Filmpje | Q&A - de antwoorden!

Vorige week kon je op mijn blog vragen stellen die ik zou beantwoorden in een Q&A video! Ben je benieuwd welke vijf dingen ik mee zou nemen als ik naar een onbewoond eiland zou gaan? En altijd al willen weten wat mijn lievelingsoutfit is? Op deze vragen - en meer! - geef ik vandaag antwoord in deze video.

Klik hier om te abonneren op mijn YouTube kanaal, zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van een nieuwe video!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

15 opmerkingen:

 1. Leuke meisjesnaam. :) Die hoor je niet zo heel vaak volgens mij. Al heb ik toevallig wel een kindje op mijn werk die zo heet. Leuke video weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, ik ken dat inspiratie probleem af en toe... Liefs´ Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nicole, je bent geen fangirl van Justin Bieber? Hoe durf je? Ik voel me persoonlijk beledigd, dat snap je hopelijk wel. Verder vond ik je video wel heel leuk, haha. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuke vragen en antwoorden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuke video Nicole! Leuk dat chips je guilty pleasure is, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke antwoorden!
  Het zou inderdaad een groot drama zinn als de inhoud van je blog weg zou zijn!
  Klopt trouwens je leeftijd in de sidebar? Want als je volgend jaar 21 bent, dan ben je nu tich 20? Of wordt je binnenkort 20?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke antwoorden meid en wat een leuke foto in dit artikel liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat waren die blogs die je inspiratie voor je zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuk, zo'n video! En de vragen waren ook heel interessant!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Echt een heel leuke video! Had er nog geen tijd voor gehad om er goed naar te kijken (examens). Er zijn leuke vragen gesteld en tof dat je bloggen echt als je hobby ziet. Naar events gaan is inderdaad heel leuk, hihi. Lastdaysofspringblog.com vind ik ook een erg leuke blog. :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik mag van mezelf geen filmpjes kijken aangezien ik morgen mijn (hopelijk) laatste tentamen voor dit jaar heb. Dus ik heb het een paar dagen uitgesteld, maar kon toch niet wachten tot na het tentamen, haha.
  Leuke vragen en leuke antwoorden!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik zit het hele filmpje te staren naar je prachtige ogen, de perfecte winged en je grappige wenkbrauw en mooie haar.

  BeantwoordenVerwijderen