Miss Sporty Cat's Eyes palettes - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Miss Sporty Cat's Eyes palettes


Naast lipsticks nemen oogschaduws de meeste ruimte in in mijn stash. Ik heb oogschaduws in alle kleuren van de regenboog: in de vorm van kleine en grote paletten, mono oogschaduws of trio's. Ik draag ook bijna elke dag oogschaduw, dus zo kan ik nog eens afwisselen!
Kleine, compacte paletten met een paar kleuren die goed bij elkaar passen, zijn toch wel favoriet bij mij. Vandaar dat ik ook meteen verliefd werd op deze super schattige Cat Eyes palettes van Miss Sporty! Een handig, klein palette met ieder vier prachtige kleurtjes. Die móést ik wel testen!


Deze twee Cat's Eyes palettes zijn nieuw in de Miss Sporty lente collectie. Eén met felle roze en paarse kleuren en de ander met prachtige zwarte en grijze kleurtjes, perfect voor een mooie, subtiele smokey eye.

Hier zie je goed de grootte van het palette: een klein, schattig vierkant doosje. En kijk hoe mooi die oogschaduw eruit ziet! Ik vind het design er echt super mooi uit zien.

Als eerste het zwart-grijze palletje met de toepasselijke naam 007 Black Kitty. Ik houd het meest van nude kleurtjes oogschaduw of juist van hele felle kleuren, op de één of andere manier ontwijk ik donkere kleuren oogschaduw altijd. Waarom? Geen idee! Daarom vond ik het extra leuk om dit palette eens te proberen.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik eerst dacht dat er maar drie kleuren in het palette zaten. Maar de verpakking vertelde mij toch echt dat er vier verschillende kleuren in zaten. Als je goed kijkt, zie je dat kleur 3 nét iets lichter is dan kleur 4.

De swatches zien er prima uit! Ook van de lichtste kleuren komt veel pigment af. De meest lichte kleur is perfect als highlighter, die heeft namelijk een super mooie shimmer. En ook de twee donkerste kleuren zien er goed uit!

En dit is de ooglook die ik met het palette heb gemaakt. Op mijn bewegend ooglid bracht ik kleur 2 aan, in mijn arcadeboog kleur 3 en om het effect nog extra intens te maken, bracht ik de donkerste kleur ook nog aan in mijn buitenste ooghoeken en onder mijn oog. De lichtste kleur gebruikte ik als highlighter in mijn binnenste ooghoek. Die vind ik echt prachtig!
Eigenlijk vind ik zo'n zwart-grijze ooglook stiekem best wel leuk. Ik heb het subtiel proberen te houden en het niet te heftig te maken. Dit ga ik zeker vaker dragen!

Allereerst: pluspunten voor de super leuke naam van dit palette! Ik vind het altijd erg leuk als make-upmerken hun producten leuke of grappige namen geven. In dit palette zit bijna dezelfde zilveren kleur die ook in het 007 Black Kitty palette zit. Daarnaast zit er nog een roze kleur in en twee verschillende tinten paars.

Ook hier moet je toch even goed met je ogen knijpen, wil je zien dat er vier verschillende kleuren in het palette zitten en niet drie.

En ook deze swatches zijn weer veelbelovend! De zilveren kleur valt toch iets lichter uit dan de highligher uit het 007 Black Kitty palette, ik vind hem zelfs nog mooier! Vooral de lichtpaarse kleur (nummer 3) vind ik ontzettend mooi. Wat een pigment!

Deze kleuren waren een stuk meer shiny dan de kleuren uit het 007 Black Kitty palette. Het is daarom best wel lastig om er een subtiele ooglook van te maken, door al die glitters in de kleuren, krijg je al snel het disco-bal effect. Op mijn bewegend ooglid bracht ik de lichtroze kleur aan en in mijn arcadeboog een mix van de twee donkere paarse kleuren. De lichtste paarse kleur bracht ik nog aan onder mijn oog en die vind ik echt zó mooi! De lichtste kleur bracht ik nog aan als highlighter in mijn binnenste ooghoek en die mag er ook zeker wezen!

Ja, ik vind deze paletjes super leuk! Ze zijn klein, schattig en compact en bevatten allebei vier prachtige kleuren! Vooral het palette met de grijze en zwarte kleuren heeft me blij verrast: ik ga zeker vaker zulk soort kleuren oogschaduw dragen. 

Je vindt de Miss Sporty Cat's Eyes palettes voor €4,99 per stuk bij Etos.

Wat vind jij van deze palettes? Welke van de twee vind jij het mooist?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

25 opmerkingen:

 1. Mooie paletten! De pigmentatie is echt super :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt er echt mooie looks mee gemaakt! Het lijkt mij een heel fijn palletje en de prijzen van miss sporty zijn ook altijd goed betaalbaar!


  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waauw wat een prachtige paletten! Ik gebruik al zeker een jaar de bruine variant en daar ben ik ook onwijs blij mee. Prachtige kleuren! Echt mooie review en topproducten, mooie looks heb je ermee gemaakt, liefs Dagmar

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind die paarse net wat te shiny, maar die eerste is wel awesome :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Cute! Hele mooie palettes zeg! Ik had niet verwacht dat ze nog zo gepigmenteerd zouden zijn, haha! En ze zijn superbetaalbaar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie paletten. De pigment ziet er heel goed uit. De je looks zijn ook super <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige paletten en mooie pigment.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze zien er heel erg leuk uit, ik houd hier wel van....en mijn eerste blik werd getrokken naar het palette 008, ik had zoiets van jahhhhhh een mooie kleur combinatie....jammergenoeg vind ik donkerpaarse kleur erg donker en eerlijk gezegd veel te donker voor bij de ander tinten.......

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie kleuren heeft deze palettes !!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, wat een prachtige looks heb je ermee gemaakt! Ik vind 008 Purpe Miaoww heel erg leuk, deze gaat snel op mijn beauty wishlist! Fijne review, de kleurtjes zijn echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, prachtige palettes, super mooie kleurtjes! En ook heel goed gepigmenteerd zo te zien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik zal voor het eerste palletje gaan. Ik ontwijk ook meestal de donkere kleuren al heb ik ze wel in mijn stash haha

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, wat een mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. het palette met kleur is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ziet er goed uit! Mooie pigmentatie!:) x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Anoniem2.5.14

  Mooie palettes maar niet echt mijn ding. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. beide erg mooie palettes ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Anoniem2.5.14

  Die zijn behoorlijk goed gepigmenteerd zeg. Je hebt er mooie looks mee gecreëerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een goede pigmentatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauw wat een mooie pigmentatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ziet er echt een leuk paletje uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Mooie palettes! Je hebt er ook mooie ooglooks mee gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen