NYC Browser Brush-On Brow Kit - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

NYC Browser Brush-On Brow Kit


Ik ben er heilig van overtuigd dat een stel mooie wenkbrauwen een heleboel goeds doen voor je gezicht. Wenkbrauwen vormen je gezicht echt! Van mezelf heb ik vrij volle en donkere wenkbrauwen, waardoor ik ze bijna niet hoef bij te tekenen. Lucky me! Toch geeft het een nét wat mooier effect als ik ze een klein beetje bijteken.
NYC komt met een super handig wenkbrauwkitje. Hierin zit namelijk een wenkbrauwpoeder, een wenkbrauwgel, een kwastje én een pincet. Alles wat je nodig hebt voor de verzorging van je wenkbrauwen in één setje, mega handig! Eens kijken of het wat is.


De verpakking vind ik in ieder geval leuk! Het duurde even voordat ik door had dat je de deksel naar boven moest schuiven en niet open moest klappen. 

En zo ziet het kitje er van heel dichtbij uit. Links een transparante wenkbrauwgel die lekker creamy is. Het setje dat ik testte, is in de kleur 876 Brunette en de bruine kleur van de poeder ziet er perfect uit voor mijn wenkbrauwen! 

De swatch ziet er in ieder geval prima uit. De poeder geeft lekker veel pigment af en blijft ook goed op z'n plaats zitten. Dat belooft veel goeds!

In het kitje zitten nog twee handige tools: een mini-pincet (mega schattig!) en een klein, schuin afgesneden kwastje waarmee je je wenkbrauwen in kunt kleuren.
Op de achterkant staat de gebruiksaanwijzing, altijd handig! Ik heb eerst de poeder op mijn wenkbrauwen aangebracht met het schuin afgesneden kwastje. Dat ging goed! Vervolgens deed ik er nog een beetje gel overheen. Hierbij moet je goed oppassen dat je niet een te grote hoeveelheid neemt, het wordt namelijk al snel klonterig. 
Stap 3 is je wenkbrauwen borstelen, maar uhm... waar is het borsteltje? Wat mij betreft was dit kitje helemaal compleet geweest als er ook nog een borsteltje bij had gezeten, want nu moet ik alsnog een ander wenkbrauwpotlood pakken waar wél een borsteltje aan zit.

Op bovenstaande foto's kun je zien hoe mijn wenkbrauwen eruit zien als ik de poeder en gel heb aangebracht. De kleur matcht perfect bij de oorspronkelijke kleur van mijn wenkbrauwen en door de poeder zien mijn wenkbrauwen er een stuk voller en strakker uit. Het verschil is niet extreem duidelijk, maar wat mij betreft is het toch een kleine touch-up! 

Ik vind het een leuk en innovatief product van NYC! De gel en poeder werken allebei fijn en de poeder is goed gepigmenteerd. Het enige jammere vind ik dat er geen borsteltje bij dit wenkbrauwkitje in zit. Dan was het wat mij betreft helemaal top geweest!

De NYC Broswer Brush-On Brow Kit kost slechts €3,49 en is verkrijgbaar vanaf juli bij Kruidvat en Trekpleister.

Welk product gebruik jij om je wenkbrauwen bij te tekenen? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

26 opmerkingen:

 1. Staat je goed! Ben nu vooral ook benieuwd naar de andere kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem27.6.14

  Ziet er goed uit, zonder dat je veel verschil ziet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh dat ziet er heel goed uit. Mijn browgel van Catrice is bijna op dan kan ik deze uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fijn palletje en het kleurtje past je goed! Wel jammer van het borstelje!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi natuurlijk uitziend resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze ziet er ook heel goed uit! Zelf gebruik ik het setje van Catrice.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi resultaat! Gelukkig heeft 'ie ook niet zo'n hele rode ondertoon, dit zouden ideale kleurtjes voor mij zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er goed uit zeg, mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel erg mooi en subtiel effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er goed uit! Al blijf ik bij die van Catrice. Daar zouden ze eigenlijk gel bij moeten doen, dan was ie nog perfecter geweest:) Fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. fijn dat het goed voor je werkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er mooi uit! Ik ben het helemaal met je eens dat een mooi paar wenkbrauwen je gezicht helemaal een andere uitstraling kunnen geven! x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Klinkt zeker niet slecht! Leuk setje! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind dat je best het verschil ziet. Ziet er goed uit!

  Liefs,
  http://lovesbeautyfashion.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh wat handig! En helemaal niet duur :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuk setje, en ook zo prettig geprijsd...je hebt wel gelijk dat wenkbrauwen veel voor je gezicht doen...sinds kort laat ik ze verven en dat bevalt echt prima....
  groetjes petra

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ziet er goed uit ik hou wel van dit soort producten! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ziet er goed uit! Zelf gebruik ik een poeder van Hema.
  Op het begin deed ik mijn wenkbrauwen alleen bijwerken als ik foto's ging maken, tegenwoordig kan ik niet meer zonder!

  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Bijgetekend vind ik erg mooi, zelf gebruik ik het setje van Catrice.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Subtiel, maar het maakt wel verschil. Erg mooi! Ik gebruik nu een potlood van Catrice, die vind ik erg fijn. Ik werk ze alleen bij als ik iets speciaals ga doen, niet elke dag voor mijn werk.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik ben momenteel super tevreden van de wenkbrauwproducten van MAC! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Klinkt fijn! Ik zelf gebruik altijd een setje van Catrice, daarin zit wel een kwastje met borsteltje alleen geen 'gel', eigenlijk blijft het ook prima zitten zonder die gel. Heel soms doe ik er een beetje haarlak overheen haha, zou dat raar zijn?

  BeantwoordenVerwijderen