Outfit | De perfecte Little Black Dress voor €10!

Weet je nog dat ik een tijdje geleden in een artikel schreef over mijn goede voornemen om meer jurkjes te gaan dragen? Nou, ik kan je vertellen: dat gaat zeker de goede kant op! De afgelopen tijd heb ik namelijk bijna alleen maar jurkjes ingeslagen en ik begin ze steeds leuker te vinden. Zo krijgen mijn melkflesbeentjes ook nog eens de zon te zien, hopelijk worden ze ooit nog bruin!

Vorige week was ik een paar dagen in Brussel en na een kort fietstochtje door de stad, kwamen we op een heel schattig marktje terecht. Daar viel mijn oog al snel op een super leuk jurkje!Met een zwart jurkje sla je eigenlijk nooit de plank mis. Ze zijn perfect voor chique gelegenheden, maar het jurkje die ik nu gekocht heb, zou ik ook prima kunnen dragen naar school. Met blote benen, een panty eronder, zonder jasje of met een stoer spijkerjasje erover. Hij is echt eindeloos te combineren!

Het leuke aan het jurkje vind ik de opvallende kraaltjes bij de kraag. Het lijkt net een statementketting! Ik werd meteen vrolijk van al die felle kleurtjes kralen. De lengte van het jurkje vind ik ook perfect, hij komt net boven mijn knie waardoor hij zeker niet te kort is, maar ook niet te lang. Een goede lengte voor zo'n mini-mensje zoals ik ;-)


Ik combineerde het jurkje met mijn rode loafers van de Primark. Doordat er zoveel verschillende kleuren kraaltjes in de kraag zitten, kun je het jurkje met veel verschillende soorten schoenen combineren.

En het allerbeste komt nog, toen ik vroeg hoeveel dit jurkje moest kosten, moest ik even twee keer checken of ik het écht goed hoorde. Het jurkje kostte namelijk maar €10! Ik ben in ieder geval heel erg blij met mijn nieuwe jurkje!

41 opmerkingen:

 1. Wat een superleuk jurkje! Hij staat je ook super.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schattig jurkje zeg! De kraaltjes op het jurkje zijn te schattig en inderdaad qua schoentjes kun je er zoveel mee combineren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waaauw, wat een koopje voor zo een mooie jurk. Staat je super goed. En een zwart jurkje is altijd goed <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooie jurk, tof gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw staat je echt super, heel erg mooi en dat voor zo'n fijne prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk jurkje, de kraaltjes bij de kraag maken het net wat leuker dan een 'normaal' zwart jurkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat een super leuk jurkje! Die kraaltjes zijn echt heel tof :) Staat je goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij is prachtig! Ik hou van jurkjes, ik heb er een heleboel haha! Ik vind inderdaad de opvallende kraaltjes enorm leuk staan! Geeft het toch nog wat kleur aan het zwarte jurkje. Hij staat je heel leuk, op de markt kun je vaak leuke items scoren. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, echt super mooi! En heel leuk die kraaltjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een onwijs leuk jurkje! I love budget shopping. Heb zelf onlangs een jurk gekocht voor maar 5 euro :)

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat is echt een onwijs leuk jurkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wooow wat een koopje en nog leuker dat kettinkje met die steentje bij je nek!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een schattig jurkje! Leuk dat die ketting er aan zit!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wat een schattig jurkje, en helemaal met dat kraagje!
  liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel leuk jurkje en dat voor maar 10 euro, daar wordt ik blij van:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Je bent best gemeen, nu wil ik hem ook :'( maar ik heb een veel grotere maat dan jij en ik kom niet in Brussel. Thnx. * snik*

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Echt een leuk jurkje! Wel voorzichtig met het kraagje, misschien kan die de wasmachine niet aan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had even gekeken voordat ik hem kocht, maar je kunt hem gewoon wassen op 30 graden! En ik denk dat ik het jurkje dan in een zakje doet, zo raakt het niet beschadigd! :)

   Verwijderen
 18. leuk jurkje staat jouw ook erg goed liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Echt een leuk en goedkoop jurkje! Staat je leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauwie, maar tien euro voor dit jurkje?
  Is echt een pareltje (slecht woordmopjes alert :p)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hij is echt super leuk! En dat kraagje met die kraaltjes is echt super schattig. Maakt het helemaal af. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wauw, voor maar tien euro?! Super leuk jurkje. En inderdaad, hij is eindeloos te combineren!

  xxx

  lovesbeautyfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Staat je goed! Leuk gecombineerd met de rode loafers.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Leuk jurkje! Ik vind je loafers van Primark ook nog steeds zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een super leuk jurkje! Dat kraaltjes bij de kraag maken het helemaal af :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. hij staat je wel heel erg leuk....groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een leuk jurkje, dat kraagje vind ik echt heel erg tof! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Dat jurkje staat je echt super! Ik vind 'm super leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Erg leuk jurkje! Ik vind de kraag ook heel erg mooi. De loafers zijn trouwens superleuk! Tof gecombineerd! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat een mooi jurkje! Gefeliciteerd met je 2000 volgers op bloglovin! Ik ontdek net je blog, ziet er heel leuk uit! Ikmwas de 2000ste :)

  BeantwoordenVerwijderen