Budget Fashion Challenge #5 | Miss Etam - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Budget Fashion Challenge #5 | Miss Etam


Herinner je nog het artikel dat ik een paar maanden geleden schreef over het superleuke leren jasje dat ik scoorde bij Miss Etam? Uhhm.. Miss Etam? Ja! Oké, ik geef het toe: ook ik vond deze winkel eerst drie keer niks. Ik bedoel... mijn moeder koopt daar altijd haar kleding, wat heb ik er dan te zoeken? Maar toen Miss Etam mij benaderde voor een samenwerking, kwam ik erachter dat ze eigenlijk hele leuke kleding verkopen!
En het zou natuurlijk helemaal leuk zijn, als de kleding ook nog eens hartstikke betaalbaar blijkt te zijn! Daarom besloot ik om nog één keer de Budget Fashion Challenge te doen: een gehele outfit scoren voor een zo laag mogelijke prijs. Eens kijken of dat ook bij Miss Etam kan!


Mijn oog viel al snel op deze geweldige tas! Mijn grote tas van de Primark heeft het pas begeven, dus ik was alweer een tijdje op zoek naar een fijne, grote tas waar bijvoorbeeld mijn laptop en schoolboeken in zouden passen. Deze leek me perfect geschikt daarvoor! Bovendien vond ik de kleur van de tas ook heel mooi, is weer eens wat anders dan standaard zwart.

Sinds mijn maxi skirt van de Wibra ben ik een beetje verliefd geworden op Maxi skirts! :) Ik kon het dan ook niet laten om nóg een maxi skirt te bestellen bij Miss Etam! Hij is trouwens ook verkrijgbaar in het rood en groen, maar ik ging toch veilig voor zwart.

Ook het vestje vond ik direct erg leuk! Ik ben dol op streepjes en het staat iedereen! Het lijkt me leuk om deze te combineren met een simpel shirtje, shorts en witte All Stars. Het witte hemdje die ik draag op de foto, komt ook van Miss Etam. Dit is een onwijs fijn hemdje, er zit elasthan in, waardoor hij mooi in model blijft. 


Ik was al een tijd lang op zoek naar nieuwe sandaaltjes. Ik had nooit verwacht dat ik een leuk paar zou vinden bij Miss Etam, maar niets was minder waar! Want hoe leuk zijn deze sandaaltjes? Het zijn eigenlijk soort teenslippertjes, de gouden en zilveren kraaltjes die er op zitten, maken de sandaaltjes extra bijzonder. Ze lopen ook onwijs lekker.

De zonnebril is trouwens niet van Miss Etam, maar vond ik wel erg leuk staan bij deze outfit. Hij komt van Plangas, waar ik laatst al een artikel over schreef!

En dan nu de vraag waar het om draait in de Budget Fashion Challenge: wat kostte deze outfit? Miss Etam staat misschien niet bekend als dé budget winkel, maar toch is het me gelukt om een goedkope outfit bij elkaar te zoeken. De meeste items waren namelijk in de sale, waardoor het allemaal ineens super betaalbaar werd!

- Vestje (€12,00)
- Maxi Skirt (€12,00)
- Tas (€15,00)
- Sandaaltjes (€15,00)
- Hemdje (€4,00)

Totale outfit: €58,00

Misschien niet de meest goedkope outfit van de Budget Fashion Challenge, maar ook niet eens de duurste. Alsnog vind ik dit een hele fijne prijs voor een leuke outfit! 

Wat vind jij van deze outfit? En wist jij dat er bij Miss Etam eigenlijk best leuke kleding verkrijgbaar is? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

39 opmerkingen:

 1. Leuke outfit! Ik was nooit fan van Miss Etam maar loop er nu gewoon af en toe naar binnen. Ze hebben inderdaad best hele leuke items, zo kocht ik laatst ook de zwarte rok die jij nu aan hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke dingen heb je bij elkaar weten te sprokkelen! Miss Etam is in eerste instantie niet echt mijn winkel maar ik heb er wel eens hele fijne dingen gekocht :D. Zoals een geweldige winterjas. Af en toe het kijken waar dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem15.7.14

  Staat je goed! Weet jij toevallig of ze dat gestreepte vestje nog verkopen? Kan het op de website niet vinden namelijk....
  Liefs Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb net even in de webshop gekeken en ik kan 'm ook niet meer vinden :( Ik ben bang dat hij is uitverkocht! Misschien kun je nog in de winkel kijken? Wie weet! Liefs, Nicole

   Verwijderen
  2. Anoniem15.7.14

   Bedankt voor het meezoeken :-) Ik ga van de week gelijk op zoek :-)

   Verwijderen
 4. leuk zeg! vooral het vestje, misschien ook maar eens snel een kijkje nemen :)
  xo, cheyenne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je budget fashion challenge altijd zo leuk om te lezen! Ook nu heb je weer een leuke outfit gevonden. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie outfit. Vooral de sandaaltjes vind ik heel erg mooi. Zelf heb ik ook zo een zwarte maxi skirt, dus vind het altijd leuk om te zien hoe andere het combineren, dus bedankt voor de nieuwe inspiratie <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Staat je super Nicole! Ook heel leuk gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Yay! Weer een budget fashion challenge ;). Heel leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik scoorde vorige week ook een super leuke broek bij de Miss Etam toen ik met mijn moeder aan het winkelen was. Uit principe zou ik eigenlijk daar nooit iets kopen :D Maar deze broek was ECHT heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat is best een gave outfit !
  Leuk artikel :)
  LIefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een gave outfit zeg! Mooie tas ook

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een ontzettend leuke items allemaal! Ik ben vooral helemaal weg van de tas en het vesjte. Erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke outfit is het geworden zeg! Ik vind het jasje/ vestje echt te gek! Ook een mooie pasvorm heeft 'ie!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super leuk weer! De rok en het vestje vind ik het leukst!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooie outfit, heel erg leuk gecombineerd!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat heb je dat leuk gedaan zeg! Vooral het vestje staat je mooi! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 17. 15 euro voor een mooie tas vind ik best budgetproof! Leuk dat ze je benaderde voor een samenwerking, mooie outfit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik mocht ook wat uitzoeken bij Miss Etam, echt super leuk! Ze hebben er zeker wel leuk dingen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik kom er nooit! Maar zo te zien hebben ze wel leuke dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Deze outfit staat je weer heel erg leuk! Ook nog eens lekker budget. Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Supermooie outfit, ik vind je sandaaltjes super!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ooeeeh echt super leuk zeg! Ik ben eigenlijk helemaal niet bekent met Miss Etam haha

  BeantwoordenVerwijderen
 23. De Maxi skirt vind ik echt heel tof! Zou 't alleen zonder vestje dragen en dan een statement kettin erop ofzo :)

  WOMANOUK (beauty and portrait drawings)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een super leuke outfit en het staat je geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wauw, wat een hele leuke outfit! Het staat je echt heel erg mooi! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Leuke outfit, dat had ik niet verwacht bij Miss Etam idd!
  Mijn favoriete item is toch wel de tas, die is echt heel tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Anoniem15.7.14

  Leuke outfit, had ik niet bij de miss etam verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Voor de prijs van die sandaaltjes hoef je niet op je blote voetjes te lopen...wat een leukerds en heerlijk betaalbaar...

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Dat had ik zeker niet verwacht! Dat vestje is heel erg leuk (:

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat een super outfit! ik ga je volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Je ziet er echt leuk uit! Wat heb je het weer leuk gedaan!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Deze vind ik best mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen