GOSH Velvet Touch Lipsticks (nieuw!)

Vorige week kondigde ik het al aan in een artikel: de nieuwe herfst/winter collectie van GOSH komt er aan! Ik - als echte lipsticklover - werd natuurlijk meteen wild bij het zien van zoveel mooie, nieuwe kleurtjes. Het zal je dan ook vast niet verbazen dat mijn eerste artikel over de lipsticks gaat. In totaal voegt GOSH 8 nieuwe Velvet Touch Lipsticks toe aan haar assortiment waarvan ik er vandaag 7 test. Kijk je mee?


Zoals ik al zei zijn er 8 nieuwe kleurtjes. En ze zijn allemaal onwijs draagbaar, dus ik weet zeker dat er iets voor jou tussen zit! Ik heb 7 van de nieuwe lipsticks ontvangen, alleen #161 Sweetheart (een rode kleur) ontbreekt. De overige 7 ga ik in dit artikel behandelen.

Van links naar rechts: 155 Innocent, 156 Romance, 157 Precious, 158 Yours Forever, 159 Boheme, 160 Delicious en 162 Nude. 
Ik ben fan van de verpakkingen van GOSH. Over het algemeen zijn alle verpakkingen zwart en hebben ze een strak design. Daardoor zien de producten er luxe uit! Ook de verpakking van de lipsticks zijn weer zwart, de onderkant van de huls is mat en het bekende GOSH-logo kan natuurlijk niet ontbreken. Ik vind het een hele mooie verpakking!

Tijd voor de swatches! De Velvet Touch Lipsticks van GOSH geven - zoals de naam al doet vermoeden - een mooie, zijden glans achter. De ene lipstick is wat dekkender dan de ander, maar zo hebben ze allemaal hun eigen, bijzondere effect.

Over #155 Innocent was ik direct te spreken. Ik ben gek op roze lipsticks en dit is echt zo'n perfect kleurtje! Kleur 156 dekt dan weer wat minder goed, jammer! 157 is ook iets aan de waterige kant, maar dekt al wel een stuk beter dan nummer 156. #158 Yours Forever vind ik echt heel erg mooi. Fuchsia kleurtjes doen het altijd goed bij mij!

Oei, heftig kleurtje, die #159 Boheme. Dit is eigenlijk het enige kleurtje wat vrij heftig is, maar ik hou er wel van! De overige kleuren vind ik heel erg draagbaar. Ook #160 is weer favoriet bij mij: een heel mooi, oudroze kleurtje. #162 Nude is een prachtige, lichte nude kleur die verrassend veel pigment afgeeft.

We beginnen meteen met één van mijn favorieten van de nieuwe lipsticks, namelijk #155 Innocent. Mijn lippen waren jammer genoeg extreem droog, daardoor lijkt het alsof deze heel erg in de lijntjes trekt. Gelukkig valt het in het echt heel erg mee. Een mooi, roze kleurtje voor een every day look!

Ik denk dat #156 Romance de enige kleur is waar ik niet zo tevreden over ben. Of het nu komt dat de kleur zo extreem licht is of dat er zoveel glans in zit, ik weet het niet. Hij dekt gewoon niet lekker en laat rare strepen op mijn lippen achter. Jammer!

Wauw, tof kleurtje dit! Nadia had deze kleur op tijdens het event en ik vond hem haar onwijs goed staan! Het is een hele felle kleur, voor een gewone schooldag zou ik 'm niet zo snel op doen, maar des te leuker voor een feestje.

Echt een klassieke lipkleur is dit! Ik ben wel fan van roodtinten lipstick en zo'n tint had ik nog niet in mijn stash. De lipstick heeft een fuchsia roze ondertoon en ik vind hem heel erg mooi. Dekt ook goed!

Je moet er van houden, deze paarse kleur. Ik vind het wel wat hebben, maar ik vind het wel lastig om zo'n aparte lipkleur te combineren met de rest van mijn make-up. Hij dekt onwijs goed en hij voelt lekker aan op mijn lippen. Als je nog op zoek bent naar een bijzondere kleur, dan is #159 Boheme zeker een aanrader.

Oudroze kleurtjes, I simply love them! Het zal je dan ook niet verbazen dat ik deze lipstick héél erg mooi vind. Normaal ben ik niet zo van de glanzende lipsticks, maar bij deze vind ik het juist heel erg mooi. Dekt ook goed en blijft lang zitten. Top!

De laatste lipstick uit de nieuwe collectie, is de #162 Nude. Nude kleurtjes zijn altijd goed en staan ook iedereen mooi! Omdat ik van mezelf vrij donkere lippen heb, vind ik het altijd grappig om te zien dat zo'n lichte lipstick echt verschil kan maken. Ik vind deze heel mooi!

En nog even een full face foto met de #162 Nude Lipstick. Een nieuw favorietje!

Ik denk dat het wel duidelijk is, wat mij betreft heeft GOSH het weer goed gedaan met deze prachtige Velvet Touch Lipsticks. Zoals ik al zei, écht low-budget zijn deze lipsticks niet, maar als je een écht goede lipstick zoekt voor een prima prijs, kan ik je ze zeker aanraden.

Je vindt de GOSH Velvet Touch Lipsticks bij Kruidvat voor €9,49 per stuk.

Mijn favorieten zijn #155 Innocent, #158 Yours Forever, #160 Delicious en #162 Nude. Welk kleurtje vind jij het mooist? 

31 opmerkingen:

 1. Wauw wat een mooie kleurtjes! Ik vind bohème juist een heel tof kleurtje!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw vooral de 158 vind ik echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kleurtjes, ik ben helemaal fan! Ze zien er super uit, vooral #158 en #159 vind ik super.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleurtjes! De finish ziet er ook prachtig uit en de swatches zien er veelbelovend uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je er mooie foto's van gemaakt zeg! Ik vind deze lipsticks erg mooi, vooral de Nude kleur en Delicious. Lekker draagbaar, maar toch verzorgde lippen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waaaauw, wat een hoop mooie lipsticks! Precious is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat zijn ze mooi! Die boheme & de nude lipstick zijn echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, er zitten prachtige kleuren tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie kleuren! Gosh vind ik echt een fijn merk, ben benieuwd naar de lipsticks want die heb ik nog nooit geprobeerd. Vooral die nude lipstick is erg mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben fan van 159!! Ik heb ook heel veel lippenstift maar nog niet van gosh. Daar ga ik maar eens naar kijken dan :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wauw wat zijn ze mooi allemaal, hebben hebben hebben! hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie lipsticks! Die knalroze staat je erg goed. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie lipsticks, ik vind delicious echt super bij je staan

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooie kleuren! Mijn favorieten zijn Yours Forever en Nude!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh wauw wat een super mooie kleurtjes. Ik vind ze allemaal erg mooi bij je staan! x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw, het zijn echt ontzettend mooie kleuren! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Nummertje 160 vind ik heel erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hele mooie kleurtjes! 160 is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een mooie kleuren zijn dit allemaal! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Boheme vind ik echt prachtig zeg! Ik hou wel van zulke paarsige, donkere tinten :D

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wow hele mooi kleuren!
  Misschien binnenkort eentje aanschaffen ;)

  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Jeetje, wat een mooie kleurtjes! Eindelijk kleurtjes die ik erg mooi vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. wat een prachtige kleuren ♥ wauw

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wauwie, wat een mooie kleuren! 162 Nude is echt mijn favoriet. Helaas ligt het niet binnen mijn budget maar ze zijn zeker wel mooi! Fijne, uitgebreide review! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Oeh wauw, wat een mooie kleurtjes zitten hier tussen! :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ze zijn allemaal erg mooi, maar,159 Boheme die spreekt mij wel het allermeeste aan..
  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wauw, nummer 158 en 160 zijn echt prachtig :)!

  BeantwoordenVerwijderen