Oriflame "Imagination" Eau de Toilette - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Oriflame "Imagination" Eau de Toilette


Ben jij al bekend met het merk Oriflame? Het is niet zo'n bekend merk, omdat het niet bij de drogist verkrijgbaar is. Maar wat ben ik blij dat ik ongeveer een jaar geleden kennis maakte met dit fijne merk! Oriflame heeft een uitgebreid assortiment met zowel make-up als huidverzorging en parfums. Vorig jaar probeerde ik al een heerlijke eau de toilette uit en die was zo goed bevallen, dat ik weer heel benieuwd was naar de nieuwe geur van Oriflame: Imagination!


Zoals ik al zei, Oriflame is niet in de winkel verkrijgbaar, maar wel bij een aantal salons en ook online kun je producten van Oriflame bestellen. De lipsticks bijvoorbeeld vind ik heel erg fijn en ze zijn ook nog eens hartstikke betaalbaar!

Eén van de nieuwste producten van Oriflame is de nieuwe eau de toilette met de naam "Imagination". De verpakking vind ik in ieder geval erg mooi! Het flesje heeft een bijzondere vorm en door het design van het doosje en het flesje, krijg ik echt een beetje een dromerig gevoel. De naam "Imagination" is dan ook erg toepasselijk.Goed, de grote uitdaging om de geur te beschrijven. De eerste woorden die me te binnen schieten als ik deze eau de toilette op doe: licht, zoet, fruitig en peer.
Huh, peer? dacht ik eerst. Maar dat had ik toch goed geroken, want in de topnoot van deze eau de toilette zit naast vioolblaadjes en roze peperkorrels ook Williams peer. Ik ben dol op dit soort fruitige en zoete geuren. Hij is niet extreem zoet, ik vind het wel een wat meer volwassen geur (dus niet zo'n extreem zoete, meisjesachtige geur). De ondertonen zijn fruitig én bloemig en bevatten perenbloesem, rozen, essence en waterlelie.
Ik vind het echt dé perfecte geur voor de zomer, omdat hij lekker licht en zoet is.

Omdat het een eau de toilette is, vervaagt de geur vrij snel. Dat vind ik altijd wel een nadeel, maar je betaalt wel een stuk minder voor een eau de toilette dan een eau de parfum. Bovendien vind ik het ook niet een ramp om gedurende de dag de geur nog een keer op te spuiten.

Wat mij betreft is "Imagination" van Oriflame echt een aanrader als je nog op zoek bent naar een vrouwelijke, lichte en zoet/bloemige geur. Hiermee kom ik de zomer wel door!


"Imagination" is verkrijgbaar voor €29,00 per 50ml via www.oriflame.nl en de directe verkoopkanalen.

Wat is jouw favoriete parfum/eau de toilette op het moment? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

13 opmerkingen:

 1. Deze lijkt mij erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit klinkt helaas veel te zoet voor mij! Ik ben van de wat zwaardere geuren en in de zomer zwaar maar toch een beetje fris! Op het moment draag ik veel Elie Saab en de vrouwelijke geur van Abercrombie. Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem3.7.14

  Klinkt lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt als een fijn en zomers geurtje <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie foto's heb je gemaakt! :) Het lijkt mij een heerlijk geurtje voor deze zomer, vooral omdat ik zoete geuren lekker vind, maar het moet ook niet té zoet worden. Wel jammer dat ie niet zo lang blijft hangen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke flacon, ben benieuwd naar de geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben hier zo benieuwd naar, de flacon is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. mmm het geurtje klinkt heerlijk!
  liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt fijn! En wat een mooie verpakking en mooie foto's :) Maar mijn voorkeur gaat toch wel echt uit naar parfum.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hij klinkt heel erg lekker! Het flesje is leuk en hij is helemaal niet zo heel erg duur :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ziet er goed uit en lijkt mij een fijn luchtje liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heeej Nicole, wat een mooi en leuk artikel! :-)

  BeantwoordenVerwijderen