Tag | 15 dingen die niemand vraagt - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Tag | 15 dingen die niemand vraagt


Ik vind het altijd super leuk om lijstjes in te vullen! Toen ik deze grappige tag op de blog van Jennie tegenkwam én ze mij ook nog eens had getagd, moest ik 'm wel invullen. In deze tag geef ik antwoord op vijftien vreemde vragen die je eigenlijk niet zo snel aan iemand vraagt. Maar daarom des te grappiger!

1. Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?
Dicht, absoluut dicht! Als ze open staan, word ik panisch. Als er bijvoorbeeld een shirtje tussen de deur blijft haken waardoor de deur niet helemaal dicht kan, prop ik net zolang alles erin zodat mijn kast helemaal dicht kan. Gek eigenlijk, haha!

2. Neem je mini-flesjes shampoo enzo mee uit hotels?
Nee, gek genoeg doe ik dat eigenlijk nooit. Ik weet toch dat ik ze niet ga gebruiken.

3. Heb je ooit een straatnaambord gepikt?
Haha nee, wat zou ik daarmee moeten? Volgens mij staat er zelfs een gigantische boete op als je het wel doet!4. Gebruik je to-do lijstjes?
Ja, zeker weten! Voordat ik ga slapen, maak ik altijd een to-do lijstje klaar voor de volgende dag. Zo weet ik zeker dat ik een productieve dag heb en kan ik het meeste uit mijn dag halen. Bovendien vergeet ik ook zoveel dingen als ik het niet opschrijf. 

5. Heb je sproeten?
Jep! In de winter zie je ze bijna niet, maar als het zonnetje weer gaat schijnen, komen er al snel weer sproetjes op mijn neus en wangen. Vroeger vond ik het altijd stom, nu vind ik het eigenlijk wel leuk!

6. Heb je ooit in de bosjes geplast?
Oh ja, zo vaak. Vooral toen ik klein was, mijn blaas kan echt niets verdragen en ik moest altijd op de meest vreemde plekken ineens ontzettend nodig plassen. Ik zou het niet op twee handen kunnen tellen hoe vaak ik wel in de bosjes heb geplast, haha!

7. Hoe groot is je bed?
Ik heb gewoon een heel saai, standaard éénpersoonsbed. Geen idee hoe groot die dingen zijn, maar vrij normaal dus. 

8. Ben je lui?
Nee, totaal niet. Ik moet van mezelf eigenlijk altijd een productieve dag hebben, ik voel me al bijna schuldig als ik in bed een filmpje lig te kijken. Ik zou mezelf echt niet lui noemen, maar ik houd wel van slapen :-)

9. Is er iets waar je je nu aan irriteert?
Dat ik zometeen mijn kamer nog moet schoonmaken, terwijl ik eigenlijk een heleboel andere dingen wil doen.

10. Kauw je op pennen en potloden?
Op potloden kauw ik niet, maar ik betrap mezelf er regelmatig op dat ik op mijn pen zit te kauwen. Vroeger had ik een jongen in de klas die regelmatig een heel potlood naar binnen werkte, geen grap. Hij vond het blijkbaar heel lekker.

11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?
Haha, dat zou een goeie grap zijn geweest. Nee dus, niet echt mijn ding/

12. Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?
Nee, nooit. Ik heb vroeger ook weinig tekenfilms of van die animatieprogramma's gekeken. Ik kijk liever naar programma's met "echte" mensen!

13. Tel je de treden als je de trap op loopt?
Pfoe, gelukkig niet. Ik zou gek worden van mezelf!

14. Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?
Dansen niet, maar ik zing wel altijd en overal. Daar heb ik geen muziek voor nodig.

15. Weet je hoe je het oliepeil van een auto moet checken?
Ik denk dat er weinig vrouwen zijn die weten hoe dit moet. Je zult vast de motorkap omhoog moeten doen en dan nog even het juiste ding vinden, haha. Ik vraag het gewoon aan mijn vader, die weet alles van auto's, ideaal! 

Bij deze tag ik AnneSophie en Marloes. En natuurlijk mag je deze tag zelf overnemen als je dat leuk vindt! Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden :). 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

17 opmerkingen:

 1. Anoniem16.7.14

  Leuke tag! Ik zie hem tegenwoordig zowat overal, misschien moet ik hem ook maar eens doen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen! Ik tel juist wel de traptreden, en inderdaad... Je word er gek van :-D En bedankt voor 't taggen, ga 'm zeker weten invullen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem16.7.14

  Leuke tag! Ik was hem nog nergens tegengekomen. Ik maak ook 's avonds een to do lijst voor de dag erna.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke tag! Ik heb ook altijd dat gevoel dat ik iets nuttig op een dag moet hebben gedaan, maar gelukkig mag ik van mezelf ook altijd wel iets ontspannend doen :).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Grappige tag, ik zie hem al op meerdere blogs voorbij komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke tag, nog niet eerder gezien :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. erg leuk om te lezen ik ga deze misschien ook wel overnemen! fijne dag Nicole! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een originele en leuke tag! Ik word ook panisch als er kasten of deuren open staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem16.7.14

  Leuk ingevuld!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke tag! Misschien neem ik hem ook wel over :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, echt een hele leuke tag en zo leuk ingevuld! Liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke tag! Ik wist hoe je het oliepeil moest checken, maar nu niet meer hoor, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 13. hihi het is een heel leuke tag...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Erg leuke vragenlijst met vragen die je niet snel aan iemand zal stellen. Altijd leuk om te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk lijstje. Stelt me wel teleur dat je nog nooit een straatnaambord gejat hebt hoor ;)
  (wat heb je trouwens mooie fotos van jezelf!)!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke tag, nog nooit eerder gezien. Vond 'm erg leuk om te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen