Shoplog Nijmegen | Primark, SIX, H&M


Yay, het is weer shoplog-tijd! De laatste keer dat jullie een shoplog van mij zagen is alweer eeuwen geleden. En om heel eerlijk te zijn: ik shop ook bijna nooit meer in échte winkels. Dus toen ik afgelopen vrijdag met mijn zusje naar Nijmegen ging om te winkelen stond ik te stuiteren. In Nijmegen is een paar weken geleden een nieuwe Primark geopend en die moesten wij natuurlijk bewonderen. Ik ben zeker niet met lege handen thuisgekomen van mijn 'shopping avontuurtje' in Nijmegen, dus lees snel verder om te kijken wat ik allemaal gescoord heb!


Laat ik maar beginnen met het grootste gedeelte van de buit: mijn Primark aankoopjes!

De kleding dit keer was niet echt denderend en dus kocht ik maar twee kledingstukken. Ik heb genoeg leuks gezien hoor, maar ik had gewoon niets nodig en ik spaar mijn centjes zodat ik die kan spenden in Warschau en Istanbul. Deze trui vond ik toch wel erg leuk: hij is lekker dun (perfect voor de lente!) en het printje vind ik erg leuk.

Ik was al langere tijd op zoek naar een gestreept T-shirtje met korte mouwen en drie keer raden waar ik al snel tegen aan liep: jawel hoor: hét perfecte T-shirtje! Het is een beetje een oversized model en hij zit ongelooflijk lekker. Leuk met knalrode lippen, een spijker shortje en All Stars.

Ook kocht ik nog schoenen bij de Primark! De kwaliteit van de schoenen is vaak een beetje bagger, maar ik vond deze loafers zó leuk, dat ik ze toch maar mee nam. Ze zijn een heel donker koraalroze, bijna rood, een super mooi kleurtje! Ik moet er wel een beetje aan wennen, normaal ben ik niet zo van zulk soort schoentjes, maar toch vind ik deze wel erg tof. En ja, voor die €11 kon ik het wel eens proberen!

Ik hou van de sieraden van Primark! Die belanden altijd wel in mijn winkelmandje. Zo ook weer dit setje met zilveren ringetjes. Ik denk dat ik inmiddels al wel 20 van zulk soort ringetjes heb - als het er niet meer zijn. Maar ze blijven zo leuk! Vooral die met het hartje en strikje vind ik enorm schattig. 

Wauwie, wat een opvallende statement oorbellen! Mijn zusje zag deze als eerste en ook ik vond ze meteen leuk. Uiteindelijk besloten we gewoon om ze allebei mee te nemen. En maar 1 euro 50, zó goedkoop!

Dit is toch wel hét pronkstuk van mijn Primark aankoopjes. Want oh-em-djie: deze statement ketting is gewoon perfect! Sowieso ben ik dol op statement kettingen, omdat ze een standaard outfit ineens heel bijzonder kunnen maken. Primark heeft de meest geweldige statementkettingen en deze vond ik echt heel gaaf met al die vrolijke kleurtjes. 

Vroeger spaarde ik zonnebrillen, maar op de één of andere wonderbaarlijke manier is die verzameling kwijt. Ik had nog maar één zonnebril en ik wilde toch ook wel graag zo'n aviator model. Deze vond ik super leuk, dus die ging met mij mee naar huis!

Ook namen we nog even een kijkje op de Home afdeling. Het liefst had ik alle geurkaarsen in mijn mandje gestopt, maar ik heb me in kunnen houden. Ik heb alleen deze witte plaid meegenomen, die was afgeprijsd naar €1,90 - echt geen geld natuurlijk. Ik heb hem meteen in gebruik genomen voor de achtergrond van deze foto's. En hij is zooooo fluffy, heerlijk!

Dat waren de Primark shoppings alweer, tijd voor de andere aankoopjes!

Bij de H&M kocht ik dit bling bling toilettasje. Over 10 (!) dagen ga ik op vakantie naar Warschau en ik wilde nog graag een kleine toilettas waar ik een paar make-upjes in kon stoppen. Ik vond deze wel leuk en tja, goedkoper dan die ene euro vind je ze echt niet!


Nog een ketting! Deze ketting vond ik bij de SIX tussen de Sale-sieraden. Ik ben dol op deze felle neon kleurtjes, ook deze fleurt een basic witte top ineens op. Er waren trouwens weer een heleboel leuke sieraden bij SIX voor €2 of €3, dus ga zeker even een kijkje nemen!

Aan het einde van de winkelstraat in Nijmegen zit ook nog een hele grote kringloopwinkel: Het Goed. Deze winkel vind je ook in andere grote steden, zo weet ik dat er in Zaandam en Enschede ook een filiaal zit. Het Goed in Nijmegen is een lekker grote kringloopwinkel, die goed geordend is. Er zijn wel vier verdiepingen met super leuke spulletjes. En ook helemaal niet duur! Voor in het vliegtuig naar Warschau kocht ik dit boek van Carry Slee, mijn favoriete kinderboeken schrijfster die ook al een tijdje boeken voor volwassenen schrijft. Kostte slechts €1,25 - ik ben heel benieuwd naar dit boek!

