Event | De nieuwe fall/winter collectie van GOSH! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Event | De nieuwe fall/winter collectie van GOSH!


Het was alweer zo lang geleden dat ik voor het laatst naar een event was geweest! Gelukkig heb ik nu alweer een weekje vakantie (mega vroeg, ik weet het!) en heb ik dus alle tijd om weer naar Amsterdam te reizen. Gisteren was ik weer eens bij SimplyPR, het PR-bureau waar ik stage heb gelopen. GOSH lanceerde namelijk haar nieuwe fall/winter collectie en daar wilde ik natuurlijk dolgraag bij zijn!


GOSH is niet bepaald low-budget maar ook zeker niet duur. De producten zijn niet zo goedkoop zoals de producten van Essence of Catrice, maar nog steeds vind ik het wel betaalbaar. Helemaal omdat je er super goede kwaliteit voor terug krijgt! Er zijn een aantal producten van GOSH die ik dagelijks gebruik, ik ben eigenlijk nog nooit teleurgesteld in een product van GOSH.


Twee keer per jaar komt GOSH weer met een nieuwe make-up collectie. Gisteren werden dus de nieuwe producten uit de herfst/winter collectie gelanceerd. Dit werd gedaan door middel van een ontbijt/high tea. Het was ontzettend leuk aangekleed en wat was het leuk om weer bij mijn oude stageplek te zijn! 


Nail Lacquers

Er werden weer een heleboel nieuwe producten gelanceerd. GOSH komt met drie nieuwe Nail Lacquers (€7,29 per stuk) GOSH heeft altijd hele bijzondere kleurtjes, ook dit keer komen ze weer met mooie, innovatieve lakjes. Mijn favoriet? Die zilveren, ik kan niet wachten totdat ik die uit kan proberen!

Velvet Touch Lipsticks

Met lipsticks maak je mij altijd blij. Ik kan wel zeggen dat dat mijn favoriete make-upproduct is. Ik ben dol op al die kleurtjes! GOSH komt met maar liefst 8 nieuwe Velvet Touch Lip Lacquers (€9,49 per stuk) die ik stuk voor stuk super mooi vind. Tijdens het event was een make-upartist aanwezig die één van de kleurtjes op mijn lippen aanbracht. Ik ging voor 155 Innocent, een prachtig lichtroze kleurtje die prima dekt.

Over deze lipsticks verschijnt snel meer op mijn blog, want ik ben echt super enthousiast hierover!

Double Precision mascara & Crazy Volume mascara

In elke collectie van GOSH zit wel een nieuwe mascara, dit keer zijn het er maar liefst 2: de Double Precision mascara (€10,99) en de Crazy Volume mascara (€11,49). Vooral naar de Double Precision ben ik erg benieuwd.


Defining Brow Gel en more...

Het event stond voor het grootste gedeelte in het teken van de wenkbrauwen! GOSH komt namelijk met een nieuwe Defining Brow Gel (€8,49), die uitkomt in drie kleuren. Ik vind wenkbrauwgel vaak fijner dan wenkbrauwpotlood, omdat het veel langer blijft zitten. Ook komen er weer nieuwe wenkbrauwpotloden in het assortiment en wenkbrauwstiften. In de goodiebag zaten deze producten ook en ik zag meteen een dupe van mijn favoriete ARTDECO wenkbrauwpotlood die nét op was. Lucky me! 

Dit zijn altijd de leukste events, als blogger zijnde is het natuurlijk super leuk om kennis te maken met een nieuwe collectie producten. Ik heb alle producten meegekregen naar huis en kan niet wachten om aan de slag te gaan met testen!

Naar welke producten ben jij het meest benieuwd? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

31 opmerkingen:

 1. Anoniem26.6.14

  Leuk event! Naar de lakjes ben ik het meest benieuwd. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er tof uit! Ik vind Gosh sowieso een fijn merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben vooral benieuwd naar de wenkbrauwgel en de nagellakjes; deze collectie belooft veel goeds hihi :-) Het lipstickkleurtje dat je op hebt is ook een lief kleurtje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat hebben ze het allemaal leuk gepresenteerd op het evenement! Het ziet er superleuk uit!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk! Ik ben wel benieuwd naar die wenkbrauw producten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je weer naar een event bent geweest! Ook een goed geschreven artikel. Leuk om de foto's van de producten erbij te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk event. Vooral de lipsticks zien er veelbelovend uit <3 Ben erg benieuwd naar de collectie straks in de winkels!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuk! Ben nu heel erg benieuwd naar die lipsticks!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben wel benieuwd naar de brow gel!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet eruit als een leuk event! Ben benieuwd naar de producten. De lipstick is in ieder geval heel mooi :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ken het merk, maar heb er nog nooit iets van gekocht. Geen idee, maar ze spreken met niet zo aan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik snap dat je hierbij aanwezig wilde zijn! Ziet er uit als een super tof event, mooie lakjes ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een super tof event! Gosh is één van m'n favoriete make-up merken, hoewel ik er niet eens zoveel van heb. Vooral de oogschaduws en blushes doen het heel goed bij mij <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat ziet er super leuk uit zeg, ik zie ook mooie producten voorbij komen

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wat een leuke foto's, ik gebruik bijna nooit iets van gosh!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk aangekleed, ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Anoniem26.6.14

  Wat leuk dat je erbij mocht zijn, en wat een prachtige presentatie van de producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ziet eruit als een erg leuk event. Mooie foto's heb je gemaakt. Ik ben benieuwd naar de producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een mooie foto's heb je gemaakt!
  Ik ben vooral benieuwd naar de lipsticks!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauw, dat ziet er heel leuk uit!
  Liefs, Ypie

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een prachtige foto's! Vooral de lipsticks van deze collectie spreken me aan wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat gaaf dat je naar een event bent geweest! Dat lijkt me nou zo super leuk! En Gosh is ook een heel leuk en mooi merk <3
  XX Liefs, Florentine

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Supere leuke sfeer foto's ben vooral benieuwd naar de lipsticks!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Oh super leuk zo'n event! Je hebt erg mooie foto's gemaakt :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik vond het ook erg leuk, je komt nog voor in mijn vlog!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hihi, de Roze doosjes met het nagelvijltje en het schaartje erin vind ik superschattig en handig...

  BeantwoordenVerwijderen
 27. haha grappig om mezelf op de foto te zien :p vond het ook een erg leuk event :D

  BeantwoordenVerwijderen