Blog update | Vakantie! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Blog update | Vakantie!


Even een korte "Blog update!" Ik ben inmiddels alweer dik een maand vakantie aan het vieren, maar de meeste van jullie zullen pas één of twee weken vakantie hebben. In de zomervakantie is het altijd een stuk rustiger in bloggersland, aan de bezoekersaantallen merk je dat iedereen lekker van het zonnetje aan het genieten is. En dat is natuurlijk alleen maar goed!

Op mijn blog is het de komende tijd ook iets rustiger. Om nou helemaal geen updates te plaatsen in de zomervakantie, vind ik ook niet nodig, maar ik ga wel minderen in het aantal artikelen. Ik ben straks drie weken op vakantie en 21 artikelen vooruit schrijven kost ontzettend veel tijd en voorbereiding. Bovendien ben ik vast niet de enige die op vakantie is, zeven artikelen in de week is in de vakantietijd niet nodig. Daarom heb ik besloten om in plaats van elke dag een artikel, nu vier artikelen per week te plaatsen.


Zo hoef ik ook niet enorm te stressen dat ik nog veel artikelen moet schrijven voordat ik op vakantie ga en kan ik ook een beetje genieten van mijn vrije tijd! :-)

Daarom dus vier artikelen in de week in plaats van zeven! Op zondag, dinsdag, donderdag en vrijdag komt er weer een nieuw artikel online. Als ik terug kom van mijn vakantie (na Mallorca ga ik ook nog naar Duitsland, verwend nest, I know!) ga ik weer proberen elke dag een artikel online te zetten. Ik houd jullie op de hoogte!

Ik hoop dat jullie allemaal lekker gaan genieten van jullie vakantie! Wat zijn jouw vakantieplannen? :)

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

21 opmerkingen:

 1. Goed idee zo'n zomerrooster! Fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik geef je helemaal gelijk met een zomerrooster. Een hele fijne vakantie. Ik ga pas in oktober, maar heb wel een lekker vooruitzicht: Thailand :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Groot gelijk, lekker van je vakantie genieten <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alvast een fijne vakantie, geniet ervan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem21.7.14

  Fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Alvast heel veel plezier op vakantie, het is je gegund! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik begrijp je helemaal, ik plaats vanaf volgende week om de dag een artikel in plaats van elke dag! Fijne vakantie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geniet van je vakantie Nicole, maar dat gaat vast lukken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem21.7.14

  Geniet van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goed idee en geniet van je vakantie!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel veel plezier op vakantie en lekker genieten! Logisch dat je wat minder blogt, ik ga vanaf volgende week 3 keer per week bloggen. :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Slim een zomerrooster! Zelf blijf ik wel iedere dag artikelen schrijven, maar het is inderdaad maar net waar je je fijn bij voelt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Geniet maar lekker van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel veel plezier op je vakantie natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Geniet van je vakantie! Heb ik ook gedaan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Geniet van je vakantie Nicole!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. yesssssssssss....eindelijk vakantie, heerlijk geniet er maar van...

  BeantwoordenVerwijderen