En dit was alweer mijn shoplog! Wat was het héérlijk om weer eens een dagje in "real life" te shoppen, volgens mij hebben we wel een uur of 5 door de stad geslenterd.

Wat vind jij mijn leukste aankoopje?

50 opmerkingen:

 1. Die ringen vind ik echt ontzettend tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke aankoopjes gescoord! En die ringetjes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zulke leuke aankopen, die rode loafers zijn prachtig!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke koopjes! De kettingen zijn echt prachtig:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah, wat een mooie aankoopjes, vooral die eerste is zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die loafers zijn echt heel tof! Helaas hebben ze inderdaad geen goede kwaliteit, maar op een zitavondje prima te dragen haha! De kettingen vind ik ook erg tof :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wauw, die statement ketting is inderdaad perfect gewoon! Heel mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele leuke aankopen. Dat boek is echt een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke spullen heb je gekocht! Ik heb zelf de ringen ook, maar dan in het goud :) En die loafers zijn cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke aankopen! Die ketting van de Six is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke aankopen! Die primark ketting ziet er erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke aankoopjes, nu heb ik zin om te shoppen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De loafers vind ik heb leukste! Hadden ze ook andere kleuren?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. aaaaah dat shirt en de schoentjes bij elkaar! leuuuuuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een schattige ringen, vooral die met het strikje!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke aankoopjes heb je gedaan! Die schoenen zijn erg vet!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dat gestreepte shirt is echt perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuke aankopen heb je gedaan , die loafers zijn echt gaaf! Mooie kleur heb je gekozen. Dat boek van Carry Slee is echt de moeite waard om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuke aankoopjes, vooral je sieraden zijn tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik moet daar snel weer eens langs zie ik al ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw, ik vind de loafers superleuk! Helaas heb ik die niet gezien toen ik bij Primark nijmegen was. Met de ketting heb ik wel in mn handen gestaan, ik vind hem erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuke dingen heb je gekocht! Ik vind het altijd zo jammer dat ik die ringen van de primark niet pas. Ze zijn allemaal veel te groot.

  Veel plezier met de voorbereidingen voor je reis!

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Dat streepjes shirt lijkt me ook erg fijn! Ben gek op zulke T-shirts. Ik vind die ringen ook heel mooi. Leuke aankoopjes heb je gedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. we hebben echt dezelfde smaak! ziet er super uit en wat een toffe ballerina's! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een leuke spulletjes! Je statement ketting van de Primark is mijn favoriet :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Dat streepjes shirt vind ik echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Leuke aankopen! Ik vind die ketting van de Primark heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Leuke aankopen heb je! De kettingen en de trui zijn heel erg leuk! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Vind je ringen en je zonnebril wel heel erg leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Op de boekenafdeling van een kringloopwinkel kan ik echt uren ronddwalen, zóveel boeken voor zó weinig geld (mijn walhalla hahahaha)

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wat een leuke spulletjes! Ik vind het shirtje echt heel leuk en de kettingen ook! En jammer dat ik de ringetjes laatst niet heb gezien, want dan had ik die ook meegenomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Je kettingen zijn echt SUPERleuk! En nu denk ik ook weer aan het gezellige shopmiddagje in Rotterdam, ik zeg: voor herhaling vatbaar! X

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Super leuke dingen! Vooral dat gestreepte shirtje en die ringen zijn echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wat een toffe aankopen! Vooral je sieraden zijn echt eyecatchers.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Je hebt fijne dingen geshopt! Die loafers zien er echt leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Leuke aankopen! Dat gestreepte Primark shirtje is zo leuk, en zo goedkoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wat leuk! Ik woon niet ver van Nijmegen vandaan en ga binnenkort ook zeker een kijkje nemen in de Primark en dan misschien ook wel even bij die kringloopwinkel. Goedkope boeken scoren is altijd leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Ik ben fan van de trui, het shirt en de ringen. Héél leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Wat een leuke dingetjes, vooral die loafers vind ik super schattig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Je hebt leuke dingen gekocht! Mijn favoriet is de ring met het madeliefje, waarschijnlijk het kleinste ding wat je gekocht hebt, haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Hele leuke aankopen! En Primark schoenen vind ik soms nog best goed, ik heb bijv. goede hakken van ze! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Heel leuk! Vooral de kettingen en de schoentjes~! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Wauw wat een heerlijke shoplog en wat ben je onwijs goed geslaagd! Te gek om te zien welke mooie items je hebt gescoord, stuk voor stuk beauties! Ook heel mooi je schoentjes, ik ben benieuwd of deze ook lekker lopen. Je shirtje met strepen is inderdaad zo perfect, echt een musthave voor deze zomer waarbij de marine look weer helemaal hot is :) Veel plezier met je mooie items, maar dat gaat vast helemaal lukken <3

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Ik ben al een tijdje op zoek naar een mooi item waar ik foto's op kan maken maar ik was nooit op een plaid gekomen. Wat een goed idee. Ik ga donderdag meteen even kijken of 'ie er nog is.

  BeantwoordenVerwijderen