Budget Interior Challenge #2 | Action - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Budget Interior Challenge #2 | Action


Na het grote succes van The Budget Fashion Challenge is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. In The Budget Interior Challenge draait het om hetzelfde idee, maar wordt de kleding vervangen door interieur items. Want wie houdt er nu niet van om haar kamer gezellig in te richten? Ik vind het in ieder geval heerlijk om zo nu en dan wat spulletjes in mijn kamer te vervangen voor iets nieuws: een leuk lampje, gezellige kaarsjes of een vaas met vrolijke bloemen. Dat is natuurlijk niet bepaald gratis, maar duur hoeft het zeker niet te zijn! In The Budget Interior Challenge laat ik zien hoe je jouw kamer een touch-up kunt geven als je niet zoveel geld te besteden hebt. Eens in de twee weken shop ik weer nieuwe items bij een winkel, waarmee ik mijn boekenkast gezellig maak. Vandaag deel 2 van The Budget Interior Challenge: ik sloeg mijn slag bij budget winkel Action! Benieuwd naar de items die ik scoorde? Lees snel verder!Net als de vorige Budget Interior Challenge waar ik shopte bij Xenos, zocht ik ook deze keer weer leuke spulletjes bij elkaar voor op dit kastje. Het kastje staat naast mijn bed en gebruik ik als nachtkastje/make-upkast. 

Over Action
Zeg eens eerlijk, kun jij je nog een leven voorstellen zonder Action? Ik in ieder geval niet. Ik haal er werkelijk alles vandaan: make-up, sieraden, interieur items en zelfs kleding koop ik zo nu en dan bij Action. De winkel heeft elke keer weer een verrassend en vernieuwend assortiment. Het gebeurt zelden dat ik met lege handen de winkel uit loop.
Ook op het gebied van interieur spulletjes kun je je hart ophalen bij Action. Er is zoveel leuks te vinden!Dit leuke houten spiegeltje met lade heb ik stiekem al wat langer in mijn bezit. Ik kocht hem een paar maanden geleden met het idee om hem ooit te gaan pimpen. Je raadt het al: dat is nog steeds niet gebeurt. Ach, zo vind ik hem ook leuk!
Prijs: €1,99


En ook dit potje heb ik alweer een tijdje, maar ik zag ze nog steeds in de schappen staan! Ik vind ze zo leuk, je kunt er van alles in bewaren. Op dit moment zitten er mini marsmellows in.
Prijs: €0,49


Deze twee potjes vond ik meteen leuk. Wat ik er mee ging doen? Ik had nog geen idee! Volgens mij zijn het eigen waxinelichthoudertjes, maar uiteindelijk heb ik ze ergens anders voor gebruikt.
Prijs: €0,46 per stuk


Hoe cute is dit vaasje? Ik hou van bloemetjes in mijn kamer! Wel neppe, want als er iets is wat ik niet kan - dan is het bloemen verzorgen. En rozen zijn ook nog eens mijn favoriete bloemen, dus de quote op dit vaasje klopt ook nog eens!
Prijs: €0,89


En ja hoor, daar zijn ze weer: de nep bloemen! Deze zijn echt mega extreem nep, misschien dat ik ze daardoor wel zo leuk vond. Het moeten roosjes voorstellen en die passen natuurlijk perfect bij het vaasje dat ik kocht!
Prijs: €1,49


Kaarsjes kunnen echt niet ontbreken op mijn kamer! Vooral in de wintermaanden brand ik elke avond kaarsjes, ik vind het zo gezellig staan! Mintgroen is één van mijn favoriete kleuren en ook al past dat eigenlijk totaal niet bij mijn kamer, deze vond ik té leuk om te laten staan. Bovendien ruiken ze ook nog eens mega lekker.
Prijs: €1,99

Om de kaarsjes zo op het kastje neer te zetten, vond ik ook wat saai. Daarom ging ik op zoek naar een leuk dienblaadje en kwam ik dit schattige, houten dienblad tegen in de vorm van een hart. Action verkoopt deze dienbladen in drie verschillende maten, ik ging voor de klenste: 17x17x14cm.
Prijs: €0,99


