Filmpje | Welke beautyproducten neem ik mee op reis?

Oké, oké, ik weet dat het belachelijk is dat ik alwéér het land uit ga. Maar dit keer is het niet voor een vakantie, of zomaar voor de fun. Ik ga namelijk met school voor drie dagen naar Brussel. We zijn daar uitgenodigd door een politieke partij en gaan allerlei dingen bezoeken. Ik ben nog nooit in Brussel geweest en ik heb ook geen idee wat ik me bij de stad moet voorstellen. Voor mijn idee is het een hele nieuwe en moderne stad en dus weinig gezellige, authentieke wijkjes. Maar wie weet verrast deze stad mij in positieve zin!

Omdat ik maar een paar dagen ga, hoef ik natuurlijk niet zoveel mee te nemen en neem ik alleen wat hoognodige dingen mee. Waar ik ook heen ga, mijn beautyspulletjes reizen altijd met mij mee. Vandaag laat ik in deze video zien welke beautyproducten ik meeneem als ik voor een paar dagen weg ga.

 

Klik hier als je de video niet kunt zien. 

16 opmerkingen:

 1. Leuke producten neem je mee. Leuk tasje ook.
  Door welke politieke partij is je school dan uitgenodigd?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijn filmpje! Ik neem nooit foundation of iets voor mijn huid mee.. behalve dan dagcrème en zonnebrand natuurlijk!
  liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie producten neem je mee op reis!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke tas is dat! mooie producten neem je mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. handige video en wat een mooie producten neem je mee liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Brussel is een heel leuke stad!! Je moet zeker naar 'de noordzee' gaan om er verse garnaalkroketten te eten.. heeel authentiek daar! En om te eten kan ik la fin de siècle ook aanraden! Als je s'avonds nog iets wil drinken kan je naar het deliriumcafe gaan.. een echte bruine kroeg! Ook Monk is heel gezellig om er iets te drinken en een klein hapje te eten :D

  groetjes xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind je filmpjes echt leuk en spontaan! Jeej! Veel plezier in Brussel, maar waarschijnlijk lees je dit als je al terug bent haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke spulletjes, ik neem ongeveer hetzelfde aantal producten mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie meisje ben je! En je neemt nogal spullen mee voor drie daagjes, haha! Have fun in brussel!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goede basics. Goed uitgekozen. Dikke prima.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Grappig, die reiniger en tonic van Niveau gebruik ik ook en die deo ook! Erg fijn. Veel plezier in Brussel!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat een leuk filmpje met mooie producten die je meeneemt!

  BeantwoordenVerwijderen