Budget Fashion Challenge #4 | Complete Zeeman outfit - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Budget Fashion Challenge #4 | Complete Zeeman outfit


Ik ben dol op challenges en dus was het de hoogste tijd om mezelf weer eens uit te dagen met een nieuwe challenge! In deze nieuwe rubriek The Budget Fashion Challenge ga ik de uitdaging aan: in allerlei low-budget kledingwinkels ga ik op zoek naar de leukste én meest goedkope outfit. Waar vind je de leukste outfit? En in welke winkel kun je de meest goedkope outfit scoren? Waar is het aanbod het grootst? Mijn bevindingen deel ik één keer in de twee weken, als ik weer een outfit heb weten te scoren in een low-budget kledingwinkel.
Vandaag is het alweer tijd voor het vierde deel van de Budget Fashion Challenge. Dit keer ging ik naar een winkel waar ik eigenlijk nooit kom, maar die me toch positief verrast heeft: Zeeman! Het was echt onwijs lang geleden dat ik voor het laatst bij de Zeeman was geweest. Eigenlijk is het hetzelfde verhaal als met de Wibra: op de één of andere manier loop ik er gewoon niet zo snel naar binnen. Waar het aan ligt? Ik weet het eigenlijk niet, want ik kwam tot de ontdekking dat er best leuke dingen verkrijgbaar zijn. Niet alleen de kleding en sieraden vind ik leuk, maar ze hebben ook een heleboel schattige interieuritems, héle goedkope portemonnees en lingerie.

Ook over het aanbod van kleding was ik verrast. Ik had verwacht dat er niet zoveel vrouwenkleding te koop zou zijn, maar dat viel heel erg mee. Er was iets minder aanbod dan bij Wibra, maar het aanbod dát er was bij Zeeman, vond ik wel een stuk leuker. Moest ik bij Wibra echt zoeken naar iets leuks, bij Zeeman zag ik genoeg leuke kledingstukken! Een (nep)leren jasje voor nog geen €25, een super tof roze jasje voor €15 en... een maxi-skirt! Wie had nou verwacht dat zoiets bij Zeeman verkrijgbaar zou zijn?

Ik twijfelde een beetje: een maxi-skirt, is dat wel iets voor mij? Ik ben namelijk 1 meter 60, waardoor zulk soort kledingstukken vaak veel te lang zijn voor mij. Maar ik dacht: doe eens gek - en ik nam de maxi-skirt mee naar huis. Daar bleek hij eigenlijk als gegoten te zitten: hij zat perfect in mijn taille en ook qua lengte was hij helemaal niet te lang. Misschien dat hij een centimeter of vijf korter had mogen zijn, maar het is geen wereldramp.

Ik kocht ook een hemdje met een soort Aztec print erop en gouden knoopjes. Zo'n kledingstuk had ik ook totaal niet bij Zeeman verwacht. 

Wist je dat ze ook een heleboel leuke sieraden bij Zeeman hebben? Mijn zusje koopt er regelmatig iets en dan sta ik elke keer versteld hoe ze toch aan die leuke sieraden komt. Ik was dus erg nieuwsgierig!
Er was een vrij groot rek waar echt hele leuke sieraden aanhingen. Kettingen, ringen, armbanden... van alles wat! Vooral de armbandjes en ringen vond ik erg tof.
Ik kocht twee setjes armbanden: één setje met goud-turquoise armbandjes en één setje met goud-roze armbandjes. En ze passen ook nog eens leuk bij elkaar, lekker zomers!

Mijn oog viel ook meteen op deze ring. Turquoise is één van mijn lievelingskleuren en ik ben dol op van die opvallende ringen. Voor die €1,50 kon ik deze echt niet laten liggen.

Maar wat kost deze outfit nu? Ik kan denk ik met een gerust hart zeggen dat dit de goedkoopste outfit is die ik ooit heb aangehad. Het topje kost €5,99 en de maxi-skirt kost slechts €6,99. De setjes armbanden kosten €1,49 per stuk en ook voor de ring betaalde ik €1,49.

Totale outfit: €17,45

Wauw, nog geen €20 voor een hele outfit?! Ik had nooit gedacht dat dat kon. Natuurlijk zijn de schoenen er niet bij gerekend (de schoenen die ik draag op de foto zijn trouwens van Van Haren), aangezien ze geen schoenen verkopen bij Zeeman.

Zeeman heeft mij echt positief verrast met de leuke kleding! Als ik zou moeten kiezen tussen Wibra en Zeeman, vind ik toch dat Zeeman een leuker assortiment heeft. Ook heb ik het idee dat de kwaliteit van de kleding van Zeeman beter is.
Er zijn eigenlijk weinig nadelen te bedenken aan de Zeeman: goedkoop, goede kwaliteit en een leuk assortiment. Het enige nadeel vind ik dat de maten vrij groot uitvallen. Zo is de kleinste maat 36, beide kledingstukken die ik aanheb op de foto zijn maat 36. Normaal heb ik ook maat 36/38 maar beide kledingstukken waren eigenlijk net aan de grote kant. Vooral het topje viel best wel wijd uit en tja, een kleinere maat was er dus niet. Als je dus echt heel klein of dun bent, is de kans groot dat de kleding van Zeeman wat te groot voor je is.


Had jij verwacht dat er zulke leuke kleding bij Zeeman verkrijgbaar is? 

The Budget Fashion Challenge:
- Deel 1: Wibra

- Deel 2: Primark
- Deel 3: C&A

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

57 opmerkingen:

 1. Leuke outfit! Ik vind die sieraden echt prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is echt tof! Had nooit verwacht dat je dat daar kon scoren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie outfit, je zou het niet zeggen dat het van de zeeman komt!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem20.5.14

  Super leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, je zou echt niet verwachten dat dit van de Zeeman vandaan komt! Het staat je echt heel erg goed, die maxiskirt maakt je benen lekker lang! Heel erg gaaf dit soort challenges, dan kom je er achter dat goedkope winkels ook best leuke dingen kunnen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie outfit. Vooral je rok vind ik prachtig, die wil ik ook <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt er weer een leuke outfit van gemaakt! En Zeeman, jeetje dat ze dit verkopen, had ik niet verwacht. Lekker zomers :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow, ik had niet verwacht dat ze dat zouden verkopen bij de Zeeman! Binnenkort toch maar even een kijkje nemen dan maar:) x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem20.5.14

  Oh wow, wat een mooie set heb je uitgezocht! En die sieraden ook; leuk dat Zeeman zoiets ook verkoopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gave outfit! Ik ga straks naar de zeeman opzoek naar deze maxi skirt haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw wat mooi! & Zo goedkoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke outfit!! En helemaal voor dat geld. Mooi dat je laat zien dat fashion niet duur hoeft te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wooow wat een mooie outfit en dat voor zo'n prijsje! Hoe te gek is dat, heerlijk om te zien en het staat je prachtig zo'n maxiskirt!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke outfit voor dat geld zeg, wauw! Ik vind Maxi-Skirts geweldig, hoewel ik nog steeds niet het juiste paar heb gevonden :')

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Toffe outfit, staat je heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. omg! Voor dat geld zou je ook 1 shirtje kunnen kopen! Ik vind het zo tof om te zien dat ze bij de zeeman ook gewoon leuke dingen verkopen! Ik vind vooral de ring heel lief :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wow! Super leuk! Ik hou van dit soort challenges! Voor dat geld heb je soms alleen een shirtje! Ik ga die rok echt halen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Super leuk zeg! Een hele nieuwe outfit voor nog geen 20 euro!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik had niet verwacht dat deze outfit van de Zeeman zou zijn. Leuk hoor! Staat je goed ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Jeetje, dat had ik echt niet verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een geweldige outfit en dat voor de Zeeman!? dat had ik echt niet gedacht. staat je ook nog is erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Waauw wat leuk, dit had ik echt niet verwacht van de Zeeman! Hele leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. wauw wat een goede prijs zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Oh echt superleuk en goedkoop! Ik had het ook totaal niet verwacht eigenlijk, ik denk dat ik straks maar eens naar Zeeman ga haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Zit er goed uit en nee ik had het niet verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Bij Zeeman gaan ze steeds leukere dingen verkopen. Ik heb er ooit een witte capri jeans gekocht voor 8,99 meen ik, die zit super en blijft ook erg mooi. Ik vind vooral je top erg leuk! Die heb ik hier nog niet gezien. Ook voor kinderen hebben ze trouwens erg leuke kleding. Mijn kids zijn daar al uitgegroeid nu maar ik kocht er toch regelmatig superleuk spul.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wauw ziet er zo leuk uit, had het echt nooit verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Echt ontzettend leuk! Ik vind de combi van de maxi skirt en het blousje erg leuk! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ik vind dit altijd erg leuk om te lezen.Je hebt echt weer een leuke outfit weten samen te stellen! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Super leuk Nicole! Ik wil ook een maxiskirt proberen! Of een maxidress..

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wat tof, wauw als je je outfit ziet zou je echt niet denken dat het van de Zeeman is, ik zou het zelf zo aandoen en een maxi-skirt staat je goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ontzetend leuke outfit, en wat een lekker prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wow, deze is gaaf. Ik hou echt van maxiskirt. Hij ziet er mooi uit en dan ook nog zo goedkoop! Ik kom wel af en toe bij de Zeeman.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Die rok is hartstikke leuk, niet gedacht dat ze die daar zouden hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Wauw, wat gaaf! Ik moet binnenkort ook maar eens bij de Zeeman kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Mooie outfit en helemaal niet duur! Die armbandjes vind ik super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ik had geen idee dat je zulke dingen kon kopen bij Zeeman. Zo leuk dat je dat op deze manier laat zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Wauw! Ik vind je outfit echt ontzettend leuk :D En dat voor Zeeman, helemaal wauw :D

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Wat een toffe outfit, en inderdaad helemaal niet duur! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Die rok staat je echt prachtig Nicole! Leuke dingen hebben ze eigenlijk bij de zeeman, en lekker goedkoop :)

  BeantwoordenVerwijderen
 41. whuuuut, serieus alles van zeeman?! ziet er super leuk uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 42. erg leuke outfit.! de rok is prachtig ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Wow! Die sieraden en je rok zijn echt super leuk! dat had ik niet verwacht van zeeman

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Wauw, die rok staat je echt super. Vaker doen! Ben weer benieuwd naar je volgende challenge :D

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Wow wat goedkoop! Die top is echt leuk! En een maxi skirt staat je super mooi Nicole.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Heel mooi staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Wat leuk! Ik ben om dezelfde reden als jij geen groot fan van maxirokken maar het de top met die print is heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Deze outfit is erg geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Wauw, wat een leuke outfit! Ik zou helemaal niet denken dat ze zo'n leuke kleding bij de Zeeman hebben. Ik haal er wel altijd mijn panty's. Ik trek van die dunne panty's echt heel snel kapot (of mijn kat of mijn hond doet het) en ik heb al ontzettend veel merken geprobeerd, zowel duur als goedkoop. Die van de Zeeman zijn de goedkoopste (3 voor 1,80) en ik vind de kwaliteit ook echt een van de beste die ik al geprobeerd heb :)

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Tja, de tijd dat als je iets bij Zeeman kocht, je ontzettend voor schut liep is wel over, denk ik...of het gevoel dat je ontzettend voor schut liep, dat kan ook nog weg gaan als je iets ouder word en je blikveld op de maatschappij wat ruimer word...geen idee hoe dat nu eigenlijk zit bij mensen...Zelf heb ik in de loop van de jaren veel leuke dingen gekocht bij Zeeman, en inderdaad ze hebben een heel leuk assortiment sieraden bij deze winkel...afgelopen week heb ik er ook een heel leuke ring gekocht voor 1 euro en 29 cent...en het geinige is dat een aantal mensen hebben gezegd...Wat heb je een aparte ring!....Ik grijns dan altijd een beetje, bedank ze netjes en lach er heel hard om in mijzelf...

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Heel erg leuk artikel! Ik ben al een tijdje op zoek naar een zwarte maxi-rok, en ik denk dat ik hem voor dit prijsje niet ga laten hangen! Ik vind je outfit echt heel leuk staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Echt ontzettend leuk die outfit! De armbandjes vind ik ook super cute.

  BeantwoordenVerwijderen