lipsticks vind ik erg mooi, en staan je ook prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke spulletjes, moet maar snel een kijkje gaan nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die lipsticks zijn práchtig! Vandaag eventjes kijken dus, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow lekker veel korting! Ik vind de lipstick (de donkere) erg mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, de lipsticks zien er erg mooi uit, nu wil ik ook gelijk naar de kruidvat. Leuke shoplog!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie items allemaal! Ik ga ook snel een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een fijne producten! Vooral je lipsticks vind ik super.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Erg leuke dingen heb je gekocht! Zeker met 50% korting shoppen is erg fijn! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een mooie producten! Vind de lipstick erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Super leuke producten! Ik wist niet dat het 50% korting was op Catrice producten. Snel weer eens gaan kijken dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. in mijn kruidvat staat nog nergens dat het met korting is :O

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Je hebt mooie producten gekocht, ze lijken me heel erg fijn. Ik vind het merk catrice sowieso heel fijn! Liefs Emmy

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een mooie producten heb je geshopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik ben heeeeel benieuwd of de lipsticks van catrice lang blijven zitten?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, verrassend goed eigenlijk! Toen ik de donkerste lipstick op had, kon ik zelfs nog gewoon eten en drinken. Daarna moest je het wel weer een beetje bijwerken, maar het verraste me echt hoe goed het bleef zitten! Liefs, Nicole

   Verwijderen
 22. Wat een beauty's. Die concealer ga ik misschien ook nog wel aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er komt binnenkort nog een aparte review over de concealer, omdat ik hem zo fijn vind! Echt een aanrader om aan te schaffen :) Liefs, Nicole

   Verwijderen
 23. Ik heb zelfs een hele bestelling geplaatst bij de Kruidvat online, hier moest ik natuurlijk van profiteren :) Maar nu zie ik nog meer producten waarvan ik denk oeh die wil ik ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat leuk, ik wist helemaal niet dat er korting was :) vind de lipsticks heel erg mooi! Liefs, Luna

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Die matte poeder heb ik ook alleen dan een bruinere tint. Erg blij mee!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 26. ziet er goed uit, allemaal leuke aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik kijk uit naar je review over de concealer! Ik vind het erg moeilijk om er een goede te vinden die een naturel resultaat geeft.

  BeantwoordenVerwijderen