Lookbook | 3x Zomermusthaves (Jumpsuit, harembroek & jurkje) - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Lookbook | 3x Zomermusthaves (Jumpsuit, harembroek & jurkje)Over het algemeen vind ik de zomer hartstikke leuk: heerlijk weer, ijsjes eten en lekker aan het strand liggen. Maar op het gebied van kleding vind ik het nog wel eens lastig. Wat trek je in vredesnaam aan als het zo heet is? Als ik denk dat het heel warm wordt, trek ik een kort broekje en hemdje aan en dan blijkt het helemaal niet zo warm te zijn. En omgekeerd precies hetzelfde, als ik denk dat het qua temperatuur wel meevalt die dag, loop ik vervolgens de hele dag te zweten omdat ik me veel te warm heb gekleed.
Het is in me in ieder geval gelukt om drie items uit te zoeken die wat mij betreft perfect zijn voor deze zomer: een korte jumpsuit (ook wel playsuit genoemd), een lekker luchtige harembroek en een zomers jurkje. Kijk je mee naar de outfits?


#1 Jumpsuit
Een paar jaar geleden had ik een jumpsuit die ik toen hartstikke leuk vond. Hij zat ook nog eens heel erg lekker en had een fijne stof. Totdat hij toch écht te klein werd en ik 'm weg moest doen. Jaren dacht ik er niet aan, totdat ik pas op zoek ging naar fijne items voor mijn zomer garderobe. Hoe had ik hier niet eerder aan kunnen denken? Natuurlijk wilde ik een jumpsuit, maar dan één met korte pijpen. Dit wordt vaak ook een playsuit genoemd.
Dit super leuke exemplaar komt van Vero Moda en ik werd meteen verliefd op het leuke printje. Bovendien vind ik het model van de jumpsuit ook erg leuk, het topje valt wat wijder over het broekje heen. Mocht je toch liever iets meer model in dit kledingstuk aan wilt brengen, dan kun je ook een riempje om je taille heen dragen, zoals ik op de onderste twee foto's heb. Ook erg leuk!

Floral Jumpsuit - €26,95 (Vero Moda)#2 Harembroek
Ook de harembroek is weer zo'n kledingstuk die ik een paar jaar geleden had, maar daarna nooit meer heb gedragen. Het gebeurt mij regelmatig dat ik m'n benen weer eens verbrand, of dat ik onder de muggenbulten zit. Ik ben namelijk allergisch voor muggen, dus als die mij steken, loop ik rond met van die grote knotsen op mijn been wat er niet erg charmant uitziet. Een harembroek zit én lekker luchtig en bedekt je benen ook nog eens. Perfect!
Ook tijdens de vlucht in het vliegtuig naar je vakantiebestemming vind ik dit een ideaal kledingstuk, het zit zo comfortabel! Ik koos voor een zwart-witte harembroek met een leuk printje, deze is vrij makkelijk te combineren met een simpel T-shirtje. Je kunt zo'n harembroek prima dragen met sandaaltjes, maar ook met je All Stars of een mooi paar high heels staat het heel erg leuk. En let vooral op de roze streep op de zijkant van de harembroek, dat maakt 'm nog extra leuk!

Harembroek - €34,99 (AJC)#3 Zomer jurkje 
En tot slot: een jurkje kan écht niet ontbreken in je kast deze zomer. Ik was meestal van de korte broekjes, maar als je mijn blog al een tijdje volgt, weet je dat ik sinds een tijdje helemaal gek ben van jurkjes. Ik heb er nu zeker een stuk of zes in mijn kast hangen en dat is voor mij heel veel. Ook met dit jurkje ben ik super blij! Het is weer eens wat anders dan zo'n standaard Little Black Dress, de kleur van het jurkje vind ik echt onwijs mooi. Ik combineerde hem met een zwart riempje om mijn middel en mijn sandaaltjes van Van Haren. Ik zie mezelf hier al helemaal in lopen tijdens een avondje uit op Mallorca!

Mint groen jurkje €29,95 (Vero Moda) 

Wat is jouw favoriete kledingstuk uit je zomer garderobe? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

24 opmerkingen:

 1. Anoniem24.7.14

  Als het echt warm is, draag ik graag jurkjes, maar ook losse broeken. Een jumpsuit heb ik niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vooral de eerste en de laatste outfit vind ik leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je playsuit en je harembroek zijn echt heel erg leuk! Die zou ik ook wel willen hebben! ;) Toch draad ik het liefst gewoon een kort spijkerbroekje denk ik met een shirtje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, echt heel erg mooie outfits! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke outfits! De floral jumpsuit is mijn favoriet, die staat je op en top zomers!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die eerste playsuit vind ik zo leuk, lekker vrolijk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke outfits vooral de jumpsuit is een must go!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Anoniem24.7.14

  Leuke outfits!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, vooral de eerste outfit is super! Staat je mooi allemaal :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die jumpsuit vind ik superleuk! Lekker zomers :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Anoniem24.7.14

  Leuke outfits!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die broek is heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke outfits! Die playsuit is mijn favoriet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Je noemt inderdaad alles wat lekker zomers is :) Ik vind je jumpsuit echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het jurkje is mijn favoriet maar je jumpsuit is ook heel erg leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Die jumpsuit en dat jurkje vind ik echt heel erg leuk! xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zeer leuke outfits! Vooral de playsuit!

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Die gebloemde jumpsuit vind ik ZO leuk! Ik vind het moeilijk om mijn favoriete kledingstuk uit te moeten kiezen, maar ik ben toch wel héél blij met mijn nieuwe kokerrok van H&M! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ah de jumpsuit van de eerste outfit is zo leuk. Lekker zomerse outfitjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een leuke outfits! Ik heb sinds kort ook zo'n playsuit, ideaal en lekker luchtig. Een harembroek draag ik ook graag (hoewel ik eerst altijd dacht dat het niet mijn ding was, haha), die combineer ik vaak met all stars of sandaaltjes. X

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hele mooie outfits, echt super voor de zomer! Ik kan eigenlijk niet kiezen welke outfit ik het mooiste vind. Ik grijp het liefst naar mijn blouse van de Vila, met een bloemenprint (echt tropisch). x

  BeantwoordenVerwijderen