Filmpje | Opgemaakte producten juni

Het is zondag, tijd voor een nieuw filmpje dus! De maand juni is alweer bijna voorbij en we zitten inmiddels alweer in de zomer, yay! In de video van vandaag laat ik de producten zien die ik heb opgemaakt in de maand juni. Veel kijkplezier!

 


Klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal.
Klik hier als je de video niet kunt zien.

10 opmerkingen:

 1. Leuke video, ik ben erg benieuwd naar die Andrelon shampoo!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke video! Die nagellak remover heb ik onlangs in het klein gekocht bij een soort dumpwinkel. Het flesje leek op nagellak dus ik dacht een goede basecoat mee te nemen. Thuis aangekomen was het dus gewoon nagellak remover! Volgens mij is dat dezelfde als dat jij had.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk filmpje, en mooie producten heb je opgemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie producten heb je opgemaakt en heel erg leuk filmpje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke video :D de tijd gaat zeker snel :O

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke video! Ik gebruik zelf de heat protection spray van Kruidvat eigen merk, ben ik erg tevreden over.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om te zien wat je allemaal hebt opgemaakt, vooral door je reisjes naar Instanbul en Brussel. Echt top. Vooral omdat ik ook had gezien dat je die mini's had ingepakt (video). En als jij zo fan bent van de Andrelon shampoo, dan raad ik je zeker aan om de Andrelon Pink Collection te proberen. Daarin zit een föhnspray (die hebben ook heat protecting) en nog veel meer. Echt heel fijn. En als je nog een Heat Protecting aanrader wilt: L'Oréal Paris Heat Protection Styling haarspray

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een ontzettend leuk filmpje! Mooie producten heb je gebruikt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie producten heb je opgemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen