Mijn fotoboek van Warschau!

Warschau, wat was je geweldig! Het is inmiddels alweer een maand geleden dat ik in het vliegtuig stapte voor een weekje vakantie in Warschau in Polen. Ik ben zo iemand die alle herinneringen vast wil leggen, in mijn dagboek én natuurlijk ook door middel van foto's. Ik vind het vaak jammer dat die foto's alleen maar digitaal blijven staan, meestal neem ik niet de moeite om een fotoboek te maken. Maar nu had ik toch wel een heleboel mooie foto's gemaakt, waarvan ik graag een fotoboek wilde maken. Van Albelli mocht ik een fotoboek samenstellen en dat heb ik gedaan! Kijk je mee naar de mooiste kiekjes van mijn vakantie?Op de voorkant staat mijn favoriete foto die ik heb gemaakt: de toffe, oude huisjes in Stare Miasto, het prachtige oude stadsgedeelte van Warschau.

Wat ik zo tof vond aan dit fotoboek, is dat er geen vouw in de bladzijdes zit. Alle bladzijden zitten op dezelfde hoogte. Het is een beetje lastig uit te leggen, maar op de foto hierboven zie je misschien wel wat ik bedoel. Hoe meer bladzijdes je in je fotoboek doet, hoe leuker het er eigenlijk uit ziet.

Ik vond het fotoprogramma van Albelli onwijs fijn om mee te werken. Ik heb wel eens vaker een fotoboek gemaakt met een ander programma, maar ik was echt verrast door de leuke achtergronden, plaatsjes en frames die je in je album kon plaatsen. Ook kun je allerlei lettertypes downloaden die je kunt gebruiken.

Door het hele fotoboek heb ik gebruik gemaakt van deze labeltjes bij de foto's. Ik vind ze leuk!

Omdat ik deze foto's zo mooi vond, besloot ik ze gewoon lekker groot op de pagina te gooien! Het formaat van het fotoboek is Large, wat de grootte van een liggend A4 is. Niet te groot, maar ook zeker niet te klein. 

En ook deze twee foto's vond ik heel erg gaaf! Dit was in de dierentuin en het zag er zo schattig uit met het bankje onder de boog en die prachtige bomen en bloemen erachter.

Grote foto's wisselde ik af met een paar pagina's die juist vol stonden met heel veel kleine foto's. Leuk voor de afwisseling!

En daar is mijn favoriete foto nog een keer! Ik besloot er een soort "post card" van te maken. 


Alle pagina's heb ik ook nog afgewerkt met hoogglans. Hierdoor worden de kleuren van de foto's nóg mooier en zijn de foto's in het geheel nog scherper.

Ik vond het erg leuk om zo'n fotoboek te maken, tijdens het maken beleef je de hele vakantie weer op nieuw en ik vind het erg leuk om het boek er af en toe weer bij te pakken om herinneringen op te doen.
Over de service van Albelli ben ik erg tevreden: het programma werkt erg goed en er is veel keus uit verschillende achtergronden, lettertypes en thema's.
Ik bestelde het boek op zondagavond en donderdagavond werd hij al verzonden. Een erg snelle service dus, dat is altijd fijn!
Voor een boek met 24 pagina's, een foto op de voorkant, hoogglans op de pagina en platliggende pagina's, betaal je €38,75. Ik vond de prijs nog meevallen, ik heb wel eens duurder meegemaakt, dus wat mij betreft is Albelli echt een aanrader om je fotoboek te bestellen!

Tip: Er zijn altijd wel kortingscodes van Albelli te vinden op internet! Zo krijg je al snel €10 korting op een fotoboek!

