Soms wil je niet kiezen...

In Maramaris, waar we een boottrip maakten en genoten van de cultuur. Totdat de boot werd omgetoverd tot een discoboot... :-)
Als er iets is wat ik moeilijk vind, dan is het kiezen. Uitslapen of op tijd opstaan en me opmaken? Een comfortabele broek aan of toch maar een chique jurkje? 

Nu de eindexamens weer voorbij zijn, gaat het ook allemaal om keuzes maken. Ik weet nog heel goed dat ik twee jaar geleden eindexamen deed en toen ook voor een heleboel keuzes kwam te staan. Niet alleen de keuze welke vervolgstudie ik zou gaan doen, maar ook wat de bestemming zou zijn van onze examenreis. Iets cultureels of alleen maar feesten? En dan was daar ook nog het eindexamengala met de grote vraag: wat trek je aan? Een comfortabele outfit waar je je zeker in voelt of toch een mooie jurk? En zou ik gaan voor een paar mooie hakken of kon ik beter kiezen voor comfortabele platte schoenen?
Uiteindelijk heb ik gewoon besloten om niet te kiezen: ik ging naar Marmaris en heb daar zowel genoten van de cultuur en de mooie stad als het gave uitgaansleven. En op mijn examengala ging ik voor een kort jurkje die mega fijn zat en besloot mooie hakken aan te doen, die niet te hoog waren en heel comfortabel waren. Zo hoefde ik helemaal niet te kiezen en was mijn outfit comfortabel & chique at the same time.Microsoft komt met een nieuwe gadget waardoor kiezen wel heel makkelijk wordt: je hoeft namelijk niet te kiezen! De Surface is namelijk een computer en tablet in één. Dit zou voor mij hét ideale apparaat zijn, aangezien ik tegenwoordig mijn laptop én tablet overal mee naar toe sjouw. Een computer is makkelijker om te typen, maar een tablet is een stuk compacter en neemt minder ruimte in in je tas.  De Surface heeft het allebei. Benieuwd welke device het beste voor jou is? Neem dan een kijkje op Surface.nl.


Dit is een gesponsord artikel

10 opmerkingen:

 1. Grappig, zo'n ding lijkt me best handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat lijkt me onwijs handig!

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er wel een handig ding uit ja! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me best fijn ja, maar ik vraag me af hoe lekker zo'n toetsenbord typt, en of zo'n ding wel genoeg geheugen heeft etc. Maar opzich wel wat research waard! (:

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die is er allang toch?
  De surface 3 komt bijna uit...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb geen surface, maar wel zoiets. Namelijk een laptop met touchscreen. Echt superhandig, de surface trouwens ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wil zelf heel graag een iPad hebben omdat ik een echte Apple fan ben, haha. Deze lijkt me ook wel heel fijn en vooral handig! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen