Nieuwe webshop | Stylepit.nl (+ kortingscode!) - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Nieuwe webshop | Stylepit.nl (+ kortingscode!)Ik vind het altijd leuk om nieuwe webshops te ontdekken! En het is natuurlijk al helemaal leuk als je in die webshop meteen je favoriete items kunt aanschaffen met een flinke korting. Eens in de twee weken deel ik mijn favoriete kortingscode van de website Kortingscode.nl met jullie. Deze keer is dat een  kortingscode van de webshop Stylepit waarmee je direct 12% korting krijgt op je bestelling.
Lees snel verder om meer te weten te komen over deze nieuwe webshop!Stylepit is een nieuwe fashion webwinkel uit Scandinavië waar je voor zowel dames, heren en kinderen terecht kunt. Ergens doet de webshop Stylepit me denken aan Zalando, net als Zalando bieden ze namelijk ontzettend veel merken aan. 440 maar liefst! Toch grappig dat ik deze webshop dan nog niet ken. Fashion merken zoals Nike, ONLY en UGG Australia, maar er zijn ook een aantal beautymerken: BaByliss, L'Oréal Paris en Max Factor.Ik vind het altijd een groot pluspunt als een webshop zoveel verschillende merken in haar assortiment heeft, zo kun je alles wat je nodig hebt in één keer bij één webshop bestellen.

Ik koos een paar leuke merken uit en zocht daarvan mijn favoriete items bij elkaar. Op al deze items krijg je met de kortingscode 12% korting, kaching!

Welk item is favoriet bij jou? En kende je de webshop Stylepit al?


Dit is een gesponsord artikel. 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

17 opmerkingen:

 1. Ik kende de webshop nog niet. Maar ik zie een hoop mooie items! Vooral het kanten topje van Only vind ik heel erg leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke spulletjes! Ik kende de webshop nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke spulletjes hebben ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niet echt mijn stijl deze shop zo te zien maar kortingscodes ben ik wel gek op ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er leuk uit. Straks maar even een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik kende deze webshop nog niet lijkt mij een leuke site! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke items, ik ben benieuwd naar de webshop, zo even een kijkje nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er goed uit zeg, ik kende het ook nog niet. Ga zeker even een kijkje nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke webshop! Met ook hele toffe merken die ze verkopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een toffe nikes! Ik ga snel een kijkje nemen op deze webshop :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lijkt me een leuke webshop, ik ga vanavond er is rondsnuffelen

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat gaaf! Die schoenen blijven me maar aankijken, zo toch ff shop checken!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat ziet het er leuk uit! Ik kende deze webshop nog niet, maar ga zeker even een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik kende deze webshop nog niet! Ga maar snel even een kijkje nemen;)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Deze webshop kende ik nog niet. Thanks voor de tip!

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Deze kende ik nog niet, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen