Catrice Re-Touch light-reflecting concealer - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Catrice Re-Touch light-reflecting concealer


In mijn mini Catrice shoplog van vorige week zag je 'm al voorbij komen: de Catrice Re-Touch light-reflecting concealer. Voor de droge huid onder mijn ogen was ik op zoek naar een vloeibare concealer die niet in de lijntjes onder mijn ogen zou trekken. Over deze concealer had ik al veel goeds gelezen op andere blogs en nu was hij te koop met 50% korting! Voor dat geld moest ik 'm wel uitproberen.De concealer van Catrice komt in een opvallende verpakking: een mooie zilveren stift met strakke letters. De verpakking oogt chique, vind ik! Je zou op het eerste oog niet denken dat het om een low-budget product gaat. Ik heb nog nooit eerder een "stift-concealer" uitgeprobeerd, maar de tester in de winkel zag er goed uit.


Als je de dop er af haalt, zie je een flexibel kwastje. Deze is - als de concealer nog helemaal nieuw is - wit. Het duurde even voordat ik doorhad hoe ik ervoor kon zorgen dat er daadwerkelijk concealer uit zou komen. Aan de onderkant van de stift zit een draaidop. Als je hieraan draait, komt de concealer langzaam omhoog. Wat een uitvinding! Ik vind het enorm handig. Zo weet je zeker dat je niet een te grote hoeveelheid concealer gebruikt.


Ik ging voor de lichtste kleur (001 Porcelain). Dit was trouwens ook de enige die met 50% korting verkrijgbaar was, de overigen kosten gewoon nog €3,99. Maar aangezien ik van alle foundations, poeders en concealers altijd de lichtste kleur nodig heb, leek deze me goed geschikt voor mijn lichte huidje!

De concealer smeert fijn uit. Het is een vrij vloeibare concealer, wat ik erg fijn vind. Ik gebruikte hiervoor namelijk altijd een creamy concealer van Bourjois, maar omdat mijn huid zo droog is, trok deze heel snel in de lijntjes onder mijn ogen. En dat wil je natuurlijk niet! De concealer smeert fijn uit en dekt goed. Het is precies de goede kleur voor mijn huid.

Tijd om de concealer uit te testen onder mijn ogen. Eens kijken of we die wallen weg kunnen werken :-) Ja hoor, het resultaat mag er wezen! Ik had eerst last van wat donkere kringen onder mijn ogen, maar na het gebruik van de concealer had ik weer een frisse oogopslag. Wat ik ook een pluspunt vind, is dat de concealer gedurende de dag goed blijft zitten zolang je hem afpoedert met een matterende poeder. Ja, dit product is echt een topproduct, ik ben fan!

Je vindt de Catrice Re-Touch light-reflecting concealer in 4 verschillende kleuren bij onder andere Kruidvat voor €3,99. 001 Porcelain is nu verkrijgbaar met 50% korting (€1,99).

Wat heb jij liever: een vloeibare of creamy concealer? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

33 opmerkingen:

 1. Ziet er inderdaad wel heel goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem17.7.14

  Ziet er echt goed uit, ik moet hem ook eens proberen. Ik hou van een goed werkende conceler en dit is ook nog eens budget dus dat is fijn. Goeie review!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi resultaat! Vandaag meteen even kijken, want mijn concealer is namelijk bijna op.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, heel mooi resultaat. Ik ga snel bij het Kruidvat kijken of ie hier ook nog in de sale is, want voor zo een klein prijsje kan ik het natuurlijk niet laten liggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wauw die ziet er wel goed uit, aangezien ik een nieuwe concealer nodig ben :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. deze heb ik ook en ik ben er erg over te spreken liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik geloof dat ik hem toch maar wel moet gaan halen haha (A)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er goed uit! Verpakking oogt inderdaad heel chique :)!

  WOMANOUK (beauty and portrait drawings)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een chique verpakking en het heeft nog een mooi resultaat ook !!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het resultaat is verbluffend! Ik ga er mij ook eentje halen :D!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze concealer ziet er chique uit, fijn dat hij zo goed werkt! Ik denk dat ik hem ook nog ga halen, ik vind het jammer dat hij uit het assortiment gaat als die zo goed is. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, ziet er goed uit! Ik vind vloeibare concealers erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het resultaat ziet er goed uit Nicole!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er goed uit :)
  Mijn zusje had ook een poosje zo'n stift concealer van Catrice, maar ze gaan best wel heel erg snel leeg. (kan ook aan ons liggen ;p)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan me voorstellen dat hij inderdaad snel kan uitdrogen! Ik ben benieuwd hoe lang hij bij mij mee gaat :-)

   Verwijderen
 15. deze heb ik ook nog in de verpakking liggen XD

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik ging even kijken op je blog, ik vind het echt leuk! Super handig dat alles budget-proef is. Ik vind trouwens ook je blog er heel mooi uitzien! x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Tjonge dit ziet er supergoed uit....misschien dat ik even bij het kruidvat naar binnen schiet..

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een super mooi product! Hij doet me wel een beetje denken aan de Brightening concealer van het eigen merk van Etos.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Je ziet het verschil goed en dat voor zo'n klein prijsje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Anoniem17.7.14

  Wauw mooi product. Ook betere kwaliteit dan ik had verwacht. Die ga ik zeker nog scoren nu het nog kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een mooi budget product met een prachtig resultaat! Je hebt trouwens hele mooie foto's gemaakt, erg uniek. x

  BeantwoordenVerwijderen
 22. ziet er super uit, ga van de week ook maar even kijken of ze hem hebben in de sale:)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Je ziet echt duidelijk verschil! Die moet ik ook maar even inslaan haha :)

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Anoniem22.1.15

  2e foto is duidelijk minder scherp. Jammer, zo zie je nog niet of de concreter echt werkt.

  BeantwoordenVerwijderen