Voor de eerste keer gelnagels via Treatwell.nl!

De gelnagels zijn inmiddels alweer maanden helemaal hot and happening. De grootste beautybloggers kunnen niet meer zonder en er zijn een heleboel meiden die zelf thuis een set hebben waarmee ze zelf hun nagels kunnen omtoveren tot gelnagels.
Zelf had ik nog nooit eerder gelnagels geprobeerd, maar je kunt vast wel begrijpen dat ik razend benieuwd was naar deze hype! Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje van Treatwell, een enorm handig platform waarop allerlei beauty- en wellessbehandelingen worden aangeboden. Er werd mij gevraagd of ik het leuk vond om een behandeling te onder gaan. Maar natuurlijk! Lang hoefde ik niet na te denken: ik wilde dolgraag eens gelnagels uitproberen!


Ik besloot vriendin Marieke gezellig mee te vragen en zo gezegd, zo gedaan: twee weken geleden gingen we naar SOHO by Elke, een schoonheidssalon in het altijd gezellige Nijmegen!

We werden daar ontvangen door Elke zelf, die ook de nagelbehandeling bij ons zou doen. Eén behandeling duurt 45 minuten en dit is inclusief het verzorgen en vijlen van de nagels en zelfs een handmassage.

Als eerste werd natuurlijk de nagellak die nog op mijn nagels zat er af gehaald.

Daarna was het tijd om mijn nagels mooi te vijlen! Omdat ik regelmatig nagels bijt (super slecht, ik weet het), vijl of knip ik mijn nagels eigenlijk nooit. Mijn nagels hadden altijd hele verschillende lengtes en Elke maakte ze nu mooi kort, zodat ze allemaal even lang waren.


Voordat je een kleurtje op je nagels aan kunt brengen, begin je eerst met een doorzichtige basecoat.


Deze leg je vervolgens een minuut of twee onder de UV-lamp, waardoor de basislaag goed hard kan worden. Terwijl mijn rechterhand onder de lamp lag, bracht Elke ondertussen de basislaag op de nagels van mijn linkerhand aan. Super handig systeem!

En dan is het tijd voor het kleurtje! Ik besloot voor een neutraal en niet al te opvallend kleurtje te gaan, omdat de nagellak toch wel een week of 2 schijnt te blijven zitten. En je wilt natuurlijk niet dat het kleurtje op je nagels totaal niet bij je outfit past. Het kleurtje dat ik koos, is van het merk Shellac. De exacte kleur weet ik niet, maar het is een prachtig lichtroze kleurtje. I like!Na het eerste laagje met de nagellak, leg je je hand weer kort onder de UV-lamp. Daarna is het tijd voor het tweede laagje en leg je je hand wéér onder de UV-lamp. Tot slot bracht Elke nog een topcoat aan, zodat je ervan verzekerd bent dat de nagellak goed blijft zitten.


Daarna kreeg ik ook nog een korte handmassage, zó lekker! Daar kan ik echt van genieten.

En dan natuurlijk nu het belangrijkste: blijft die gelnagellak nou écht zo lang zitten? Je betaalt er natuurlijk een veel groter bedrag voor dan wanneer je zelf je nagels lakt met een kleurtje. Dit is hoe mijn gelnagels er op dag 1 uitzagen. Mijn nagels waren mooi kort geveild en er was netjes en dicht tegen de nagelriemen aan gelakt.

En zo zag het er op dag 9 uit! Je ziet duidelijk dat mijn nagels gegroeid zijn, aan de onderkant zie je een steeds groter stukje nagel tevoorschijn komen. Maar op dag 9 ziet de nagellak er nog steeds tiptop uit! 

Over de gelnagels
Ik moet echt zeggen dat ik blij verrast ben door de gel nagellak en ik kan voorzichtig zeggen dat ik een beetje verslaafd ben. Want hoe fijn is het als je gedurende bijna 2 weken niet om hoeft te kijken naar je nagels? Uiteindelijk heb ik op dag 13 de nagellak er af gehaald, toen was het ook echt de hoogste tijd. 

Over Treatwell
Ik vond het heel erg leuk om eens zo'n behandeling uit te proberen! Ik ben erg tevreden over de website Treatwell. Je kunt uit honderden verschillende behandelingen kiezen die erg overzichtelijk op categorie en prijs zijn gesorteerd. 
Mocht je een keer gelnagels uit willen proberen, dan kan ik je de salon SOHO by Elke zeker aanraden! Elke is super aardig en er wordt uitgebreid de tijd genomen om je nagels echt goed te verzorgen. Voor deze 45 minuten durende behandeling betaal je €25. Het is even een smak geld, maar als je vervolgens 2 weken lang je nagels niet hoeft te lakken en het gewoon perfect blijft zitten, vind ik het zeker de investering waard.

De foto's zijn gemaakt door Marieke van Beauty of Living photography

Dit is een gesponsord artikel. 

27 opmerkingen:

 1. Wat is het resultaat mooi zeg, prachtig! Ik heb zelf wel een gelnagelsetje van Essence thuis, maar die nagellak blijft helemaal niet lang zitten, erg veel heb ik er niet aan. Zo'n behandeling lijkt me best wel eens leuk, ik vind de prijs ook nog best meevallen! Mooie foto's ook trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, het ziet er zo mooi uit! Misschien ook eens gaan proberen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk dat je dit hebt mogen doen, Treatwell is volgend jaar mijn stage plek yay! :'D je nagels zien er prachtig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind gelnagels zo onwijs mooi! Op Valentijnsdag heb ik in Groningen, voor een spotprijsje, mijn nagels laten doen maar ik heb zo'n spijt. Mijn nagels gingen direct stuk, ze had ze teveel opgevijld en ze zijn nog steeds heel breekbaar. En dat terwijl ik eerst super mooie nagels van mezelf had! Ik doe het niet weer. Denk dat het erg belangrijk is om uit te zoeken of iemand echt een diploma heeft en reviews te lezen van een shop.

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat lekker dat je zelfs een handmassage erbij krijgt, dat is hier echt niet hoor haha. Ik heb het ook wel eens gedaan, het is ook erg handig voor op vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben wel benieuwd wat voor invloed het heeft gehad op je nagelbijten?

  Verder ziet het er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er erg mooi uit! En ik vind de kleur ook heel neutraal en overal-bij-passend :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er goed uit! Fijn he, dat die gelnagels zo lang blijven zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi resultaat, ideaal dat ze zo lang blijven zitten. Ik wil het ook eens proberen. Leuke armbandjes heb je om trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vond het ook best leuk, alleen doe ik nooit meer. Mijn nagels waren achteraf nog in 100 keer slechtere staat dan ervoor. Heel erg dun en ze braken constant af en scheurden in. Dat heeft zeker een goed halfjaar geduurd :(

  BeantwoordenVerwijderen
 11. €25,- is goedkoop zeg en wat ziet het er mooi uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er echt super mooi uit!! 25 euro is niet duur!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ziet er goed uit ik hou van gel nagels! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Woaw wat mooi! Het blijft goed zitten zeg, je hebt een mooi kleurtje gekozen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik gebruik zelf ook áltijd gelnagellak met m'n eigen setje, ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw dat ziet er na 9 dagen nog super goed uit! Ben niet zo'n fan van gelnagels, maar het ziet er bij jou erg natuurlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik vind gelnagels ook heel mooi! Je kunt zelf ook zo'n set aanschaffen voor een redelijke prijs. Maar dan moet ik van mezelf eerst mijn verzameling nagellak eens opmaken. En daarnaast heb je ook nog nagellak die vier dagen wel goed blijft zitten (gosh, essie, barry m, rimmel) en dan vind ik het ook wel leuk om af te wisselen. Alleen ben ik daar wel een beetje lui voor. Mmmm :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik geen flauw idee had hoe dit in zijn werk zou gaan, maar op dat gebied ben ik gewoon een geluksvogeltje met mijn nagels,,,Het ziet er heel erg natuurlijk uit en dat vind ik zelf wel heel erg mooi....Zelf lak ik mijn nagels haast elke dag in een ander kleurtje...en vind dat ook best wel erg leuk om te doen...Ik vind dit erg mooi , maar vond eht ook leuk om zo even mee te kunnen kijken...

  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat leuk dat je dat hebt laten doen, je nagels zien er heel mooi uit!! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Klinkt leuk! Ik wil superlang al eens mijn nagels laten doen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een super mooi resultaat zeg, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik heb het ook wel eens gedaan, maar mijn broze nagels reageren er toch slecht op. Het resultaat mag er zeker zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Heb ook al van Shellac gehoord, mijn oma heeft het ook altijd op haar nagels! Zelf wil ik het niet erg graag omdat ik gewoon heel graag nieuwe nagellak opdoe, ik loop nooit 2 weken met dezelfde nagellak rond haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Gelnagels zijn zo fijn!

  lovesbeautyfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ziet er goed uit en lekker dichtbij voor mij. Is maar een half uurtje, yay. Mijn SensatioNail nagels, ik doe iets fout denk ik, beginnen na een dag of 4/5 al los te laten. Grr.

  BeantwoordenVerwijderen