Outfit | Stripes and shorts - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Outfit | Stripes and shorts


Ik kan niet wachten totdat de temperaturen weer boven de 25 graden uitkomen, dan kan ik namelijk eindelijk weer een kort broekje aan, yay! Ik had een paar exemplaren in mijn kast liggen, maar ik miste nog een leuke, lichte jeans shorts. Bij OTTO scoorde ik niet alleen een heel leuk kort broekje, maar ook een mooi, basic streepjes shirt. En laten die twee kledingstukken nou net heel leuk bij elkaar staan: tijd voor een outfit!


De laatste tijd probeer ik me een beetje in te houden met het kopen van kleding. Mijn kast is namelijk écht aan het uitpuilen doordat ik me gewoon niet kan inhouden als er sale is. Een T-shirtje voor €5? Die gaat mee! En een broek met 50% korting - tja, die kan ik natuurlijk ook niet laten hangen.
Het gevolg? Een overvolle kast vol met kledingstukken die ik soms nog nooit heb gedragen. Ik schaam me er bijna voor!
Daarom koop ik nu alleen nog items die ik écht heel erg leuk vind of écht nodig heb.


Ik was al langere tijd op zoek naar een shirtje met driekwart mouwen, perfect voor als het wat warmer is maar nog niet zo warm dat je in een hemdje gaat lopen. Ik vind donkerblauwe kledingstukken mij altijd mooi staan en ik heb gewoon iets met streepjes kledingstukken. Hij kostte €12,99.


De shorts vond ik direct leuk! Persoonlijk houd ik niet zo van die extreem korte spijkerbroekjes, ik heb dan altijd het idee dat iedereen mijn kont kan zien. Daarom ga ik liever voor iets langere broekjes en deze was perfect. Het shortje heeft hier en daar wat destroyed details die het broekje meteen wat bijzonderder maken. Ik vind 'm leuk! Deze ga ik zeker vaak dragen. Dit spijker shortje is van Jacqueline de Yong en kost €19,99.


Ik combineerde deze twee kledingstukken met mijn armband uit de webshop Jazzies en mijn oude, vertrouwde witte All Stars. Ik kan echt niet meer zonder die schoenen, de afgelopen dagen heb ik bijna alleen maar m'n All Stars aangehad. Ze lopen zo lekker!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

38 opmerkingen:

 1. Mooie outfit, en streepjes kunnen altijd! Die rode lipstick staat je ook mooi, lekker fel! En driekwartsmouwen zijn inderdaad ideaal voor deze tijd van het jaar, goede combi tussen kort en lang :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem25.6.14

  Staat je leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke look! Het staat je echt mooi en in combinatie met je rode lipstick vind ik 't helemaal te gek :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne outfit! Echt perfect voor deze eerste zomerdagen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke combi! En inderdaad, ik koop nu ook alleen maar items die ik echt leuk vind. Ik moet er helemaal blij van worden en anders koop ik het niet, haha. Zonde als het ongebruikt in je kast ligt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lekker simpel, maar alsnog heel erg leuk! Iets wat ik ook zo zou aantrekken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem25.6.14

  Mooie outfit! Precies iets wat ik ook zou dragen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Staat je heel leuk! Ik val altijd terug op streepjes wanneer ik niet weet wat ik aan moet. Zo mooi en makkelijk te combineren :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Topje is leuk! Staat je goed :-) Ik heb zelf helemaal geen streepjes in de kast, erg he!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke outfit zeg! Ik wil ook wel zo'n shirt, komt altijd van pas.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het shirtje is echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie outfit! & zo leuk dat het ook allemaal goedkoper kan!
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hele leuke outfit! Ik houd van je shirtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke outfit, die shirt vind ik erg leuk vooral omdat het mouwen heeft tot de ellenboog

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een fijne outfit, leuk gecombineerd! En die rode lipstick staat je prachtig <3 X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke combi, staat je goed! x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een superleuk shirtje! Ik hou ook zo van streepjes!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke outfit. Lekker simpel en basic. Ideaal! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Zo draag ik een jeansshortje het liefst, met een simpel gestreept tshirt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Deze outfit zou ik precies zo dragen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. ja leuk! hopelijk wordt 't snel warm :)
  xo, cheyenne

  BeantwoordenVerwijderen
 22. leuke outfit!
  Ik herken het koopgedrag idd haha
  Heb het nu ook aangepast voor items die ik echt nodig heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wauw, die armband zo gaaf! En ik vind je outfit super leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Vind het shortje vooral heel leuk! Staat je goed :D

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een toffe look! Ik vind het ook een leuk idee om het shirt half in het shortje te stoppen vooraan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Super simpel maar heel leuk en het staat je heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Staat heel leuk samen, lekker basic :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Leuk! :D Toevallig ook mijn favoriete combi - had gisteren ook een shortje en een gestreepte top aan, heb de foto's daarvan daarnet op mijn blog gezet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Leuke outfit! En streepjes kunnen inderdaad altijd, echt een tijdloze print :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat een leuk shirtje, en hij staat inderdaad heel tof bij dat broekje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Dat broekje is perfect, net iets langer dan de meeste shorts!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat een mooie outfit. Staat je heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wat een mooie outfit! Rode lipstick staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen