Mijn favoriete zonnebrillen deze zomer (+ kortingscode!) - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Mijn favoriete zonnebrillen deze zomer (+ kortingscode!)


Eén van de leukste dingen van de zomer? Een grote zonnebril op je hoofd zetten en ongegeneerd mooie mannen spotten op het terras. Oké, oké, dat is niet de belangrijkste reden, ik vind zonnebrillen gewoon heel erg leuk en bovendien helpen ze ook nog eens je ogen te beschermen tegen de zon! Op een zonnige dag ga ik echt niet zonder zonnebril de deur uit. In het artikel van vandaag laat ik je mijn 3 favoriete modellen zonnebrillen zien voor deze zomer én heb ik ook nog eens een handige kortingscode voor jullie.


#1 Vintage-looking
Deze zonnebril kreeg ik een tijdje geleden opgestuurd van Plangas. Ik vond hem direct heel erg tof, maar toen ik hem opzet dacht ik "Mwoah, toch niet zo leuk". Maar hij bleef maar in mijn hoofd zitten en nadat ik mezelf tien keer in de spiegel had bekeken, besloot ik dat hij gewoon wél heel leuk was. Op dit moment is dit echt mijn favoriete zonnebril, hij is super stevig en het model vind ik gewoon heel erg mooi.

Deze pilotenbril komt van de Primark!
#2 Pilotenbril 
De pilotenbril komt in allerlei soorten groottes, modellen en kleuren glazen. Zo is er altijd wel een bril die jou goed staat! Ik heb er twee in mijn bezit, één van Primark en één van C&A. Die van C&A met de flashy glazen is toch echt mijn favoriet.


#3 Wayfarer 
De Wayfarer van Ray-Ban blijft natuurlijk altijd leuk. Vorig jaar had ik zo'n neppe en ik denk dat dat dit mijn all time favourite model zonnebril is. Het is even een smak geld wat je neerlegt voor een bril, maar dan heb je ook wel een zonnebril die super lang meegaat (als je 'm tenminste niet kwijtraakt!) Met deze kortingscode  krijg je €10 korting op de zonnebrillen uit de webshop Smartbuyglasses.nl, waaronder ook de Ray-Ban Wayfarer. Ook zijn er look-a-likes te vinden van de vintage-looking zonnebril en de pilotenbril die ik heb, ook op deze monturen krijg je €10 korting. Scheelt toch weer in je portemonnee!

Wat is jouw favoriete zonnebril deze zomer? 

Dit is een gesponsord artikel. 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

17 opmerkingen:

 1. Een look a like van de Rayban met felle spiegelglazen! Ooit wil ik een echte!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die eerste zonnebril is heel tof! Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind die pilotenbril met de rode glazen leuk, die staat je echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die van Plangas is erg tof, die staat je ook het mooist vind ik. Ik heb er ook zo een, maar die vind ik te groot voor mijn hoofd helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je eerste zonnebril zo vet! Echt een leuk model!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die tweede zonnebril is zo leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn favoriet blijft toch ook de pilotenbril. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leukerds! Die eerste bril staat je inderdaad ook super!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind de eerste heel mooi! Zelf heb ik een montuur van mijn moeder, zij had ooit een oude bril en daar heb ik zonnebril glazen in laten zetten, helaas is dat montuur kapot. Ik geef zelf nooit veel geld aan zonnebrillen uit. Ze gaan meestal maar zo hup in mijn tas en dan vind ik het zonde als ik een merkmontuur heb haha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben zelf fan van de gouden Ray Ban. Vind dat model zo tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke zonnebrillen collectie heb je! Ik heb nog geen bril, verzuim het steeds om er een op sterkte te kopen.

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik wissel snel van favoriete bril haha, nu heb ik er 1 van de C&A die ik vaak draag, die ziet er vrij chique uit. Maar ook een pilotenbril met blauw/groen spiegelglas en dan heb ik nog een duurdere bril die ik ook veel draag.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die zonnebril met de vintagelook is echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Anoniem12.7.14

  Nummer 1 van plangas vind ik echt onwijs leuk!

  BeantwoordenVerwijderen