New in | Van Haren sandaaltjes - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

New in | Van Haren sandaaltjes


De moeilijkste periode van het jaar is weer aangebroken - althans voor mij: de zoektocht naar hét perfecte paar zomerschoenen. Ik heb namelijk vrij brede voeten en daarom zijn bijna alle sandaaltjes of open schoenen te smal voor mij en pas ik bijna niks. Winkel na winkel ga ik af en ik pas tientallen verschillende schoenen, maar niets past. Gisteren besloot ik maar vast aan de zoektocht te beginnen: nog lekker vroeg in het jaar en ik had nog alle tijd. Maar wat me toen gebeurde, was me nog nooit overkomen! Ik zag een super leuk paar sandalen, pasten ze en ze zaten zó perfect dat het leek alsof deze sandaaltjes en ik voorbestemd waren voor elkaar. Die gingen natuurlijk mee naar huis!

Vorig jaar kocht ik ook al sandalen bij Van Haren, één van de laatste winkels waar ik naar binnen ging. Daar paste ik een heleboel schoenen wél, dus ik besloot om dit jaar ook maar weer eens een kijkje te nemen bij Van Haren. En waarempel, het eerste paar zat meteen gegoten! Ik heb ze dan ook direct mee naar huis genomen, maar ik weet nog niet helemaal zeker of ik ze ga houden.


Het zijn namelijk sandaaltjes waar ik normaal niet zo snel voor zou kiezen, ze zijn een beetje uit mijn comfort zone. Het zijn soort gladiator sandaaltjes, van zwart, mat nepleer met een zilveren detail op de zool. Dat vind ik juist wel gaaf, maar dat maakt ze ook meteen een stuk aparter. Zouden ze niet te apart zijn voor mij?


Misschien moet ik nog even aan het idee wennen, maar ik ben heel benieuwd wat jullie van deze sandaaltjes vinden! Het zijn wel van die fijne basic zomerschoenen die je bij ontelbaar veel outfits kunt dragen, dus op dat gebied vind ik het een goede investering. Maar toch twijfel ik een beetje. Duur zijn ze in ieder geval niet, ze kosten maar €24,95!

Wat vind jij? Zal ik ze houden of niet? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

27 opmerkingen:

 1. Ik vind ze heel erg gaaf dus ik zou zeggen houden! Maar als je je er niet helemaal lekker bij voelt moet je het niet doen, anders worden het misschien van die schoenen die achter in je kast liggen en die je bijna nooit aantrekt. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja, ik zou zeggen houden en lekker aantrekken...een mens groeit namelijk alleen als ie af en toe uit zijn comfort zone stapt...en ja, op zulke schatjes moet dat echt gaan lukken...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo grappig, ik heb precies dezelfde net deze week gekocht, haha! Houden dus ;) Ik vond het eerst ook wel 'edgy' sandaaltjes, maar ze zijn lekker stoer en net even wat anders dan brave sandaaltjes. Ze zijn trouwens vanaf begin mei ook in het bruin te koop met een gouden zool als je nog twijfelt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, wat toevallig zeg! :) Ik heb hetzelfde ja, het is inderdaad wel eens een keer wat anders. Ik ga er nog even overna denken! En thanks voor de tip, maar zwart met zilver vind ik wel 't mooist!

   Verwijderen
 4. Leuk!
  Ik ben benieuwd naar een outfit ermee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je eens uit je comfort zone bent gestapt. Ze zien er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Houden! Ze zijn heel erg leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaah, deze zijn echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze zijn echt heel erg leuk! Ik heb juist het tegenovergestelde; mijn voeten zijn veel te smal en daarompas ik bijna geen sandaaltjes...
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ohja deze zijn mooi! Ik vind zomerschoenen zoeken altijd een hel, ik vind gewoon nooit mijn smaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke sandaaltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ooh ik vind ze echt verschrikkelijk haha! Maar als jij ze zelf wel echt gaaf vindt moet je ze natuurlijk houden. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Houden, ik vind ze heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat zilveren detail maakt hem nou juist leuk! ;) XO

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind ze erg leuk! Het zilveren detail had niet zo gehoeven, maar het is ook niet heel erg storend. Goede koop!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jaa houden! Ze zijn echt heel erg leuk (:

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind zulke sandaaltjes juist heel erg leuk, zelf hou ik alleen niet zo van dat zilveren detail;)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ze zijn heel leuk! ik heb zo iets laatst gekocht bij de primark :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Anoniem5.4.14

  Ik vind ze geweldig, gewoon houden hoor! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. OH IK WIL DEZE OOK! Zo zo zo zo leuk, echt houden hoor, supermooie schoentjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een leuke sandalen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik vind ze erg leuk! Ben benieuwd hoe je ze gaat combineren

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik vind ze juist erg gaaf. Maar je moet natuurlijk doen waar jij je goed bij voelt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuke sandaaltjes hoor! Echt grappig, want mijn probleem is juist altijd dat alle sandaaltjes en slippers te breed zijn, want ik heb juist heel smalle voeten. Maar fijn dat je goede schoenen hebt gevonden en dan helemaal voor zo'n leuk prijsje. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik vind ze super leuk dus ik zeg houden :)

  Doe je al mee met mijn giveaway? Je maak kans op schoenen naar keuze van de webshop Intreza. ☺

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen