Miss Sporty Pump Up Extra Lash Mascara


Mascara was het eerste make-upproduct ooit dat ik kocht. Volgens mij was het een Etos mascara die destijds misschien twee euro kostte en blij dat ik er mee was - niet normaal! Tot op de dag van vandaag kan ik niet meer zonder mascara. De afgelopen jaren heb ik dan ook heel wat mascara's versleten, van extreem low-budget tot dure merken. En regelmatig ontdek ik weer een nieuwe favoriet!

Vandaag test ik de nieuwste mascara van Miss Sporty: een fijn low-budget merk met veel mooie producten.


Over de Pump Up Extra Lash mascara
Ik heb het over de Pump Up Extra Lash mascara uit de nieuwste make-up collectie van Miss Sporty. Een hele mond vol! En deze mascara belooft ook nogal wat: het kan blijkbaar niet gek genoeg, want deze mascara zou je laagje over laagje kunnen aanbrengen zonder klontjes te krijgen. De mascara belooft je wimpers net zo lang, vol en zwart te maken als je wilt. Dat klinkt goed!

De verpakking
De verpakking vind ik er erg leuk uit zien, hij is namelijk koraalroze en laat dat nu net één van mijn lievelingskleuren zijn! De verpakking is mooi lang en dun en de flashy zilveren letters springen eruit!

Van het borsteltje word ik meteen enthousiast, die ziet er namelijk onwijs fijn uit! Op het borsteltje zitten dunne, flexibele haartjes die zijn ontworpen voor prachtige wimpers zonder klontjes. Het ziet er erg goed uit, volgens mij moet dit borsteltje mijn wimpers wel goed scheiden en mooi zwart en vol maken!

Dit is hoe mijn wimpers er zonder mascara eruit zien. Zoals je ziet, stellen die niet zoveel vol. Ze zijn wel donker van kleur, maar vrij kort en mijn wimpers klonteren snel.

En wauw, deze mascara doet goed zijn werk! Kijk hoe lang mijn wimpers in eens worden en er is geen klontje te bekennen. Helemaal waarmaken van haar belofte doet deze mascara niet. Als ik namelijk nog twee laagjes aan breng, gaan mijn wimpers langzaam maar hand écht wel klonteren. Maar ik kan met zekerheid zeggen dat dit één van de fijnste mascara's is die ik in tijden heb gehad.
Na het gebruik van de Miss Sporty Pump Up Lash mascara zijn mijn wimpers lang, vol én intens zwart. Ik ben verliefd!

Je vindt de Miss Sporty Pump Up Lash mascara bij Etos voor slechts €3,99.

Welke mascara gebruik jij op dit moment? En wat is je favoriete mascara aller tijden? 

21 opmerkingen:

 1. Wauw, super mooi resultaat! En dat voor zo een zacht prijsje, ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie mascara, hij doet inderdaad veel goeds voor je wimpers! Mijn ultieme favoriet is de False Lash Effect van MaxFactor, en ook e One By One van Maybelline vind ik er erg fijn. Ik heb al een heleboel andere mascara's uitgeprobeerd, maar ik denk toch dat geen één die mascara's zal overtreffen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi effect! Je ziet ook goed verlenging bij jou wimpers!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind deze er echt prachtig uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze ziet er inderdaad ook wel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het borsteltje lijkt erg op die van Essence in de oranje huls en dat werkt inderdaad erg fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij lijkt een beetje op de Benefit mascara. Maar dan veeeel goedkoper ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er goed uit! Alleen gebruik ik het liefst een wimperkruller en waterproof mascara, dan blijven mijn wimpers de hele dag mooi omhoog staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow, ziet er goed uit! Had ik niet meteen verwacht van Miss Sporty! X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb deze mascara al een keer eerder op een blog voorbij zien komen, maar toen was ik niet heel erg enthousiast erover. Dat was een vergelijking van diverse en deze was toen het minst van allemaal, vond ik persoonlijk, maar opzich, bij jou ziet hij er wel goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijn dat ie goed is, hij is ook niet zo duur. Mijn favoriet is absoluut false lash effect van Max Factor.. ik vind 'm gewoon fantastisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lijkt me een fijne mascara alleen gebruik ik altijd waterproof! Ik gebruik momenteel de Catrice Allround Mascara in waterproof en deze is zóó fijn en absoluut mijn favoriet! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie mascara, ziet er goed uit bij je!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het resultaat is super! Goede review!

  xxx

  lovesbeautyfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. he die lijkt op glamour doll van catrice! En dat is m'n favo haha, dus deze wil ik ook wel eens proberen :)
  (grappig trouwens dat je 'langzaam maar hand' zeg haha)

  BeantwoordenVerwijderen