Voor zulk soort glaasjes met reliëf heb ik echt een zwak. Het doet me een beetje denken aan het servies van mijn oma, lekker vintage dus! Ik hou er wel van. Ook dit is eigenlijk een waxinelichthouder, maar dit glaasje heb ik ook weer voor iets anders gebruikt.
Prijs: €0,85

En tot slot nog deze leuke theelichthouder. Een tijdje geleden kocht ik hier ook al de witte variant van als cadeautje, maar stiekem vond ik 'm zelf ook heel erg leuk. Zilver past perfect bij mijn kamer, dus ook deze ging mee naar huis!
Prijs: €0,49Dit is hoe mijn kastje eruit zag toen ik alle spulletjes erop had gezet. Ik vind het gezellig geworden! Vooral met het vaasje en de mintgroene kaarsjes ben ik heel blij. De twee grijze waxinelichthouders heb ik gebruikt om mijn lipsticks en ringen in op te bergen. Het glaasje gebruik ik om mijn make-upkwasten in te zetten.En dan nu de belangrijkste vraag: wat kostte deze make-over mij?


Ongelooflijk, iets meer dan €10 maar! Toen ik aan deze challenge begon, had ik echt niet gedacht dat het zo goedkoop zou kunnen. Altijd leuk om te zien dat het dus wél kan!

Ik hoop dat jullie deze nieuwe budget challenge leuk vinden! Over twee weken staat er weer een nieuwe Budget Interior Challenge online, dus blijf mijn blog in de gaten houden.

Waar koop jij meestal interieurspulletjes voor in je kamer? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

42 opmerkingen:

 1. Heel leuk gedaan!
  Bij de Action hebben ze inderdaad leuke spullen voor in huis. Leuk dat je het zo laat zien, want denk niet dat veel mensen weten dat ze daar allerlei leuk spulletjes kunnen kopen waar je huis zo van opknapt :).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, wat is het resultaat leuk geworden! Ik heb ook echt een zwak voor van die glaasjes met reliëf, die vind ik ook zo leuk! Ik heb zelf niet zo'n grote kamer, en ik vind het soms dan ook wel om in mijn kamer dit soort hoekjes te maken, met wat leuke accessoires. Leuke uitdaging voor in de zomervakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuk resultaat voor een tientje! Was laatst nog bij de Action en heb veel spulletjes hiervan zien liggen.....en niet meegenomen #spijt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh wat een leuke nieuwe challenge! Al die dingetjes die je hebt gekocht zijn zooo leuk! En dat voor maar iets van 10 euro! Het brengt meteen sfeer! Echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk idee weer! Het ziet er heel gezellig en knus uit, en dat maar voor 10 euro!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bij Action kun je inderdaad dingen voor noppes kopen! Leuk dat je laat zien hoe je je nachtkastje kunt inrichten. Superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke spulletjes en inderdaad lekker goedkoop! Vind vooral dat kleine potje heel erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je dat leuk gedaan! En dat voor maar 10 euro, dat belooft voor de volgende challenge,ik ben benieuwd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. leuke spulletjes en zo goedkoop! ik denk dat ik ook nog maar eens naar de action ga, haha.
  liefs Evi

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk resultaat! Ik haal spulletjes voor in huis overal en nergens vandaan (de kringloop heeft ook vaak zo veel leuks!).

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er leuk uit! Ik heb het eerste glazenpotje ook, maar dan ooit per 3 bij de Zeeman gekocht. Ik ben benieuwd naar de volgende challenge! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Haha, zeker weten niet duur! Ik vind dat je het ook heel erg leuk hebt ingericht!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zo leuk weer! Ik moet nu even naar de Action, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heb je weer super leuk gedaan! hele leuke spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke spulletjes en wat goedkoop. Bij mij is t altijd zo dat ik net iets gekocht heb voor 10 euro ofzo en een week later vind ik het bij de Action voor 3 euro.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dat spiegeltje met die lade heb ik ook! Superleuke spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Anoniem2.7.14

  ze hebben super leuke dingen en vind het leuk hoe je je kastje elke keer zo pimpt!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke challenge! Ik bedenk al maanden dat ik mijn kamer er wat sfeervoller uit wil laten zien maar ik heb geen idee hoe haha. Ik zit er vaak alleen als ik slaap of huiswerk maak, misschien toch maar eens langs de action zodat ik het leuk kan aankleden!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Dat zit er echt heel leuk uit! Bij de Action hebben ze inderdaad hele leuke dingetjes voor weinig. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een super schattige en leuke spulletjes, ziet er echt heel mooi uit zo bij elkaar! En dat voor dat geld, kan het ook bijna niet geloven..

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuke aanwinsten, ik heb wat dit betreft wel dezelfde smaak als jij. Je kamer rustig en dan met dit soort leuke details de boel wat vrolijker maken. Dat spiegeltje is echt heel erg leuk, ik kan me herinneren dat ik vroeger ook zoiets had van Ikea. Die roosjes vind ik ook erg schattig, ze lijken bijna uit een cartoon te komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een onwijs leuk concept is dit zeg. Je het er iets leuks van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wauw superleuk! En voor weinig geld echt heel leuk gedecoreerd :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Anoniem2.7.14

  Wat een onwijs handig artikel zeg! X

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ziet er heel leuk en gezellig uit zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wauw, wat een leuk nachtkastje is het geworden, zeg! Ik vind het er echt superleuk uit zien en de items zijn ook geweldig! Ik ben ook gek op de Action, heel veel spulletjes die in mijn kamer staan komen daar vandaan. Nu heb ik weer zin om te gaan! De grijze glaasjes zijn echt leuk! Ik heb laatst een wit mandje, een mooie grote dienblad, sierstenen, een deco hartje met een quote die aan je deur kunt hangen gekocht! Ik was nog geen eens 12 euro kwijt, geweldige winkel! :D Superleuk concept dit!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een leuke spullen, voor een kleine prijs kan je je kamer echt leuk maken als je dingen bij de action koopt

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Aaah, wat superleuk allemaal! Ik moet altijd een beetje oppassen met datsoort budget interieur, want ik word er zó hebberig van, hahaha. Als ik dan al die superschattige items zie voor tachtig cent koop ik soms dingen die ik eigenlijk helemaal niet leuk vind of nodig heb... Dan is het budget er weer een beetje vanaf zegmaar. Gelukkig heb jij het wel goed aangepakt! 't Resultaat ziet er heel erg leuk uit. (: X

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Die waxinelichthouders heb ik ook maar dan in het roze haha. Ze hebben zoveel leuks daar. Perfect budget shoppen :)

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Nicole! Moet dit nou :( Nu wil ik naar Action!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hele leuke spullen heb je gekocht, leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Je hebt het super leuk ingericht! Action heeft ook zoveel leuke spulletjes! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Anoniem2.7.14

  Superleuke spulletjes! Ook echt een heel leuk initiatief, zo'n budget interior challenge! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Oh, echt heel erg leuk en zo goedkoop! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Dat heb je geweldig gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. wauw jeetje wat een ontzettend leuk artikel!
  Dan zie je maar hoe leuk je dingen kan maken zonder veel geld.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Leuke uitdaging zo en bij deze is ie al goed gelukt! Leuk hoor :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Ah wat een toffe spulletjes, staat heel leuk bij elkaar! :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Fantastisch! Leuk gedaan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 40. mijn kamer word binnenkort opnieuw gedaan en dan in het simpel lekker wit. maar de decoratie ligt aan mijn portemonnee dus ik wil dus al mijn spulletjes lekker bij de Action halen omdat het er lekker goedkoop en best wel leuke dingen hebben. je hebt me erg geïnspireerd!

  BeantwoordenVerwijderen