Mijn favoriete low-budget aankoopjes aller tijden - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Mijn favoriete low-budget aankoopjes aller tijden


Als je mijn blog al een tijdje volgt, weet je het zonder twijfel: ik ben gek op low-budget! Toen ik een brainstormsessie met mezelf aan het houden was voor nieuwe artikelen op mijn blog, was ik aan het bedenken of ik de laatste tijd nog leuke low-budget aankoopjes had gedaan die ik kon delen met jullie. Tja, ik scoor regelmatig wat nieuws en heb dan ook een heleboel leuke low-budget aankoopjes gedaan waar ik écht heel blij mee ben.
Daarom deel ik vandaag met jullie mijn favoriete low-budget aankoopjes aller tijden. En ik kan je vertellen: dat was een hele opgave!



Xenos kastje - €7,50
Dit kastje van Xenos hoort niet alleen bij mijn leukste aanwinsten, het is ook nog eens één van de meest handige dingen die ik het afgelopen jaar gekocht heb. Ik ben namelijk nogal chaotisch, maar om me een beetje te kunnen concentreren, heb ik echt orde nodig. Op mijn bureau was het voorheen altijd één grote rotzooi, maar sinds ik dit kastje op mijn bureau heb staan, is het ineens heel erg netjes. Alle rondslingerende spulletjes leg ik namelijk gewoon in het kastje. Ideaal! En het beste? Dit kastje kostte maar €7,50 – woohoo!



Leren jasje - €12,50
Wat ben ik blij dat ik vorig jaar tóch dit (nep) leren jasje heb gekocht bij een tweedehands boetiekje. Ik had het leren jasje in mijn handen in de winkel en heb lang staan twijfelen. Eigenlijk mocht ik van mezelf geen geld meer uitgeven aan kleding, ik had namelijk al belachelijk veel gekocht die maand. Maar wát een goede beslissing om dit leren jasje toch mee naar huis te nemen. Hij hoort zonder twijfel in mijn top 5 kledingstukken. In de zomer gebruik ik hem gewoon als zomerjas en hij past bij iedere outfit!


Little black dress - €10
Om nog maar even in de kledingsferen te blijven: dit jurkje mag ook zeker niet ontbreken bij mijn favoriete low-budget aankoopjes. Ik scoorde dit jurkje met kraaltjes op de kraag voor slechts een tientje in Brussel. Sindsdien heb ik hem al veel gedragen, hij is zó leuk!


Notitieboekje - €3
Je kunt zeggen dat ik een lichte verslaving heb voor notitieboekjes, maar dit boekje die ik in Istanbul kocht voor ongeveer €3 is echt mijn favoriet allertijden. Ik vind het design heel tof en een leuk detail: het boekje heeft zowel witte als bruine bladzijdes. Ik gebruik hem om mijn Turkse woordjes en zinnen in te oefenen en dus sleep ik dit boekje overal mee naar toe. Ik kan niet meer zonder!


Action lipsticks – 2 voor €0,89
De lipsticks van MAX (het make-up merk van Action) zijn inmiddels al op veel blogs verschenen. Het lijkt wel alsof iedereen er enthousiast over is en daar is ook zeker reden tot! Ach, voor die 90 cent kan ik ze altijd uitproberen, dacht ik toen ik destijds in de Action liep. En dat was zeker de moeite waard. Want wauw, wat zijn dit fijne lipsticks! Vooral van de peachy lipstick ben ik fan, ik draag hem onwijs vaak! 


(Nep) All Stars - €12
Wéér een aankoopje die ik niet in Nederland heb gedaan, namelijk mijn neppe All Stars uit Turkije. Vorig jaar kocht ik mijn eerste paar en dit jaar besloot ik gewoon twee paar aan te schaffen. Ze zijn bijna niet van het echt te onderscheiden en je betaalt er bijna 5 keer minder geld voor. Niet geheel onbelangrijk: ze lopen ook nog eens onwijs lekker en de vorige keer hebben ze het bijna een jaar volgehouden!


Turqoise ring (Zeeman) - €1,49
Ik heb een hele verzameling sieraden, volgens mij blijf ik die de rest van mijn leven ook kopen. Eén van mijn recenste aanwinsten – en ook meteen één van mijn favorieten – is deze turqoise ring van Zeeman. Blijft verrassend mooi en kost nog geen 1 euro 50. 


Zilveren kandelaren – 2 voor €2
Als ik één item mag kiezen uit mijn kamer waar ik het aller blijst mee ben, dan zijn het mijn twee zilveren kandelaren. Toen ik vorig jaar op kamers ging in Koog aan de Zaan, heb ik heel wat uurtjes in diverse kringlopen doorgebracht op zoek naar leuke dingen voor mijn kamer. Deze twee kandelaren staan nu nog steeds in mijn kamer en ik ben er onwijs blij mee. Ze kostten slechts €1 per stuk!

