Plog | 31 maart 2014 (+ Winactie!) - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Plog | 31 maart 2014 (+ Winactie!)



Hey allemaal! Vandaag heb ik weer eens een plog, de bekende photo blog! Een paar weken geleden waagde aan mijn allereerste keer ploggen (mét wegwerpcamera) en dat vond ik zó leuk om te doen dat ik besloot om maar weer eens een plog te maken. Dit keer niet met een wegwerpcamera, maar met mijn gewone camera. Dat is toch een stuk makkelijker! ;-) Gisteren had ik een drukke en volle dag! Ik sporten, werkte een ochtendje thuis aan mijn blog, ging naar school, kreeg een tof pakketje mét een winactie voor jullie en ik kreeg ook nog eens heel leuk bezoek. Benieuwd naar mijn dag en de winactie? Lees dan snel verder!



De dag begon goed met een stevig ontbijtje. Ik wissel vaak af met mijn ontbijt, maar als ik mijn favoriet moet kiezen dan is het toch écht deze: magere yoghurt met banaan, appel, rozijntjes en - jawel - kerrie! Je denkt misschien: huh, kerrie? Toen ik het voor het eerst op een andere blog zag, dacht ik ook: dat is waarschijnlijk niet te eten. Maar sinds ik het zelf heb geprobeerd, ben ik echt verslaafd. Het is zó lekker en geeft echt extra veel smaak aan je ontbijt. Heb jij dit al eens geprobeerd?


Daarna was het weer eens de hoogste tijd om naar de sportschool te gaan voor een lesje XCO! Let's go!

Ik ben nog steeds zo blij met mijn sportschoenen van Adidas, alsof ik op kussentjes loop!


Na de sportschool dook ik onder de douche met mijn favoriete doucheproducten: de Levendige Kleur Shampoo van Andrélon, van datzelfde merk ook de Care&Repair conditioner en ik gebruikte mijn favoriete douchegel van The Body Shop: Passion Fruit. Aaah, hij is al over de helft leeg! :(


Vorige week kreeg ik deze producten van Pro Set opgestuurd om te testen voor mijn blog. Er zat ook een hele mooie, houten föhnborstel bij die ik natuurlijk meteen heb uitgeprobeerd na het douchen!

Lips of the day: ik pakte mijn lipstick van Action weer eens uit mijn stash. Een hele fijne lipstick, met een mooi koraalroze kleurtje. En dat voor nog geen 50 cent!


Ik hoefde pas om half drie naar school, dus ik had 's ochtends nog genoeg tijd om aan mijn blog te werken. Tijd om make-up te testen! Vandaag was het de beurt aan twee lipsticks van Bourjois die ik al een tijdje heb liggen.


Vooral de roze vind ik super mooi, zoals je op de foto's ziet is hij best wel opvallend op mijn lippen, dus ik zou hem niet zo snel naar school dragen. Maar voor een feestje of speciale gelegenheid is hij top. Ik swatchte de lipstick alvast, zoals je ziet is de pigmentatie echt super goed! Snel meer hierover op mijn blog :)


Voordat ik naar school ging, nam ik nog even een killer lunch. Je bent vast wel bekend met het superfood chiazaad, wat je bijvoorbeeld in je smoothie of havermout kunt doen. Maar wist je dat je ook prima chiazaad op brood kunt doen? Mijn favoriete combinatie is deze: een witte boterham met pindakaas, appelschijfjes, appelmoes en een klein handje chiazaad. Na één boterham zit je al bomvol en heb je genoeg energie voor de rest van de dag, ideaal!


Na de lunch nog even genieten van het zonnetje buiten. Wat een lekker weer was het!


Net voordat ik op de fiets wilde stappen, kwam de postbode aan de deur met een super leuk pakketje! Een tijdje geleden werd ik benaderd door een nieuw merk die allerlei WC-schoonmaakproducten gaat verkopen, echt super interessant! Ze hadden een onwijs leuk pakketje samengesteld met vier rollen WC-papier, hun nieuwe WC-schoonmaakmiddel (die echt ongelooflijk lekker ruikt!) en een nieuwe soort WC-borstel. Ik ben onwijs benieuwd naar deze producten en ga ze binnenkort ook uitgebreid testen.

En het allerleukste is dat ook jullie nu al kennis kunnen maken met dit nieuwe merk! Hoe tof is dat? Ik mag namelijk één zo'n pakket verloten onder mijn volgers! Dit is wat je moet doen om kans te maken:

- Laat onder deze plog een reactie achter met je e-mailadres
- Vermeld in de reactie welk merk WC-papier jouw favoriet is

Je kunt nog meedoen met deze winactie t/m dinsdag 8 april. 

Wat een vrolijke lentebloemetjes! Deze nam mijn Indonesische studiebuddy mee toen ze afgelopen zaterdag bij mij kwam eten met haar moeder, zo lief!


Op school had ik gelukkig maar één hoorcollege van anderhalf uur. Dit blok hebben we echt hele interessante vakken, ook dit hoorcollege was weer erg leerzaam. Het ging over hoe kikkers met elkaar communiceren.


Toen ik weer terugkwam van school, had mijn vader een leuke verrassing! Ik weet eigenlijk niet of ik dit ooit heb verteld, maar mijn vader zat vroeger op de basisschool bij koning Willem-Alexander in de klas. Eens in de zoveel tijd komt hij bij ons op visite en ook gisteren kwam hij weer gezellig langs. Ik heb ook nog even gezellig met 'm gekletst en thee gedronken. Alex (zo noem ik 'm altijd) heeft echt ontzettend veel humor, ik lig altijd in een deuk als hij weer één van zijn koninklijke woordgrapjes maakt.

Tijd voor het avondeten! We aten lekker oerhollande Hutspot met worst en schnitzel. Zoals je ziet had mijn zusje er erg veel zin in.




Na het eten haalden mijn zusje en ik onze skeelers weer onder een dikke laag stof vandaan. Dat was lang geleden! Het was echt heerlijk buiten en we maakten een lekker rondje van een kilometer of 6. Nu lijkt het alsof ik mega sportief ben (twee keer op een dag gesport!) maar dit gebeurt ongeveer twee keer in mijn hele leven.


Helaas moest er ook nog wat voor school gebeuren. Mijn tentamens komen er weer bijna aan een ook zijn de deadlines voor alle projecten en opdrachten volgende week, stressen dus! Zoals je ziet heb ik al wel lekker veel kunnen afstrepen, heerlijk vind ik dat!


Maar om 8 uur was het tijd voor een ontspannend momentje. Ik zat klaar voor GTST! Een tijdje geleden speelde ik namelijk een mini rolletje in GTST en vanavond werd de aflevering uitgezonden. Je zag me een paar keer snel in beeld komen, super gek om jezelf zo op TV te zien! Tijdens de opnames ging ik nog snel even op de foto met Tim (Beau Schneider) en Sjoerd (Guido Spek)!


's Avonds probeerde ik ook nog even de visgraatvlecht met extensions uit, waar Mascha afgelopen week een hele handige tutorial over had op haar blog. Helaas waren mijn extensions alsnog iets te kort, maar het resultaat vind ik wel heel tof: een hele dikke, messy vlecht!


Voordat ik ging slapen maakte ik nog snel de laatste dingetjes voor school af en zette ik de plog voor vandaag in elkaar. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! :)

Vergeet dus niet mee te doen aan de winactie! Hieronder kun je een reactie achterlaten met je e-mailadres.

Liefs,
Nicole

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

56 opmerkingen:

  1. Hahahahaha. Nicole! Heel leuk gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele leuke plog! Maar kerrie, appel en rozijnen lijkt me inderdaad wel een hele aparte combinatie!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Grappig zeg. Ik ga altijd voor het huismerk van AH. Niet te dun en niet te duur.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieke1.4.14

    Aah leuke winactie! Ik ben gek op wc-papier!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Anoniem1.4.14

    Hahaha geweldig! Leuke foto's verder :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. haha, leuk! ik heb zo lang niet mee geskeelerd, krijg er helemaal zin in om het nog eens te doen nu ik je foto's zie :D
    xo, cheyenne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. haha de die fotoshop skills :P

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hele leuke foto's! Haha OMG waarom zou iemand een wc pakket willen winnen? Sowieso ben ik vandaag extra alert ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Aaaah, wat een super leuke plog! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Nicole, dikke lolbroek die je bent! Heb me kapot gelachen :D.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke dag! En wat doe jij veel op een dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. WC pakket, altijd al willen hebben! Ik doe mee hoor! En wat tof dat 'alex' bij je op bezoek kwam. Maar ik weet welke dag het vandaag is hé ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hahaha, supermooi met die photoshop plaatjes!! Beetje jammer dat Tim (beau) vermist is haha :p

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een leuke foto's!:)

    x Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Whahaha wat een superleuke plog! Leuke photoshop skills haha! Kan ik lekker vrolijk de dag weer verder. Trouwens ook leuk 1 april grapje ;p

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leuke plog! Hahaahahah leuke 1 april grap trouwens

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hahaha, hoeveel 1 april grapjes heb je gemaakt in 1 artikel?! Heel erg leuk gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hahahaha, awesome dit! Heb echt heel erg gegrinnikt achter mijn laptopje.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Leuke plog en vooral dat toiletpapier, ik doe ZEKER mee! Altijd leuk om te winnen ;). Hahaha ik moest echt denken wat wél en niet waar is.. weet het nog steeds niet zeker.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hahahahahaha! Leuk gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Haha geniaaaal zo op 1 April! Gekkerdje, wel een leuke plog :)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. haha oh hemeltje pas bij het wc-pakket gingen de belletjes rinkelen. Haha heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ik was aan t denken: huh, dit is gephotoshopt, huh dit ook, huh huh huh!??!
    En toen klikte ik weg en dacht ik ohja.. 1 april.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hahaha geweldig ben je ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Ooooh ja, wat een leuke winactie! Ik heb altijd al 4 toiletrollen willen winnen, ik hoop echt dat ik win :P

    Haha. grappig artikel, super mooi gephotoshopt natuurlijk ;)

    Liefs Carlijn
    www.madebycarlijn.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Anoniem1.4.14

    ik blijf toch favoriet met page kussenzacht :)

    croltje_2@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hahahaha wat een prachtige 1 april grappen!

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Marlinde1.4.14

    Oh wauw, I'm so sexy. x je hutspotzusje

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Echt geweldige plog! Super leuk gedaan. En je ontbijtje ziet er super lekker uit.

    x

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hahahaha, wat een super leuk artikel!

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hahahahahah geniaal :P
    Ik dacht "1 april grap" bij het stukje over het swatchen: huh een schone hand!? :P

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Haha grapjas :) Maar leuk artikel hoor!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Een hele mooie kleur lippenstift, had ik eerlijk gezegd niet gedacht, dat je die bij de action kunt kopen.. Binnenkort ook maar eens een bezoekje brengen aan de Action ;)
    XX Mélanie
    www.lifebuzz.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Hihi wat een leuke plog. Maar je moet toch wat beter leren photo shoppen hoor (geintje)
    Wat betreft de winactie... Wij hebben graag Page.

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hahaha hilarische plog, heel euk gedaan :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. euk is natuurlijk leuk! En omg dat met kerrie moet ik een keer proberen, het lijkt me zo smerig! Haha

      Verwijderen
  36. Haha, hoeveel 1 april grappen zitten er verstopt in jouw plog? ;-) Erg leuk om te zien wat je zoal hebt gedaan! Drukke, maar leuke dag gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Nog nooit gezien, kerriepoeder op je ontbijt! Maar zo te horen is het lekker haha. Hele mooie sportschoenen, die lijken me heel fijn. Ik ga zo hardlopen op m'n all stars, niet zo slim maar ik heb niks anders. Die lipstick van de action is heel mooi, hahaha grappig al die photoshop beelden. 1 APRIL haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Hahahaha ik had niet eens door dat er 1 april grappen in het artikel stonden totdat ik de reacties las :p wij hebben thuis altijd eigen merk toiletpapier en schoonmaakspul van de Dekamarkt ;) Liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Hahaha ik moest hardop lachen, leuke post! Xx

    http://www.lifeofsjuul.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Hahah, je hebt er 1 april grapjes in gestopt, super leuk! Ik hou niet zo van kerrie dus laat het maar bij kaneel (helpt bij vetverbranding(: ) Leuk plog weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Heel leuk gedaan Nicole. Ziet er super leuk uit met die bewerkte foto's, haha! Die kerrie ga ik ook eens uitproberen, klinkt goed! (oké, en een beetje vreemd, hihi)

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Haha leuk gedaan! Die kikkers :')

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Ik trapte er echt volledig in, tot ik bij de kikkers kwam :D en dan met 'Alex' eronder.. Maar supergoed gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Hihihi, leuk gedaan. ;) Ik had je volgende artikel al voor deze gelezen, dus ik wist dat er 1 april grappen in zouden zitten, maar het blijft leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Haha, ik heb net je artikel van vandaag gelezen, super goed gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Ik ben bij dit artikel gekomen via je volgende artikel, maar wat moest ik hard lachen hahaha :D

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Hahaha, dit is heel origineel en super grappig gedaan, grapjas! Ik moest zo hard lachen. Oh oh! Je hebt de plog verder wel heel leuk in elkaar gezet. En skeeleren? LEUK! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Hahaha Nicole! Zo leuk dat Alex bij je langskwam :)

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Wat ontzettend leuk dit , 1 van de meest originele blogs die ik in tijden voorbij heb zien komen!

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Ik was van plan om de aflevering van GTST helemaal door te pluizen om te kijken of ik jou toevallig tegenkwam, gelukkig dat ik dat niet gedaan heb! :D Geslaagde 1-april grap

    BeantwoordenVerwijderen