Miss Sporty Clubbing Colours Nail Polish

Miss Sporty is één van mijn lievelings low-budget make-upmerken. Ik gebruik al maanden de So Fine Skin Matching foundation van dit merk, de Fabulous Lash mascara vind ik te gek en ook de nagellakjes van Miss Sporty zorgen ervoor dat mijn hartje sneller gaan kloppen! Miss Sporty voegt nu weer zes leuke lente/zomer kleurtjes toe aan haar assortiment. Vandaag review ik ze alle zes!#466
Jammer dat Koningsdag net voorbij is, want dit kleurtje zou daar erg geschikt voor zijn! Een oranje nagellak met een soort zalmroze gloed er doorheen, een bijzondere kleur! Het is dat ik bij oranje gewoon direct aan Koningsdag denk en deze kleur dus niet zo snel op mijn nagels zou dragen op een normale dag.


#467
Dit kleurtje hoort zeker tot mijn favoriete nagellakjes. Het liefst ga ik voor roze of rode nagellak en dit is een perfect koraal roze kleurtje. Staat leuk bij bijna elke outfit en dekt perfect na twee laagjes!


#468
Toen ik dit lichtgroene kleurtje in de verpakking zag, dacht ik niet meteen "Wow". Ik weet niet wat het is met groen, maar ik heb het nooit een erg mooie kleur gevonden. Maar toen ik hem op mijn nagels aanbracht, dacht ik ineens wel "Wauw!" Het is een beetje een mintgroen kleurtje die ook super goed dekt na twee laagjes. I like, perfect voor de lente!


#469
En nog zo'n leuk groen kleurtje, deze is een wel een stuk donkerder dan #468. Hij doet me meteen denken aan één van de HEMA lakjes die ik een tijdje geleden reviewde.


#470
Dit babyblauwe kleurtje heeft echt mijn hart gestolen. Wat een prachtige kleur! Ik heb hem het hele weekend op mijn nagels gehad, ik vind 'm zo mooi!
Na twee laagjes dekt hij echt super goed en de nagellak is binnen een minuutje helemaal droog. Pluspuntje!


#471
Hmm, jammer: de paarse nagellak is een beetje een flop. Deze nagellak is - in tegenstelling tot de andere lakjes - ineens super waterig! Tja, dan dekt hij nooit echt lekker. Na één laagje zie je direct al dat dit 'm niet gaat worden en na twee laagjes dekt hij ook nog steeds niet goed. Jammer!


Al met al ben ik erg tevreden over de nieuwe nagellak kleuren van Miss Sporty: het zijn vrolijke lente/zomerkleurtjes die - op de paarse kleur na - allemaal goed dekken en snel drogen. 

Je vindt de Miss Sporty Clubbing Colours Nail Polishes voor €1,99 per stuk bij o.a. Etos.

Welk kleurtje is jouw favoriet? 

36 opmerkingen:

 1. Ik vind het zúlke mooie nagellakjes, ze hebben ook echt een goede dekking zo te zien! Ik zag dat er deze week een actie is voor de Miss Sporty nagellakjes, 2 voor 3 euro. Ik denk dat ik de babyblauwe kleur ga scoren, die vind ik zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n mooie kleuren! Jammer dat ze miss sporty niet in België verkopen. Die koraalroze, mintgroene en babyblauwe zijn mijn favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke lakken! Vooral kleur #470 en #468 vind ik zo tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk die kleurtjes! Ik vind de rode erg mooi. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waauw wat een mooie kleurtjes! Mijn favoriet hiervan? #467 is echt een beauty, de babyblauwe trouwens ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een hoop mooie, zomerse, frisse kleurtjes. Love it <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vond de paarse lak ook erg lastig lakken, maar voor de rest wel vrolijke kleurtjes! :) Volgens mij staat op de zijkant van de dop de naam, het is wel even zoeken hoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh euh correctie: ik zie ze inderdaad niet op de dop! Sorry, ik heb ze dan uit het persbericht overgenomen.

   Verwijderen
 8. Dat mint kleurtje vind ik echt te gek! Ze zijn heel mooi allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. 469 vind ik wel heel erg leuk! Lekker knallend voor de zomer :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. aah dat baby-blauwe kleurtje is echt schattig! Mooie kleurtjes hebben ze allemaal zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, wat een mooie kleurtjes! Vind alleen die paarse niet zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. 469 en 470 zijn prachtig. Ik hou van babyblauw <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb deze nagellakjes uit het pakketje dat ik won op je blog, ik vind ze echt super fijn! :) Ben er heel blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik moet ook maar is meer gaan kijken bij het miss sporty schap.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie kleurtjes, en echt zo budget!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb er net twee gekocht, ik kon het niet laten :$

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooie kleurtjes, ik word er hebberig van!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Vind de kleuren allemaal erg leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oh wauw.. hier wordt ik hebberig van! Ik wil eigenlijk meteen gaan halen.. haha. Ik vind die blauwe en babyblauwe echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mooie lakjes! 468 is absoluut mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oei, moeilijk om een keuze te maken! Ik vind alle kleurtjes erg vrolijk. Helemaal zomer-proof!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. oh het is echt de baby blauwe voor mij ga hem nu serieus morgen halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wauw, wat is een super mooie kleurtjes! Ik ga binnenkort ook miss sporty nagellak aanschaffen!
  Jammer van de paarse..

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Zo grappig, Laura was gisteren jarig (14 alweer, jeej) en kreeg van haar vriendinnen op school een heel pakket make up en nog meer spulletjes en ze kreeg dus o.a. ook de babyblauwe nagellak, zo een leuk kleurtje ! En het fijne is.... ik mag 'm ook gebruiken haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. wat een super mooie lakjes stuk voor stuk !

  BeantwoordenVerwijderen
 26. de kleur 469 vind ik fantastisch, alleen bij de dichtbijzijnde drogist die Miss Sporty verkoopt was hij uitverkocht, dus ik moest even tot het einde van deze week wachten voor deze weer aangevuld konden worden.....

  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 27. De kleurtjes zien er echt leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen