Interior | What's On My Desk? - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Interior | What's On My Desk?


Mijn bureau is zonder twijfel het plekje in ons huis waar ik de meeste tijd doorbreng. Elke dag check ik wel een paar keer mijn blog of schrijf ik blogartikelen op mijn laptop of ben ik bezig voor school. Daarom vind ik het belangrijk dat mijn bureau er gezellig maar toch opgeruimd uitziet. Want ik vind het niet fijn om aan een overvol, rommelig bureau te werken. Benieuwd wat er allemaal op mijn bureau te vinden is? Ik laat het je zien in dit artikel!Mijn bureau is een tafel die ik voor nog geen 20 euro scoorde op Marktplaats. Er zitten een paar krassen op het tafelblad, maar voor de rest is hij nog super mooi. Als ik weer wat meer tijd heb, ben ik van plan om hem wit te verven, dat lijkt me wel gaaf!


Op mijn bureau staat het kastje met een grote klok bovenin, die ik een tijdje geleden voor maar €7,50 bij Xenos kocht. Dit is echt één van mijn beste aankopen ooit, het is zo handig! Hierin heb ik allemaal kleine dingetjes staan die handig zijn om bij de hand te hebben. Mijn portemonnee, een notitieboekje, markeerstiften, een filter voor mijn camera, notitieblaadjes, washitape en natuurlijk: chocola. Want ja, dat is wel van levensbelang :D


Om het wat gezelliger te maken, heb ik een glazen vaasje naast het kastje staan die ik versierd heb met washitape. Aangezien ik dramatisch ben in het verzorgen van echte bloemen, heb ik er een nep bloem in gezet. Die gaat tenminste niet dood en je hoeft er geen seconde naar om te kijken.
En hoe tof is dit witte huisje? Ik kocht heb in de kringloop voor 1 euro en je kunt er een klein waxinelichtje inzetten. Geeft een super leuk effect als het wat donkerder is op mijn kamer.


Aangezien ik altijd een pen bij de hand wil hebben, voor wanneer me een geweldig idee te binnen schiet, heb ik een pennenbak vol met pennen op mijn bureau staan. Het is een recyclebare beker die je ergens vorig jaar voor heel weinig geld bij de Emté kon kopen. Lekker simpel, ik vind hem wel leuk!
Ook heb ik hier een glazen potje staan met mini marsmellows en een klein vaasje met gekleurde rietjes, die ik vaak voor productfotografie gebruik als attributen.

's Avonds spendeer ik nog heel wat uurtjes aan mijn bureau, dus een lamp is wel handig. Vroeger stond er altijd een oerlelijke, grijze bureaulamp op mijn bureau, maar ik wilde liever een wat kleinere lamp die er ook wat leuker uit zag. Deze kocht ik bij de kringloop in Koog aan de Zaan: een klein, schattig wit lampje waarvan het licht ongelooflijk fel is. Super handig!


Ook ligt er altijd wel een groot notitieboek op mijn bureau waar ik ideetjes voor mijn blog in schrijf of huiswerk in maak. Mijn Moleskine agenda kan natuurlijk ook niet gebruiken, alhoewel ik de laatste tijd toch meer gebruik maak van mijn digitale agenda die ik zowel op mijn tablet als mobiel heb staan.
Mijn tablet gebruik ik vooral op school, maar soms is het ook heerlijk om niet de hele tijd op die grote, lompe laptop te tikken. Ik vind het ook heerlijk om met mijn tablet in mijn luie stoel te zitten.


Mijn laptop staat eigenlijk altijd wel op mijn bureau. Alleen 's nachts gaat hij uit, maar voor de rest staat hij de hele dag aan. Zo kan ik op elk moment van de dag mijn eigen blog of andere blogs checken :-)


En sinds kort ligt eigenlijk ook altijd mijn bril op mijn bureau. Een jaar of vijf geleden moest ik een bril, omdat ik de letters op het bord niet meer goed kon lezen. De sterkte is maar iets van -0,5 maar er zit een aardig cilinder in. Ik heb mijn bril ongeveer een jaar opgehad, maar daarna waren mijn ogen weer verbeterd (ik wist ook niet dat dat kon) dus had ik hem niet meer nodig.
Maar ik merk de laatste tijd dat ik toch snel hoofdpijn krijg als ik aan het lezen ben of op mijn laptop zit, dus dan pak ik mijn brillie er toch maar weer bij, hoe stom ik het ook vind.

En dat was het: zo ziet mijn bureau er uit!
Hoe ziet jouw bureau eruit? Houd jij van een leeg bureau of zet je er liever van alles op?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

44 opmerkingen:

 1. Leuke spulletjes op je bureau. En de tafel zelf is ook mooi!
  Zelf gebruik ik de eettafel als bureau en daar staat alleen een fruitschaal op ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat kastje van Xenos is echt zo mooi! :) Je hebt leuke spulletjes op e bureau liggen. Zo ordelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wat heb je dat daar gezellig gemaakt :D Leuk idee om je bureaublad wit te verven, ik denk dat het er heel mooi zal staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke spulletjes! Ziet er gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er echt heel leuk uit! Maar ik vind het 'hout' ook wel leuk, anders is alles zo wit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem15.4.14

  Leuk artikel ! Dat kleine kastje is echt heel leuk, en handig :)

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ZIet er echt super leuk uit! Hoop ook ooit een nieuw bureau te kopen en die ook zo leuk in te richten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk om te zien! Ik vind je lampje erg leuk en die kast van de Xenos vind ik ook wel heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Da kastje met klokje is erg leuk!:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die klok is echt superleuk! Mijn 'hoekje' is nog niet af en staat helaas nog bomvol troep :( Komt nog ;)

  Liefs,

  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een super netjes bureau zeg, daar zou ik een voorbeeld aan moeten nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat kastje is echt heel erg leuk zeg! Ik voel me nu wel een beetje schuldig dat mijn bureau zo'n rotzooitje is..

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Aaah ik word zo blij van dit artikel, wat een heerlijk plekje heb je zeg! Super fijne sfeer en leuk om te zien <3 Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk om te zien, dat kastje van de xenos is inderdaad erg leuk! Ik zit altijd aan de keukentafel. Heb dan ook geen bureau of speciale werkplek. Best jammer, straks als ik uithuisplaatsing ga weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke spulletjes. En zo handig, dat lieve kleine kastje! Het neemt niet eens veel ruimte in, maar je kunt er hartstikke veel in kwijt. Ik heb mijn bureau het liefst leeg, aangezien hij niet zo groot is. Als ik dan al mijn studierommel erop kwijt moet kunnen, is het beter als hij leeg is. Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super handig dat klokkastje en mooie lamp!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ziet er leuk uit! Mijn bureau is georganiseerd maar wel redelijk vol, komt ook gedeeltelijk door de printer die erop staat ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een heerlijke bureautje en ik moet toegeven dat mijn laptop eigenlijk ook wel de hele dag aanstaat, al is het alleen voor een fijn muziekje op de achtergrond. En dat witte huisje is zó tof, goede vondst! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Je hebt echt een leuk bureau!! De klok/kastje die vind ik echt helemaal te gek..

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Dat huisje en het kastje met de klok vind ik allebei echt super leuk! Vooral dat kastje was een super aankoop voor die prijs :D

  BeantwoordenVerwijderen
 21. De pot met minimarsmellows is echt cute! Leuk artikel:)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Je bureau ziet er erg gezellig uit en zo hoort een plaats waar je veel tijd door brengt ook te zijn...een fijne plek...

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een gezellig en netjes bureautje zeg!!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat heb jij een opgeruimd bureau, haha! Ik heb een tafel in mijn woonkamer die ook dienst doet als eet tafel of gewoon om een spelletje aan te spelen etc.. Dus daar staat vaak een vaas bloemen op en een boek wat ik aan het lezen ben. Laptoppen doe ik stiekem 't liefst vanaf de bank ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Mooi hoor! Ik vind een opgeruimd bureau ook fijn, al spreek ik mezelf nu een beetje tegen, er ligt vanalles wat haha. Ik heb een simpel en klein wit bureautje, met 2 kastjes er naast, ik moet het allemaal nog een keertje opruimen en wat gezelliger maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. het ziet er zo schattig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Dat kastje met die klok vind ik zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Die klok is echt super leuk! De tafel trouwens ook, dat hout vind ik juist wel wat hebben! Ik zou willen dat mijn bureau er zo opgeruimd uit zag haha, maar helaas heb ik te veel spullen waarvan ik denk dat ik ze nodig heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat ziet dat er leuk en gezellig uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ziet er supergezellig uit! En ik vind ook dat het gezellig moet zijn, maar wel opgeruimd, hihi ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ahh altijd als ik dit soort blogposts lees krijg ik gelijk zin om mijn hele eigen kamer op de kop te halen en er allemaal nieuwe dingen mee uit te proberen! Zou een duur grapje zijn dus doe het maar niet haha. In ieder geval leuk hoe je het hebt en petje af dat je het zo netjes kan houden ;) x SJB Photography

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Leuk hoekje! Mijn laptop staat ook de hele dag door aan haha :), ze hebben wat te verduren die dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Leuk om te lezen, dat kastje is echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ziet er gezellig uit!
  Liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Leuk om te zien! Ik houd van een leeg bureau maar meestal ligt het bezaaid met notitieboekjes, kaarsen, pennen, opladers en ga zo maar door… Als het echt beu ben ruim ik het op en vervolgens ligt het binnen een dag weer vol. First world problems!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ik wil weer een bureau, om als make-up tafel en om mijn laptop er op te zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. leuk artikel en spulletjes :)

  BeantwoordenVerwijderen