Outfit | The Perfect White Blazer - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Outfit | The Perfect White Blazer


Hey allemaal! Allereerst: wat heb ik in een deuk gelegen om jullie reacties op de plog van gisteren. Veel van jullie hadden het al door: het was één grote 1 april grap. Maar toch waren er nog een heel aantal mensen die blijkbaar over de extreem slecht gephotoshopte foto's heen keken en doodgewoon reageerden en zelfs hun favoriete merk WC-papier noemden in de reacties alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Hilarisch!

Natuurlijk zaten er ook een paar "echte" dingen in de plog: ik ging écht sporten en ik ging ook echt naar school. Maar een hoorcollege over communicatie bij kikkers? Ik denk het niet! En kerrie in je magere yoghurt met appel, banaan en rozijnen? Of een boterham met pindakaas, appel, appelmoes en chiazaad? Niet te vreten, ik zou het dus maar niet proberen. En ook kwam Willem Alexander niet op bezoek, speelde ik niet mee in GTST en was de WC-papier winactie natuurlijk één grote grap. En ohja: die lipstick swatches? Daar klopte natuurlijk ook niets van, want ik maakte foto's zonder dat ik ook maar één likje van de lipstick had aangebracht.

Al met al toch een geslaagde 1 april grap! :) Vandaag weer een "normaal" artikeltje: een outfitpost! Ik scoorde een paar weken geleden dé perfecte witte blazer en vandaag show ik 'm aan jullie!


Ik ben de laatste tijd bezig om mijn kledingkast eens grondig uit te pluizen en ik wil alleen nog maar items aanschaffen die ik écht mooi vind en op veel verschillende manieren kan dragen. Eén van de items die nog onbrak in mijn kast was dé perfecte witte blazer. Vorig jaar scoorde ik al een perfect exemplaar, maar die was jammer genoeg binnen een paar maanden alweer te groot voor mij, sinds ik ben begonnen met sporten. Die blazer heb ik dus maar aan mijn zusje gedoneerd, maar ik miste toch echt een fijne blazer in mijn kast.

Uiteindelijk slaagde ik goed bij OTTO, waar ik toevallig stuitte op een heleboel leuke blazers met flinke korting! Want voor de blazer die ik uiteindelijk uitkoos, betaal je in eerste instantie €95 - wat ik toch echt teveel geld vind voor een blazer. Maar nu met een flinke korting van bijna 60%, hoefde ik nog maar €40,95 neer te leggen voor deze blazer. Kijk, dat bevalt me al een stuk beter! En ik kan je vertellen: dit was echt een goede investering. Want wauw: de kwaliteit van deze blazer is echt super goed! 

De blazer heeft een hele fijne stof (een combinatie van polyester, viscose en elasthan) en is helemaal niet dik, waardoor hij perfect is voor de lente- en zomermaanden. Ik combineerde de blazer met een zwart-wit gestreept T-shirt van ONLY en mijn spijkerbroek van C&A uit de speciale collectie voor kleine vrouwen. Ik dacht: ik doe eens iets anders en rolde de pijpen van de spijkerbroek op. Geeft nóg meer dat zomerse effect!

Mijn favoriete sandaaltjes! Ik kocht ze vorig jaar bij Van Haren en toen kostten ze volgens mij nog geen 20 euro. En ze lopen zó ontzettend lekker! Jammer genoeg beginnen de kraaltjes er nu wel af te vallen, maar ja - wat wil je ook voor die prijs? Ik ga snel op zoek naar een soortgelijk paar sandaaltjes!

Ook droeg ik mijn (nep) gouden armbanden van Budgetlover.nl en een ring van HEMA.

De clutch scoorde ik vorig jaar voor nog geen 3 euro bij de Wibra, toen ik voor Fashionweek "a touch of red" nodig had voor mijn outfit. Ik vind hem nog steeds super leuk en er past verrassend veel in de clutch!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

37 opmerkingen:

 1. Hele leuke outfit! Ik hou er zelf ook van om basic items met elkaar te combineren samen met een eye catcher zoals een goede rode tas. Leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie outfit, die rode tas staat er erg leuk bij! Ik heb sinds kort ook een witte blazer en ik kan er nu al niet meer zonder!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke outfit! Ik vond het inderdaad hilarisch :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige outfit, je blazer is echt heel mooI!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuke outfit! Zo mooie de combinatie van wit, streepjes en rood. Vind je sandalen trouwens ook heel leuk;)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha ik vond je plog van gisteren echt zo grappig. Over die kerrie was ik dus echt enorm aan het twijfelen hahaha! Leuke outfit, mooie blazer :).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke voorjaarsoutfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige outfit, staat je prachtig meid :) Je ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk gecombineerd en wat een koopje van die clutch

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super mooi jasje Nicole! Heel mooi ook met die rode clutch, valt meteen lekker op! x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gave outfit en heel leuk gecombineerd met de clutch; leuk! En je 1 april plog was overigens echt goed, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat een mooie blazer, die schoentjes vidn ik ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Inderdaad echt een hele mooie blazer!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een lekker zomerse outfit! Mooie blazer ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Superleuke outfit! Ik heb een witte blazer van de H&M and I love it! Draag hem echt te vaak (oeps, haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het is écht een prachtige blazer en die 60% korting is wel héél nice joh. En nooit verwacht dat die clutch van Wibra zou zijn, haha! X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooie outfit! Ik had ook nooit verwacht dat die clutch van de Wibra zou zijn. De blazer is echt prachtig, zo recht uitgesneden!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind het een superleuke outfit....vrolijk en lekker lenteachtig, zonder gelijk overdreven te zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hahaik vond je plog alzo hilarisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Weer een prachtige outfit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik vind je armbanden prachtig. Je blazer is inderdaad echt perfect, en leuk met dat shirtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Anoniem2.4.14

  Wauw, je blazer is inderdaad perfect! Erg leuk gecombineerd ook! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Die is zeker erg mooi. Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een super toffe tasje!
  Enne, ik vond je 1 april post ge-wel-dig haha. :)))

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Leuke outfit! 'Simpel' is meestal nog het mooiste :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Leuke outfit! 'Simpel' is meestal nog het mooiste :)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wauw mooie blazer zeg!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Oh die ring is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Super leuke outfit! Je sandalen zijn lekker zomers en leuk :D
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ik vind de blazer echt heel erg mooi en hij staat je suuuuuper!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Mooie blazer! Ik vind witte blazers ook echt geweldig, en die rode tas maakt het echt af!

  BeantwoordenVerwijderen