45 opmerkingen:

 1. aah wat is het boek leuk geworden! Leuk als herinnering en om aan mensen te laten zien! Heel tof :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, het is echt een prachtig fotoboek geworden! Heel fijn om al je herinneringen op zo een mooie manier te bewaren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is het een mooi boek geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi fotoboek heb je ervan gemaakt! Best handig om dit te doen trouwens, ik merk dat als ik foto's op mijn PC laat staan ze vaak op den duur weer verdwijnen doordat een pc crasht of iets dergelijks. Zo heb je ze toch tastbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zo'n boek! Ik doe het veel te weinig, terwijl ik het wel zou willen doen. Die van jou is erg leuk geworden en een mooie herinnering aan de vakantie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super leuk boek! Ik wil dat ook altijd graag doen, maar heb daar nooit het geduld voor om het te maken:(

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ook wel eens een foto boek gemaakt bij Albelli (en agenda haha) en was daar zeer tevreden over! Ik wil al lange tijd er nog eens een maken, maar daar moet ik binnenkort even tijd voor gaan vrijmaken. Die van jou is echt super gaaf geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi is 'ie geworden! Wil zelf ook nog zo'n boek gaan maken met allemaal foto's van vrienden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een super leuk boek heb je gemaakt, ziet er echt fantastisch leuk uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat heb je een mooi boek en foto's gemaakt! Ik wil ook altijd fotoboeken maken van mijn vakanties, maar kom er gewoon niet aantoe..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, wat een mooi boek! Ik heb er ook eens eentje gemaakt, ben er nog steeds heel blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat leuk gedaan meid ik heb echt plak foto boeken waar ik zelf dingen bij plak en schrijf !liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooi boekje, en je foto's zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het ziet er heeel erg mooi uit. Super gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat is het boekje ontzettend leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuk boek is het geworden, altijd leuk om zo terug te kijken in een boek.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw, hij is echt heel mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. wat super dat je een album hebt gemaakt van deze reis!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuke foto's! Het ziet er echt uit alsof je een prachtige reis gehad hebt zeg! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een mooi fotoboek! Niet alleen de afdruk, maar ook hoe je hem zelf hebt ontworpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat heb je dit mooi gemaakt! De post card foto is erg leuk:)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik heb tot nu toe drie boeken laten maken bij Albelli en ik ben ook zo blij met de kwaliteit en zo. Je betaalt er misschien iets meer voor dan bij een andere fotoservice, maar je krijgt er ook wat voor terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een prachtig fotoboek is het geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat leuk! Er zitten mooie foto's tussen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een super leuk fotoboek! En echt super mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat heb je er een super leuk boek van gemaakt zeg :D Mooie foto's en leuk die bijplaatjes :D

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat heb je er een mooi album van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat super leuk! Ik was toevallig net van plan om binnenkort mijn eerdere vakanties in fotoboeken te zetten. Wilde het al bij de hema doen maar nu ik dit zo zie ga ik toch maar even een kijkje nemen bij Albelli, lijkt me iets persoonlijker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Heel leuk fotoalbum, mooie lettertypes heb je gebruikt ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat heb je er een leuk boek van gemaakt! Heel erg mooI!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Heel mooi boek geworden zeg.

  Ik haat het altijd om fotoboeken te maken. Maar het automatisch invullen is ook nooit een optie omdat het dan niet aan mijn wensen voldoet ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat een onwijs leuk fotoboek is het geworden zeg! Ik vind deze manier van foto's terug kijken ook altijd heel leuk, vooral als je zelf zo'n fotoboek in elkaar kan stellen op het internet is helemaal top. Ik vind het ook leuk om te zien dat je het fotoboek hebt vormgegeven. :) Je hebt echt mooie foto's gemaakt in Warschau!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Oh wat leuk, met al die achtergronden en lettertypes! Ik vind die fotoalbums die je digitaal maakt vaak zo strak en saai, maar deze heeft juist iets heel gezelligs! Goede tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Misschien een rare vraag, maar weet je toevallig hoe de drie lettertypes heten? De twee op je kaft (die overigens mega pretty is ^^) en dat handgeschreven achtig lettertype? Je zou er me erg mee helpen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet dat het al een paar jaar geleden is maar ik ben ook wel geïnteresseerd in deze lettertypes. Moest je ze nog weten, shoot! Alvast bedankt.

   Verwijderen