Plangas zonnebrillen | Elke maand een zonnebril voor €10!

Ik denk dat iedereen wel bekend is met de beautyboxen: elke maand krijg je voor een bepaald bedrag een box vol met beautyproducten thuisgestuurd. De inhoud? Dat is een verrassing! Maar een zonnebrillenabonnement, daar had ik nog nooit van gehoord! Ik werd meteen enthousiast over dit leuke concept van Plangas en vandaag vertel ik jullie er graag wat meer over.Wie houdt er nu niet van zonnebrillen? Ik heb in ieder geval een aardige verzameling opgebouwd en door de jaren heen ook al een heleboel exemplaren versleten. Plangas speelt slim in op de zonnebrillen trent en biedt een zogenaamd zonnebrillenabonnement aan.

Hoe werkt het? 
Dat is mega simpel! Je betaalt €10 per maand en krijgt dan elke maand een nieuwe zonnebril opgestuurd. Wat voor zonnebril je krijgt, is een verrassing. Het leukste aan dit abonnement vind ik dat het voor zowel mannen áls vrouwen is! Elke maand is er een speciaal exemplaar voor vrouwen en voor mannen.

Ik kreeg het exemplaar van de maand mei en van de maand juni opgestuurd. En wauw, wat een super leuke zonnebrillen! Het zijn zeker geen standaard zonnebrillen en dat maakt het juist extra leuk. Mijn favoriet is het exemplaar van de maand mei (de bovenste foto): een hele toffe zonnebril met een gaaf montuur en lekker retro!

Ik als communicatiestudent en graphic design freak, ben ook echt fan van de website. Die ziet er namelijk onwijs tof uit en zit echt goed in elkaar!

Ben je nu enthousiast geworden naar dit leuke concept? Neem dan voor een kijkje op de website van Plangas!

Was jij al bekend met Plangas?

30 opmerkingen:

 1. Wat een leuk concept, ik had er nog nooit van gehoord! Wat een leuke brillen zijn het ook!
  liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee :) De eerste is echt cool!

  BeantwoordenVerwijderen

 3. Wat een onwijs tof concept! Jammer dat ik geen lenzen heb anders was het zeker wat voor mij geweest :)

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk concept! Beetje jammer dat ik alleen 'n zonnebril op sterkte kan dragen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kende dit concept nog niet. Heel erg leuk! Ga er zeker een kijkje nemen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het echt een heel tof concept! Ideaal voor mij, ik ben echt een zonnebrillenverslinder :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks voor het compliment, Sophie! We hopen je snel te mogen verwelkomen als PLANGAS Pro :-)

   Verwijderen
 7. Wat een gaaf concept zeg, vooral die tweede zonnebril staat je erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is wel een grappig en leuk idee voor de echt zonnebril liefhebbers. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk bedacht zeg, mooie zonnebrillen. Ze staan je goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb echt een zonnebrillen tic, dus in theorie zou dit echt iets voor mij zijn. Alleen heb ik een vrij smal hoofd waardoor veel zonnebrillen te groot zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Céline, leuk dat je ons concept ziet zitten! Als een bril toch te groot is kun je 'm altijd aan iemand anders geven, of ruilen voor de bril van een volgende maand. Daar doen we niet moeilijk over. Happy summer!

   Verwijderen
 11. Wauw, wat een ontzettend gaaf concept! De website is inderdaad tof in elkaar gezet en fijn om naar te kijken. Ik vind die met de bloemenmontuur echt het leukste!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gaat dit ook voor België??

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Eva, officieel verzenden we nog niet naar België, maar we kunnen altijd kijken wat we voor je kunnen doen. Stuur even een mailtje met je brilwens / abonnement naar hello@plangas.com, dan zoeken wij uit wat het handigst werkt met verzenden. :-)

   Verwijderen
 13. Onwijs leuk concept maar elke maand een nieuwe zonnebril gaat mij net te blij :/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik zag zoiets al voorbij komen op Instagram, leuk concept! Die ene ronde bril is wel erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Grappig idee, maar is het echt nodig om elke maand een nieuwe bril te hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wow, dit is echt een origineel concept haha! De zonnebrillen zijn echt helemaal mijn smaak, misschien dat ik dit abonnement wel aanschaf! En tien euro voor een zonnebril is echt niet zoveel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Rani, leuk dat ons concept je aanspreekt! We hopen je snel te mogen verwelkomen als PLANGAS lid!

   Verwijderen
 17. Leuk concept! Ik vind het echt super moeilijk om een goede bril te vinden, ik heb namelijk een heel smal hoofd... Leuke brillen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Suzanne, in dat geval is onze zonnebril van juni misschien wel wat voor jou! Het is een klein wayfarer model dat ook goed valt bij dames met een smal hoofd. Je kunt de collectie bekijken op http://plangas.nl/de-plangas-zonnebrillen-collectie.

   Verwijderen
 18. wat een onwijs leuk concept! leuke brillen heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Had ik nog niet van gehoord. Ik denk ook niet dat het zo erg zal aanslaan in deze crisistijden. Met 1 zonnebril heb je in principe toch genoeg? De succes van die beautyboxen begint ook al af te nemen, dus...

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuk concept! Maar je hebt wel erg veel zonnebrillen dan...

  BeantwoordenVerwijderen