Mijn favoriete low-budget lipsticks deze zomer! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Mijn favoriete low-budget lipsticks deze zomer!


Lipstick is al jaren mijn favoriete make-upproduct! Als het ook maar even kan, doe ik een mooi kleurtje op mijn lippen. In de zomer draag ik wel wat minder lipstick vanwege het warme weer, maar als de gelegenheid daar is, kan ik het niet laten om toch lipstick op te doen! Ik zocht mijn 8 favoriete lipproducten uit voor deze zomer en ik deel ze graag met jullie!Essence 53 All About Cupcacke (Review)- een prachtig zoet en lichtroze kleurtje. Deze lipstick heeft een lichte dekking, maar toch valt hij zeker op als je 'm op je lippen heb. Dit is hét perfecte kleurtje voor wanneer je een wat minder opvallende make-up look wilt maken. Ik draag hem onwijs vaak!


Essence 12 Blush My Lips (Review)- Nóg een lipstick van het fijne budgetmerk Essence. Een lekker knallend, fuchsia kleurtje met een goede dekking. Blijft prima zitten en ik vind het een mooi, zomers kleurtje.


Bourjois Rouge Edition Shine Lipstick #12 - Als je wel houdt van een opvallend kleurtje op je lippen, dan is #12 van de Bourjois Rouge Edition Shine Lipsticks perfect voor jou! Het is een lichtroze kleurtje die echt van je lippen afknalt. Tof als je een feestje hebt, je lippen worden dan echt de eyecatcher van je hele look!


E.L.F. lipstick #7710 Flirtatious - De lipsticks van E.L.F. vind ik enorm fijn! Je betaalt slechts €1 voor deze lipsticks en ik verwachtte ook nooit veel van de kwaliteit. Maar wát een topproduct is dit! Eén van mijn favoriete kleuren is de kleur #7710 Flirtatious: een lekker Barbieroze kleurtje, maar toch iets warmer dan de knalkleur van Bourjois.


GOSH Velvet Touch Lipstick #158 Yours Forever (Review) - Nóg zo'n mooi fuchsia kleurtje, al valt deze nog een stuk roder uit. Merel van Air Magazine had 'm laatst op tijdens een event en hij heeft de hele dag goed gezeten terwijl ze tussendoor gewoon at en dronk. Een lipstick die langt blijft zitten is toch wel een must voor de zomer, want hoe fijn is het als je je lipstick de hele dag niet bij hoeft te werken?


MAX Make-up lipstick Peach (Review- Jaaa, daar is-tie weer: de fijne lipstick van de Action! Deze worden verkocht per twee en je betaalt daar slechts €0,89 voor. Net als de lipsticks van E.L.F. is ook dit weer zo'n budget verrassing! Peach vind ik een prachtig, koel kleurtje en ook deze blijft zeker een paar uur goed op je lippen zitten.


Catrice Infinite Shine Lip Gloss (Review- Over het algemeen ben ik niet zo'n fan van lipgloss, ik vind de substantie vaak te plakkerig. Maar, het effect van lipgloss vind ik wél erg mooi en als er één lipgloss is die ik fijn vind, dan is het de Infinite Shine Lip Gloss van Catrice wel! Ook weer zo'n fijn budget product en ik vind het resultaat erg mooi op mijn lippen.


NYC CityProof Twistable Intense Lip Color #011 Brooklyn Brown Stone (Review- Op het eerste oog vond ik deze lipstick maar niets. Ik houd niet zo van bruine kleurtjes en daarom dacht ik dat deze ook drie keer niks zou zijn. Maar, niets is minder waar! Op mijn lippen valt dit bruine kleurtje namelijk onwijs mooi uit en is het meer oudroze. Ik heb deze altijd in mijn tas zitten en het is een super fijn product om tussen door even bij te werken.

Dit zijn mijn favoriete lipsticks en lipglosses voor deze zomer! Welk lipproduct gebruik jij het liefst in de zomer? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

28 opmerkingen:

 1. Anoniem22.7.14

  Hele mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kleurtjes heb je geselecteerd, dat zijn nog eens fijne budgettoppers! Ik heb zelf de NYC lip color ook, ik vind hem perfect voor een dagelijkse make-uplook. Geen poespas, maar een verzorgd kleurtje :).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel weer! Bedankt voor de fijne tips :)

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kleurtjes! Ik vind de tweede en vierde vooral heel mooi staan! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een hoop beauty's! Blush my lips van Essence heb ik ook, echt een prachtige felle kleur! De Bourjois Rouge lipstick vind ik ook prachtig, echt een ultiem zomerkleurtje, die komt op mijn wishlist <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem22.7.14

  Fijne lipsticks allemaal. Mijn favoriet op dit moment is een rode van TBS. Die ruikt/smaakt ook heerlijk fruitig en zomers.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. All about Cupcake is echt mijn all-time favorite 'my lips but better' kleurtje! Draag ik nog steeds zo ontzettend vaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Flirtatious van E.L.F heb ik ook, maar hij is bij mij super fel! Bij jou vind ik 'em mooi staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jeetje die Peach van MAX en More is cool! Doet me een beetje denken aan Please Me van MAC. Mijn favo budget lipstick is de matt about pink van Catrice :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie lipproducten! Mijn favoriet op dit moment is Mac Candy yum-yum

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie draagbare favorieten heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, wat een mooie kleuren! Vooral die peachy kleur van de Action en de stick van NYC <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie kleurtjes!! Die van e.l.f. vind ik erg pretty!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een prachtige kleurtjes! Ik ga vandaag ook eens kijken voor dat peachy kleurtje van de Action!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooie lipproducten heb je !

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Erg mooie producten heb je uitgekozen!
  Die eerste van Essence vind ik echt een prachtig everyday kleurtje! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Die laatste van NYC is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke producten! Die laatste staat je echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Met deze warmte heb ik totaal geen behoefte aan lipstick of make-up. Ik doe dan alleen mijn wenkbrauwen, eyeliner en mascara en klaar. Maar wat heb jij een mooie favorieten lipsticks uitgezocht. Hier zie ik een paar hele mooie tussen staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hele mooie lipproducten! Er zitten echt prachtige kleuren tussen, ik hou van roze. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een fijne kleurtjes zeg! Vooral de wat dieper roze ben ik een enorme fan van. Budget lipsticks zijn altijd welkom. Naar werk etc. mag ik van mezelf de luxe meenemen (en feestjes natuurlijk!). Maar voor een avondje stappen in de kroeg of school zijn deze uitstekend. Als ze dan (wat noooit gebeurd natuurlijk;)) uit je tas vallen, is het niet zo'n ramp...

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Super leuk om te zien! Ik zelf heb ook een lipstick van Essence en vind die ontzettend fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik heb die van essence ook nr 12. Ik vind hem echt heel erg mooi. Hij is tevens nu ook mijn favoriet uit dit rijtje. Ik hou van opvallende lipsticks! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 24. ik vind de nude kleur van de Action het mooist zitten denk ik!
  Leuk artikel :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen