Party! Coco Gold bestaat vandaag 3 jaar!

Vandaag is het tijd voor een feestje: Coco Gold bestaat namelijk vandaag precies drie jaar! Ik kan het zelf nog niet helemaal geloven en ik moet me regelmatig even in mijn arm knijpen om te beseffen dat alles wat ik mee maak met mijn blog ook écht werkelijkheid is. Op 21 april 2011 besloot ik mijn blog op te starten. Mijn allereerste blogartikel schreef ik in het Engels en ging over een liedje die ik op dat moment erg vaak luisterde. De foto's werken niet eens meer bij het artikel, maar waarschijnlijk waren mijn fotografiekunsten niet echt om over naar huis te schrijven. Wat is er veel veranderd in die drie jaar!


Ongeveer een jaar geleden besloot ik dat ik me met mijn blog meer op low-budget wilde focussen. En ik kan gerust zeggen dat dat de beste keuze in mijn blogcarrière is geweest! Sindsdien zijn mijn bezoekersaantallen verdriedubbeld, heb ik er meer dan 2000 (!) volgers bij gekregen en merk ik zelf ook dat ik met veel meer plezier aan mijn blog werk nu ik een specifiek thema heb.
Ik barst nog steeds van de inspiratie en heb nog een heleboel leuke ideetjes met het thema low-budget in gedachten, dus ik ben nog lang niet van plan om te gaan stoppen.

Door mijn blog ben ik niet alleen op plekken en events geweest waar ik anders nooit zou komen, maar ik heb ook een heleboel lieve en leuke medebloggers ontmoet. Ontzettend leuk om te zien dat alle Nederlandse bloggers stiekem één grote familie zijn die allemaal dezelfde passie delen: bloggen!

Naast mijn blog volg ik ook nog een full-time studie, werk ik één dag in de week en probeer ik ook nog een keer of 2/3 in de week naar de sportschool te gaan. Eigenlijk gaat al mijn vrije tijd op aan mijn blog. Of ik dat erg vind? Nee, want bloggen is datgene wat ik het liefste doe en ik zou het voor geen goud willen missen. Daarnaast komt het ook door jullie: mijn lieve lezeressen. Want elke dag word ik bedolven met lieve reacties onder mijn artikelen en dat is voor mij een gigantische motivatie om door te gaan met bloggen.

Er zijn lezeressen bij die mij al vanaf dag 1 volgen en ook zullen er vast meiden zijn die mijn blog pas sinds gisteren volgen. Hoe lang je mijn blog ook volgt, het maakt niet uit: ik wil jullie allemaal bedanken! Doordat jullie mijn blog lezen, kan ik mijn creativiteit nog elke dag uiten en maak ik ontzettend veel gave dingen mee. Om iets terug te doen voor jullie heb ik een aantal leuke winacties geregeld om het 3-jarig bestaan van mijn blog te vieren. Vanmiddag komt de eerste winactie al online en deze week zullen er nog meer volgen. Blijf dus zeker mijn blog in de gaten houden.

Voor nu: a big thank you to all of you! (En ik ga lekker genieten van deze chocoladetaart, mmmmm!)

Liefs,
Nicole

94 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd !! <3 en wat een heerlijk taartje hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met de 3e b'day van je blog en ik hoop dat je nog heel lang hiermee zult blijven doorgaan ;-)

  Vrolijk Pasen Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd en super leuke foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Ook om een beetje de ontwikkeling te lezen! Gefeliciteerd! Hopelijk ga je nog heel veel jaren door! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hurray!! Gefeliciteerd meid en ga vooral zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd! Je hebt ook een erg leuke blog:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd, geniet maar heerlijk van het feit dat je al zo lang deze hobby kan uitvoeren...tenslotte is dat wel een piepklein feestje waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd! Ik vind je blog super leuk en hoop dat je nog heel lang blijft bloggen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd en ga zo door! Geniet nog maar van je Chocoladetaart. Hij komt van de Jumbo of niet? Hij komt mij in ieder geval bekend voor, haha. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd!! Ga nog vele jaren door met bloggen, want ik vind het leuk om te lezen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Waaah 3 jaar is lang, op naar het vierde jaar! :D (En geniet van de chocoladetaart, mag ik een stukje?)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat super goed!! Gefeliciteeeeerd! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Een hele mooie mijlpaal, van harte gefeliciteerd <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw alweer drie jaartjes! Gefeliciteerd:)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een lekker taartje! Gefeliciteerd met het driejarig bestaan van je blog! Leuk om te lezen met welk artikel je bent begonnen en hoe je bent gegroeid. Ik wens je nog veel plezier met bloggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hiep hiep hiep hoera! Gefeliciteerd met je blogverjaardag! En nog vele jaren, haha. :) De taart ziet er heeerlijk uit (gelukkig vier ik mijn verjaardag vandaag en heb ik ook een chocoladetaart gebakken, anders zou ik héél jaloers zijn haha).

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gefeliciteerd! Hopelijk ga je nog vele jaren blogplezier tegemoet, haha! De taart looks jummy <3

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gefeliciteerd! Toevallig bestaat mijn site ook 3 jaar ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ah wat superleuk zeg. Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. PROFICIAT! Ik vind je blog echt héél leuk. Op naar het volgende jaartje, ik ben alvast een trouwe volger :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Gefeliciteerd met je blogverjaardag Nicole :)! Je hebt het verdiend hoor. Ik ken maar weinig bloggers die zoveel tijd en moeite in hun artikels en website steken. Ik zelf mag dan wel niet altijd even veel met mijn blog bezig zijn, maar er zijn een paar blogs die ik iedere dag even check en daar is die van jou er zeker een van. Ga zo door :)
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wow drie jaar alweer, gefeliciteerd! Leuke foto's ook, met de taart! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. wat leuk! Heel mooi om te zien wat je hebt bereikt! Veel succes nog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Gefeliciteerd met je blog b-day! Echt super wat je in die 3 jaar allemaal bereikt hebt, super knap! Ik hoop ook zeker dat je nog lang door gaat met bloggen, want je bent een grote inspiratie bron! Liefs Stephanie

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Yay, gefeliciteerd! Genoeg rede om de taart helemaal op te eten!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Gefeliciteerd! Op naar de volgende 3, 5, 10, 20 jaar haha! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, yeaaah - zit ik daar straks als 60-jarig omaatje nog steeds te bloggen over low-budget! :D

   Verwijderen
 28. Gefeliciteerd!!! Super knap wat je allemaal al bereikt heb, ga zo door en op naar de 4 jaar :)

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Gefeliciteerd meid! Je hebt ook echt een super leuk blog, nog lekker doorgaan dus :)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Gefeliciteerd! Super dat je blog zo'n succes is!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Woohoo! Gefeliciteerd! Wat een leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Gefeliciteerd!! Je hebt er ook superhard voor gewerkt, hoop dat ook ooit te bereiken:). Liefs x Julia

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Gefeliciteerd!! En wat leuk dat je blog zo is gegroeid toen je besloot het te specificeren, echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van je blog! Die taart ziet er echt jammie uit! Ik vind je blog echt heel erg leuk om te lezen, al reageer ik niet altijd. Je bent een groot favoriet voor mij op gebied van low-budgetblogs en vind die van jou echt onwijs leuk om te lezen! :) Hopelijk ga je nog lang door!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Heel erg gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van je blog! Dat taartje ziet er lekker uit, je mag wel een stukje komen brengen :P

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Hopelijk ga je nog lang door :D

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Gefeliciteerd Nicole! Je mag trots zijn op je blog! :D Op naar de vier jaar :) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Gefeliciteerd! Ik vind jouw blog nog altijd één van de leukste om te lezen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Van harte gefeliciteerd! Op naar het volgende jaar. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Super leuk, gefeliciteerd! :)))
  Toffe foto's trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. wat super leuk om te lezen en wat bloggen wel niet voor een leuke dingen met je kan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Super leuk, van harte gefeliciteerd vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Wauw wat een geweldige prestatie en wat super dat je zoveel volgers hebt! Geniet van je taart en op nog heel veel meer jaren!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Gefeliciteerd met je blogverjaardag, de tijd gaat snel he? Geniet lekker van je chocoladetaart, die heb je wel verdiend! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Gefeliciteerd meid! Op naar het volgende jaar!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Gefeliciteerd Nicole! :-) Je blog is echt zo leuk en ik hoop dat je nog heel veel jaren blijft bloggen. Je mag me ook wel een stukje van die taart opsturen hihi. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Gefeliciteerd! Wat ziet die chocoladetaart er geweldig lekker uit, nu wil ik ook chocoladetaart haha. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Gefeliciteerd Nicole! Ik volg je zo'n beetje sinds dag 1 en vind dat je heel veel vooruit bent gegaan. Je artikelen en foto's zijn echt verbeterd en je verdient je vele volgers. Liefs ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Proficiat! Keep up the good work!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Ah super leuk Nicole! Gefeliciteerd! En ga zo door met je te leuke blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Gefeliciteerd Nicole! Ik lees je blog altijd met plezier en het is echt leuk om meegemaakt te hebben hoe je blog de afgelopen jaren is veranderd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Gefeliciteerd Nicole. Je mag trots zijn op jezelf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Wow, gefeliciteerd! 3 jaar is lang hoor! Ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Nogmaals, gefeliciteerd! Je blog is nog altijd heel erg tof! Ga zo door en geniet er vooral van (: (van het bloggen en de taart!)

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Gefeliciteerd meid! Ik volg je blog nu een paar maanden, je hebt ontzettend leuke artikelen! Ga zo door, liefs xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Aah wat een onwijs mooi artikel heb je geschreven lief! Van harte, je bent echt een voorbeeld voor velen en dankjewel dat je mij (en met mij alle anderen) dagelijks inspireert met je mooie artikelen. Dikke kus en wees trots op jezelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Gefeliciteerd lieve Nicole. Geniet van de taart haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Wauw, gefeliciteerd! Mooi artikel heb je er ook van gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 59. wauw drie jaar! ik volg je pas maar wel met veel plezier, je schrijf leuk namelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Gefeliciteerd!
  Ik volg je pas sinds je op Girlscene stond onder de rubriek 'Love the look'.
  En sindsdien kijk ik elke dag wel een keer op je site!
  Ga zo door!
  Ik reageer niet zo vaak, maar je hebt er een trouwe volger bij.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Oh proficiat haha! :D Ik vind je blog echt heel erg leuk, je ziet dat je er zó veel moeite en tijd insteekt. Dat er nog vele jaartjes mogen bijkomen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Van harte gefeliciteerd! Op naar nog een goed blogjaar! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Gefeliciteerd Nicole! Je hebt een heleboel bereikt in die drie jaar, ga zo door :)

  BeantwoordenVerwijderen
 64. mooie foto's en heel erg Gefeliciteerd =D

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Doortje Nicolai28 april 2014 om 23:28

  Hartelijk gefeliciteerd Nicole met het 3 jarig bestaan van je blog: leuke foto's en artikelen!
  Groetjes, Doortje

  BeantwoordenVerwijderen