Mijn favoriete zomerschoenen van Spartoo (+ kortingscode!)

A woman can never have enough shoes is een gezegde wat denk ik voor 99% van de vrouwen geldt. Ook al snappen mannen er niets van als we een paar zwarte laarsjes kopen - we hebben immers al zes paar in de kast staan, toch? Nee hoor, want dit paar laarsjes is nét even anders!
Ik ben in ieder geval dol op schoenen en ik ben druk bezig met de zoektocht naar schoenen voor deze zomer. Ik heb hoognodig sandaaltjes nodig, aangezien mijn paar sandalen van vorig jaar nu toch echt versleten is verklaard. Ook wil ik graag nog een paar sneakers en mooie high heels zijn altijd leuk. Je hoort het al... ik heb echt een schoenen tic! Mijn zomerschoenen wishlist zie je hierboven met mijn favoriete schoenen van de leuke webshop Spartoo.nl. Ik kan altijd uren rondneuzen in deze webshop, er is zoveel leuks te vinden!

Mocht jij ook nog op zoek zijn naar één (of misschien wel - net als ik - drie) paar zomerschoenen, vergeet dan niet om even op deze kortingscode pagina  te kijken. Hiermee krijg je namelijk tot wel 20% korting op je bestelling en dat is natuurlijk altijd fijn!

Welke schoenen voor de zomer staan op jouw wishlist?

Dit is een gesponsord artikel. 

17 opmerkingen:

 1. Ik wil nog een paar mooie sandaaltjes met hak, maar dat paar in de linkerbovenhoek van je collage vind ik ook wel mooi. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die sleehakken zijn erg leuk! Ik vind het altijd wel fijn dat je bij Spartoo veel keuze hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeeeeh ik ben verliefd op die sleehakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zoek nog een paar sandaaltjes, dus ga ik wel even bij spartoo kijken...fijne tip, dank je!
  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Steve Madden Ecentric (Die ik donderdag ga halen) en Doc Martens (Die ik binnenkort krijg als BDay present!) Dus ik heb niets te klagen eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De sandaaltjes zijn heel erg leuk! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind ze allemaal erg leuk, ik heb pas twee sleehakken gekocht , roze en zwarte

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die wedges en sandaaltjes zijn mooi! Sneaker wedges zijn niet echt mijn ding, lijkt me ook erg warm in de zomer haha. X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb nog nooit van deze shop gehoord, maar moet nog wel een stel nieuwe Nikes. Of nouja, moet... ik wil haha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke sandaaltjes en vind die wedges echt super gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die sleehakken zijn zo mooi! Voor die prijs zijn ze ook nog goed te doen, misschien toch eens kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen