Outfit | Nieuwe laarsjes!

Ik heb de gekke gewoonte dat als de zomer begint, ik spontaan winterkleding begin in te slaan. Waarschijnlijk ligt dat aan het feit dat alle winterkleding dan in de sale is. En ja, als er sale is, kan ik me gewoon niet inhouden! Op de één of andere manier spot ik de leukste winteritems altijd nét als het weer mooi weer wordt.
Een tijdje geleden een mailtje kreeg van Simmie, eigenaresse van de webshop Sibin.nl. Ze vroeg of ik het leuk vond om iets uit te zoeken in haar webshop waar ze super leuke kleding, schoenen en sieraden verkoopt voor een heel fijn prijsje. Mijn oog viel direct op dit super leuke paar laarsjes. Ik was direct verkocht: die móést ik hebben! En dat het bijna zomer wordt? Ach ja, wat maakt mij dat ook uit!
Zwarte laarsjes heb ik in overvloed, maar bruine zijn nog schaars in mijn schoenencollectie. Ik heb maar één paar bruine laarsjes, maar die zijn een stuk lichter en hebben een hak. Ik vond deze laarsjes meteen zo leuk door de opvallende, gouden details. Zo zijn ze toch wat specialer dan gewone bruine laarsjes!
Ik had ook meteen tientallen outfits in mijn hoofd waarmee ik de laarsjes kon combineren.


Ik ben uiteindelijk voor een vrij casual outfit gegaan, zodat de laarsjes echt dé eyecatcher van de outfit zouden zijn. Ik droeg mijn lievelings spijkerbroek van Vero Moda, een wit-zwart gestreept shirtje van Primark (waar ik echt heel blij mee ben: wát een fijn basic item om in je kast te hebben!), een simpele, zwarte blazer van ONLY, mijn tasje van Primark en natuurlijk de laarsjes uit de webshop Sibin.nl


Wat ik ook zo grappig vind aan deze laarsjes, is dat er op elke laars twee ritsen zitten. Zowel aan de binnenkant van de laars als op de hiel.


En wat ook niet verkeerd is, de laarsjes zijn super goedkoop! Je betaalt voor een paar van deze laarsjes namelijk maar €37,99. Echt een prima prijsje! Ze zijn niet van leer, maar dat kun je ook niet verwachten voor zo weinig geld. Ik was ook echt verrast dat ze zo lekker lopen, ik voelde meteen dat ze als gegoten zaten. Ja, ik ben echt blij met deze laarsjes! Je vindt ze hier in de webshop van Sibin!

37 opmerkingen:

 1. Je laarsjes zijn super gaaf! Hele mooie outfit heb je weer aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke laarsjes! Ze staan je heel goed! Ik vind dat gouden detail bij de hak heel tof!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat een leuke laarsjes! Hier hou ik wel van. Denk dat ze in de zomer/voorjaar ook wel kunnen onder een leuk bloemenjurkje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Ik vind ze heel mooi! Normaal gesproken ben ik niet zo'n fan van bruine schoenen maar deze vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waauw mooie look en wat een fijne laarsjes! Staat je echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke laarsjes! Je tasje van Primark is ook super leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leukies heb je uitgezocht! En hey, wat maakt het uit dat het zomer wordt? Laarsjes kunnen ook prima onder shorts of een jurkje. Ga gewoon voor de festivallook ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie outfit! Die laarsjes zijn echt super mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze zijn heel leuk! En ook nog zo goedkoop :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ze zien er als écht leren schoenen uit en ik vind ze helemaal niet duur! Ik vind je tasje van de Primark ook echt te gek :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah, inderdaad wat een leuke laarsjes met die gouden details! Leuke gecombineerd met de rest van je outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je laarsjes zijn super leuk, net zoals de rest van je outfit!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke laarsjes! Je hebt ze ook erg mooi gecombineerd op deze manier. Ik heb precies hetzelfde, ik heb ook hele leuke laarzen gezien maar ik twijfel of ik ze ga aanschaffen, omdat het niet echt de tijd van het jaar is om laarzen aan te schaffen.. Haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die laarsjes zijn echt zo leuk! En die lippenstift staat je goed Nicole! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. hele leuke laarsjes! ook een prachtige outfit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke laarsjes! Je tasje is ook superleuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke laarsjes heb je gevonden! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ah zulke mooie laarsjes! Leuke outfit ook. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Je laarsjes vind ik echt super leuk! Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat sta je mooi op de foto's met je rode lippen en de laarsjes zijn ook echt iets voor jou! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Die laarsjes zijn echt ontzettend leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuke outfit zeg, die laarsjes zijn écht mega leuk!

  BeantwoordenVerwijderen