Dit waren mijn favoriete low-budget aankoopjes. Wat is jouw favoriete goedkope aanwinst?


Deze blogs vind je misschien ook leuk:

36 opmerkingen:

  1. Wat een superleuke items heb je bij elkaar gehaald, ik zou ze serieus allemaal voor die prijs van je willen overnemen :) Dat leren jasje is ook tof, hij staat je super en dat voor zo'n klein prijsje! Maar goed dat je hem niet hebt laten hangen... Ik houd zelf ook erg van low budget producten, en het meest fijne product dat ik ooit heb gekocht waren de oogmake-up reinigings pads van Balea, een merk uit Duitsland. Die zijn echt geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk artikel, jij bent zo te zien erg goed in budget shoppen. Die kandelaren zijn erg mooi!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Koopjesjager is your middle name! Haha, leuk om te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh dat notitieboekje en jouw jurk vind ik echt onwijs tof! Ik ben nog op zoek naar een goede budget little black dress. Als je nog tips hebt; let me know!

    Liefs,
    Kim / Vintage & Beauty

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke items :D Ik ben ook gek op kringloop struinen, je vind er soms de gekste dingen

    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zeker hele leuke aankoopjes! Dat nepleren jasje vind ik er echt heel mooi uit zien en je little black dress is ook pretty!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Waaaauw, vooral het nep leren jasje heb je voor echt een onwijs fijne en goede prijs gescoord. De kwaliteit van het jasje ziet er ook gewoon erg mooi uit. De lipsticks van de Action zijn ook erg mooi en zomers!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Kijk, dit is echt een origineel artikel! En dat notitieboekje... ik kan ook niet meer zonder! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie favorieten! Ik ga de lipsticks van Action zeker een keer uitproberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Echt zulke leuke budget aankopen! Vind het notitieboekje superschattig.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heel leuk! Vooral de all stars, hoe kun je eigenlijk zien dat ze nep zijn? Ik heb thuis echte staan maar ook 1 paar wat kennissen in het buitenland hebben gekocht, maar ik zie niet echt verschil.. haha

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Dat kastje van de Xenos vind ik echt heel erg leuk! Net als je Little Black Dress. Net als jou heb ik ook nep allstars :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik vind je leren jasje echt heel mooi, dat is zeker een goede aankoop!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat heb je weer leuke dingen kunnen scoren, vooral dat leren jasje!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Dat zwarte jurkje en de ring zijn erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Die All Stars zien er inderdaad goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Leuke favorieten. Dat xenos kastje is echt leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een leuke en fijne low budget favorieten. Het jurkje en het nep leren jasje zien er zo leuk uit en voor zo weinig geld :)

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wauw, hele leuke items! Ik vind het jurkje echt heel erg mooi! Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Dat kastje van de Xenos is super! Die turqoise ring is prachtig:)

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Je hebt echt goede dingen gescoord! Ik vind die ring van de zeeman echt leuk!
    Liefs, Tessa

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Leuke budget dingetjes, ik houd ook echt van budget! De lipsticks van de Action zijn inderdaad fijn en die ring van de Zeeman heb ik ook hihi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  23. het kastje en de ring vind ik helemaal superleuk....

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wow, dat Xenox kastje is echt héél leuk! Weet je toevallig of ze die nog hebben?

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Geweldig leuke items. Je leren jasje is inderdaad echt een geweldige aankoop. Echt zo'n aankoop waar je enorm trots op bent.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Mooie koopjes, dat leren jasje is erg leuk! X

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wauw, wat een geweldig leuke low-budget aankopen! De all-stars uit Turkije zijn bij mij ook favoriet. Ik bedoel.. 12 euro, dat is echt belachelijk goedkoop!

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Anoniem19.7.14

    /wauw die ring & dat kastje van de xenos zijn super aankopen en heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat een leuk artikel! Die ring is echt mooi! Alle spulletjes zijn trouwens leuk haha. Wat goed dat je Turks aan het leren bent en zo doorzet. Lijkt me wel moeilijk maar leuk dat je dat doet!
    liefs! ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat een enorm leuke items allemaal! Heel leuk artikel

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Ik vind dat leren jasje ook echt gaaf! Fijn voor zo'n prijsje :)
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Ik vind vooral dat kastje van de Xenos en dat notitieboekje uit Istanbul súperleuk. Jammer dat deze laatste niet gewoon in Nederland verkrijgbaar is ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Waar ergens in Brussel heb je dat jurkje gekocht?

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat een erg mooie koopjes!

    BeantwoordenVerwijderen