ProSet Style & Care Mousse (+ Winactie!) - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

ProSet Style & Care Mousse (+ Winactie!)


Welke vrouw vindt haar kapsel nu niet belangrijk? Ik ben er in ieder geval heel wat uurtjes zoet mee. Mijn haar wassen, conditioner, masker, föhnen, stijlen, in model brengen... als je het aantal uren dat je met je haar bezig bent op telt, kom je volgens mij op een schrikbarend hoog getal uit. Maar ach, dan zit je haar in ieder geval wel goed!
ProSet komt met twee nieuwe Style & Care mousses voor het in model brengen van je haar: de Volume Lift en de Ultra Strong mousse. Klinkt goed én ze zijn ook nog eens lekker low-budget, tijd om ze te testen!In dit artikel test ik de ProSet Volume Lift mousse die je haar langdurig volume, versteviging en veerkracht geeft. Dat klinkt als muziek in mijn oren, want wie wil er nu niet een volle bos haar met lekker veel volume? De mousse bevat 0% alcohol en is daarom ook nog eens extra gezond voor je haar.

Hier kom ik net uit de douche. Ik heb mijn haren gewassen met de Andrélon Care&Repair producten en het handdoek droog gemaakt. Als ik niets met mijn haar doe, ziet het er zo uit als op bovenstaande foto: extreem stijl en doordat ik zulk dik en zwaar haar heb, hangt het recht naar beneden. Geen volume te bekennen. Eens kijken of de mousse daar verandering in kan brengen!

Zo ziet de mousse eruit. Ik vind mousses altijd een magisch product, hoe is het toch mogelijk dat er zoveel mousse in een bus zit? Als je de mousse op je hand spuit, neemt het direct in volume toe en voelt hij lekker stevig aan. Ook niet geheel onbelangrijk: de mousse ruikt erg lekker!

Ik wrijf de mousse tussen mijn handen en verdeel het daarna zo gelijk mogelijk over mijn haren. Ik breng het vooral aan bij de haarwortels, omdat ik daar straks het meeste volume wil creëren. Voor een kort kapsel heb je 1, hooguit 2 pompjes nodig en heb je wat langer haar, dan mag je zeker 2 pompjes van de mousse gebruiken.

En dan is het tijd om mijn haar mooi in model te föhnen. Van het PR-bureau van ProSet kreeg ik ookk deze fijne föhnborstel: een mooie houten handvat en fijne, zachte borstelharen die makkelijk door je haar glijden. Zulk soort borstels zijn ook verkrijgbaar bij winkels zoals DA en ik geloof zelfs dat Action een goedkope variant hiervan heeft. Ik vind ze in ieder geval heel fijn! Hiermee kon ik de plukken haar mooi naar binnen föhnen.

En voilá: dit is het resultaat. Wauw, wat een verschil met de "voor-foto"! Ineens heb ik lekker veel volume in mijn haar en zit het kapsel mooi in model. Zoals jullie misschien wel weten, ben ik extreem verslaafd aan mijn stijltang maar die heb ik sinds ik deze producten gebruik nog niet aangeraakt. Zelfs na een nacht slapen zat mijn kapsel de volgende dag nog steeds goed. Even een borstel er doorheen en ik was weer ready to go!

Ook de Ultra Strong Mousse heb ik inmiddels uitgeprobeerd. Deze geeft je haar ook vesteviging en veerkracht en zorgt ervoor dat je haar er mooi glanzend uit ziet en goed in model blijft zitten. Met deze mousse kon ik een stuk minder volume creëren dan met de Volume Lift mousse, maar dat lijkt me ook niet meer dan logisch ;-) Mijn haar zag er na gebruik mooi en glanzend uit en mijn haar zat de hele dag door goed.

De ProSet Style & Care Mousses zijn verkrijgbaar voor €3,29 per 200ml, een lekker grote bus!

Winactie!

Ik ben echt super tevreden over deze low-budget mousses! En het leuke is, ook jullie kunnen nu kennis maken met deze nieuwe Style & Care mousses. Ik mag maar liefst 10 van mijn volgers blij maken met een miniflacon van deze mousses (à 50ml) Zo kun je de mousse thuis ook testen.
Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op één van de ProSet Style & Care mousses is:

- Coco Gold volgen via Bloglovin'
- Een reactie achter laten met je e-mailadres

Je kunt nog meedoen met deze winactie t/m vrijdag 11 april. De 10 winnaars krijgen vanzelf bericht en z.s.m. hun testsetje opgestuurd. Succes!

Wat vind jij van deze ProSet Style & Care Mousses? En welke producten gebruik jij het liefst om je haar te stylen? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

61 opmerkingen:

 1. Anoniem4.4.14

  Ik doe mee! Ik volg je blog al een tijdje en ik vind de manier hoe je schrijft en waarover je schrijft heel leuk! Ik ben geen student, maar ik heb geen gels voor dure producten dus daarom vind ik het heel leuk dat je blogt over low budget! Ik zou graag deze winactie willen winnen omdat mijn haar altijd stijl naar beneden hangt omdat ik nooit zo goed weet wat ik er mee moet doen. Daar zou ik graag verandering in brengen! Mijn emailadres is: eva.sipma@live.nl
  Liefs, Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem4.4.14

  Het lijken mij heerlijke producten en fijn dat er geen alcohol in zit! Ik doe ook mee! helen_tammy#hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit! Ik doe graag mee (:
  Natuurlijk volg ik je allang via bloglovin'
  xx Jolijndoelman@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze lijken me erg fijn. Tot nu toe koop ik voor mijn kleindochters altijd bij Kruidvat de mini Pro Set mega strong, dat vinden ze handig voor in hun tas, maar de mousse vind ik zelf veel fijner..
  Groetjes Irene.
  ireneniec1948@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, wat een verschil! Ik ben er zelf ook erg benieuwd naar geworden. Dus doe ik heel graag mee :D
  - Ik volgde je al via Bloglovin
  - Mijn email eline1226@gmail.com
  Spannend...

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem4.4.14

  Waaauw wat een super mooi resultaat! ik ben benieuwd of het resultaat ook zo mooi is bij mijn super lange haar..

  groetjes Carola

  croltje_2@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Melanie4.4.14

  Ik volgde je al op bloglovin! Mijn email is melanie.vd.brink@hotmail.com
  Ik ben benieuwd of ik win haha ik heb net zo'n stijl en zwaar haar als jou waar 0% volume in zit! Dus ik ga hem sowieso wel kopen na deze blogpost!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat een mooi effect! Jij hebt ook echt heel mooi haar. Ik heb helaas zelf juist veel en dik haar dat alle kanten op gaat staan, dus geen nood aan nog meer volume haha. Ik gun de prijs iemand anders meer :).

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ziet er erg goed uit ! ik heb ook een aantal fijne producten! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah tof! Kan ik misschien toch een keer model in mijn bos krullen brengen ;)
  mijn emailadres is sanneoving@msn.com

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het klinkt heel goed en ziet er ook mooi uit! Ik gebruik alleen nooit mousse. Alleen op handdoekdroog haar een serum :).

  BeantwoordenVerwijderen
 12. leuk, ik doe mee met de giveaway, zou het graag zelf ook eens proberen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hee! Leuk artikel en vooral ook leuke producten! Ik heb ook ontzettend stijl haar.. Als ik er een styling product in mijn haar doe dan zit het 5 minuten mooi met veel volume en dan is het er al weer uit! Dit zou wel eens een uitkomst kunnen zijn!! Ik doe graag mee met de winactie!!

  Liefs Hellen

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lijkt me fijn spul! Ik style m'n haar eigenlijk zelden... maar sinds ik vorige week bij de kapper ben geweest, wil ik m'n haar weer wat beter verzorgen! Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Sabrina4.4.14

  Ik wil ook graag meedoen en kans maken om deze mousejes te testen!

  Ik volgde je al op Bloglovin' en heb daar dit bericht geliked (6e liker).

  Groetjes,
  Sabrina
  miss_tattoo@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Henderica4.4.14

  Klinkt goed, dus ik doe mee :) (hvtjuh@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw, dat ziet er prachtig uit zeg! Heel mooi resultaat geeft het :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Superleuk! Ik doe mee en ik volg je al op Bloglovin! (studiomarleen@hotmail.nl)
  xxliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik doe mee! ,lijkt me echt hele fijne producten aangezien mijn haar de laatste tijd een beetje futloos oogt... Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauw; wat een volume zeg! Ziet er heel erg leuk uit en ik ben erg benieuwd naar deze producten! Ik doe ook graag mee (: info@mintsandmangos.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ziet er mooi uit! Niet big, bigger, biggest, maar gewoon voluminieus (?) haar!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Annette4.4.14

  Leuk hoor, die zou ik graag proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik gebruik wax op droog haar en mousse op nat haar. Ziet er mooi uit hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Anoniem4.4.14

  Op bloglovin' volgde ik je al, mijn email-adres, goldationblog@gmail.com
  Hij zit er goed uit!
  Liefs,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik volgde je al, mijn email is littlekeystohappiness@gmail.com. Ziet er echt heel erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wauw, wat een volume geeft het!! Ik zou deze ook heel graag willen uitproberen!
  Ik doe graag mee!:)
  wommeltje@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wauw, wat een volume! Ik zou het ook graag proberen! Ik doe dus mee (:
  naomifidder@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ziet er mooi uit, ik sla de winactie over. Heb al zo'n soort mousse :)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wauw bij jou is het echt mooi! Ik heb fijn haar met weinig volume dus ik zou deze graag willen proberen (: Mijn email is xteuntielen@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wauw bij jou is het echt mooi! Ik heb fijn haar met weinig volume dus ik zou deze graag willen proberen (: Mijn email is xteuntielen@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wauw bij jou is het echt mooi! Ik heb fijn haar met weinig volume dus ik zou deze graag willen proberen (: Mijn email is xteuntielen@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Anoniem4.4.14

  Ik doe mee! Mijn email is lisette-98@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wauw, dit ziet er uit als magisch spul! Ik zou het erg graag winnen, want mijn kapsel kan op sommige dagen ook best een volume-boost kan gebruiken. Ik gebruik nu een mousse van Andrélon, maar die vind ik soms wat droogmakend.
  mijn e-mailadres: marjolein-zoet [a] live.nl
  Liefs, Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Meid, je hebt prachtige haren! Het product geeft nog eens wat extra volume: top! Ik doe graag mee aan de winactie, want mijn haren zijn zo futloos als het maar zijn kan ;-) Mijn mailadres is info@beautyjuf.nl Ik volg je al enige tijd via Bloglovin'.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Anoniem4.4.14

  superleuk! (:
  ik doe ook mee (:
  yourlovesendinganon@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wat een leuke ProSet actie is dit, ik doe natuurlijk graag mee...Eigenlijk gebruik ik voornamelijk ProSet haarlak om mijn haar helemaal in model te houden, maar ik gebruik mousse vaak om mijn haar in stevigere iets wat compactere krullen te laten zitten of als basis om het te stylen...het klinkt in elk geval goed en erg aantrekkelijk voor mensen als mij, die soms een behoorlijke aanslag op hun haar doen, door te fohnen, krullen, stylen en verven...
  Ik volg je al een tijdje op Blogloven en heb dit artikel dus ook een like gegeven!

  Groetjes Petra
  ( janenpetrakrommenhoek@gmail.com )

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wat een super leuke actie ik doe graag mee! (rilanapal@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Ik hoor/lees veel goeds over deze nieuwe producten van proset.
  Je voor & na foto belooft veel goeds!
  Ik loot graag mee.
  anita71@planet.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Ohja ik doe graag mee! Mijn e-mail is hello(at)insins.me

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Dit beloofd veel goeds, i`m in! Mijn email adres is MySuperSweetLife@gmaill.com

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Lijkt me heerlijk! Ik doe ook mee! (molnina@planet.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Anoniem5.4.14

  Heel lekker!! Maak graag een kansje op deze producten!!
  Groetjes ilse prins
  wiefiej@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Anita H.5.4.14

  Ik doe mee!
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 44. leuk! ben heel benieuwd naar de producten en doe dus graag mee! ik volg je via bloglovin!

  liefs,
  dewi

  master-dewi[at]hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Heb zelf altijd Proset, goed spul! Maar deze ken ik eigenlijk nog niet, zou hem heel graag uit willen proberen! Groet, Jody.

  jody_bultman@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Anoniem6.4.14

  prima merk uitstekend produkt

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Karin (ekrw@hotmail.com)6.4.14

  ik ben zeer benieuwd naar dit product, ik doe graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Iris6.4.14

  Wauw wat een leuke actie.
  Ik heb altijd futloos haar, dus dit kan wel van pas komen!

  Email: iris8@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Anoniem6.4.14

  leuke actie en goed voor mijn haar

  BeantwoordenVerwijderen
 50. ik wil heel graag meer volume in mijn haar. Zou dit wat voor mij zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Sharon H6.4.14

  Ik wil ook heel graag meer volume in m'n haar! Zit van alles te proberen en dit heb ik nog niet gehad! Ik volg je op bloglovin' en mijn email is sharonhofman10@hotmail.com xo

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Ik doe graag mee, mijn haren zijn altijd er slap, krijg er nooit veel volume in.
  Ik gebruik wel de haarlak van ProSet, ben ik zeer tevreden over, mousse heb ik nog niet geprobeerd van ProSet, ik doe graag mee met deze leuke win actie.

  Groetjes Anneliese

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Ik doe graag mee, op dit moment krijg ik geen model in mijn haar

  Groetjes Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Met mijn dunne haar, ben ik superbenieuwd of ik hiermee een klein beetje model en volume erin krijg! Ik doe graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Anoniem7.4.14

  Het resultaat ziet er super uit! Met mijn doffe, dunne haar kan het weer helemaal stralen! Ik ben zeer benieuwd naar deze producten en zou daarom ook erg graag willen winnen! Alvast bedankt!
  jkamp9@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Wat super leuk! Het ziet er echt heel goed uit! :D ik doe graag mee

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Wat leuk, mooi resultaat! Ik doe graag mee aan de winactie ben namelijk erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Oow nu ben ik enthousiast haha, als het maar over haar gaat ;)
  ik doe super graag mee, ikzelf heb krullen, maar na een tijdje gaan ze helemaal uitzakken.
  Ik ben altijd opzoek naar betere producten voor mijn haar dus Ik wil dus zeker deze producten wel eens testen! eens zien of ze mijn krullen meer volume kunnen geven ;)

  ik volgde je al langer op bloglovin en heb je artikel geliked.

  groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen