Wishlist | Hunkemöller swimwear (+ kortingscode!)

Het beste van de zomer? In je bikini bruin bakken in de tuin of nog beter: bij het zwemband of op het strand. Aangezien ik twee zonnige vakanties op de planning heb staan (eind mei naar Istanbul en in de zomer naar Mallorca) begon het alweer te kriebelen om bikini's te gaan shoppen. Want een leuke bikini maakt zo'n zon vakantie nog eens éxtra leuk! Het liefst koop ik mijn bikini's bij Hunkemöller. De topjes kun je namelijk vaak los kopen van de broekjes en er is super veel keus! Bovendien is de kwaliteit van de swimwear bij Hunkemöller ook erg goed. Je betaalt misschien wel iets meer voor een bikini, maar dan gaat hij ook veel langer mee dan een bikini van een goedkoper merk.

Vandaag deel ik mijn favoriete swimwear van Hunkemöller met jullie én staat er aan het eind van een artikel ook nog een handige kortingscode waarmee je je nieuwe bikini éxtra goedkoop kunt aanschaffen.Links: Ik hou van bloemenprintjes! Bikini's met een bloemenprint vind ik al helemaal te gek, dus je kunt vast wel begrijpen dat ik deze bikini héél erg leuk vind! En ook zo'n omslagdoek vind ik er heel erg leuk bij staan.

Rechts: Van de rechter bikini vind ik vooral de top heel erg mooi: wat een gaaf printje! Leuk gecombineerd ook met dat zwarte broekje, al is die volgens mij niet geschikt om mee te zwemmen.

Links: Vorig jaar had ik een jumpsuit, maar op de één of andere manier heb ik besloten die weg te doen. En nu heb ik spijt! Want stiekem is zo'n jumpsuit hartstikke handig en ook nog eens super leuk. Als je even snel iets over je bikini aan wilt trekken, is een jumpsuit daar perfect voor. Dit model vind ik erg mooi en ook het printje vind ik weer erg leuk.

Rechts: Een badpak zou ik zelf niet zo snel dragen, maar als ik dit badpak zie, zou ik hem misschien nog wel dragen. Het model van het badpak vind ik ontzettend leuk, lekker retro! Als je een mooi figuur hebt, kun je zo'n badpak prima hebben. Het enige nadeel: je buik wordt niet bruin.

Links: Nog meer bloemenprint! Van deze vrolijke kleurtjes word ook ik spontaan vrolijk. Ik vind bikini's met bandjes die je in je nek vast moet knopen altijd erg mooi, op de één of andere manier doet het je slanker lijken. Ja, deze zou ik wel willen hebben!

Rechts: De laatste tijd ben ik helemaal fan van deze kleur blauw: ik vind het zó mooi! Ook de bikinitop vind ik erg mooi: hij bedekt goed en het gedraaide detail tussen de cups maakt het nog eens extra leuk.

Er zijn nog veel meer leuke bikini's en ander swimwear verkrijgbaar, maar deze zes items zijn toch echt mijn favorieten. En het leukste is dat er nu een kortingscode is bij Hunkemöller waarbij je 15% korting krijgt op alle swimwear (online). Dat is natuurlijk altijd fijn, dus neem zeker een kijkje in de webshop!

Heb jij al een bikini gescoord voor de zomer? 
Dit is een gesponsord artikel. 

9 opmerkingen:

 1. Ik heb nog geen bikini gekocht, maar die laatste bloemenprinr bikin vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie wishlist, ik moet ook maar eens gaan kijken naar een leuke bikini!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat badpak is echt super cute! Echt retro!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De bikini's van Hunkemoller vind ik erg leuk! Ik heb dit jaar een knalroze met zalmkleurig kant er over heen van hun. Ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind bikini's met bloemetjes altijd erg gezellig! Ik heb er ook teveel. Ik koop ze vaak bij de Primark, lekker goedkoop. Hunkemoller bikini's hierboven vind ik ook leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke wishlist. Mooie bikini's zitten ertussen!

  BeantwoordenVerwijderen