Budgetbeauty | Treacle Moon Bath and Shower Gel - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Budgetbeauty | Treacle Moon Bath and Shower Gel


Ook al houd ik er niet van om een half uur onder de douche te staan, genieten van een lekkere, warme douche doe ik zeker! En na een stressvolle dag, is er niets fijner dan met een boek in bad liggen. Om een douche of lekker warm bad nóg fijner te maken, is een lekker ruikende douche- of bad gel natuurlijk ook niet verkeerd. Vandaag test ik twee Bath and Shower gels van het merk Treacle Moon. Benieuwd of deze huge low-budget flessen douchegel fijn zijn? Lees dan snel verder!Sinds vorig jaar november is Treacle Moon, een merk dat oorspronkelijk uit Engeland komt, ook in Nederland te vinden. De grote verpakkingen, met opvallende letters en vrolijke kleurtjes vallen zeker op! Wat ik erg grappig vind, is dat je de producten van Treacle Moon niet vindt bij een drogisterij, maar bij de Albert Heijn!

Vandaag test ik twee van de douchegels van Treacle Moon: Iced Strawberry Dream en One Ginger Morning. De leuke namen beloven in ieder geval al veel goeds!

Zoals ik al zei, zijn de verpakkingen echt huge! In een fles zit 500ml, daar kun je heel wat weekjes mee douchen! En kijk hoe leuk: op de verpakking staat een soort gedichtje, wat weer bij de geur van de douchegel past. 

Nóg een pluspuntje aan deze verpakking: de dop. De opening is klein en daardoor is de douchegel erg zuinig in gebruik. Je hebt ook maar een klein beetje nodig, dus de douchegels gaan lekker lang mee.


Hierboven zie je de Iced Strawberry Dream douchegel. Zachtroze van kleur en megazoet, heerlijk! De geur doet me een beetje aan snoepjes denken, ik vind zoete douchegels echt heerlijk. Dit is een perfecte geur voor de zomer! Deze douchegel schuimt jammer genoeg niet super goed, zoals je ziet.

De One Ginger Morning douchegel is juist weer een geur die me direct aan de winter doet denken. Toen ik voor het eerst de dop open deed en de geur rook dacht ik: Hé, Ginger Sparkle van The Body Shop! Ik ben dol op gember geuren en de Ginger Sparkle douchegel van The Body Shop is dan ook een groot favoriet van mij. Jammer genoeg is die wel iets duurder, dus dit is een perfecte low-budget vervanger. De geur doet me een beetje denken aan een combinatie van gember en zoete appeltjes, ik vind het echt heerlijk.
Deze schuimt ook direct een stuk beter dan de Iced Strawberry Dream.


De douchegels van Treacle Moon vind ik ontzettend fijn! Ze hebben een leuke verpakking en de korte stukjes tekst op de verpakkingen maakt ze nog extra leuk. Wat ook een pluspunt is, is dat de verpakkingen lekker groot zijn en onwijs zuinig in gebruik. Er zijn meerdere geuren verkrijgbaar, dus ik denk dat er voor ieder wel wat wils is!

Je vindt de Treacle Moon douchegels voor €4,95 per stuk (500ml) bij 150 grootste Albert Heijn filialen.

Heb jij al wel eens een product van Treacle Moon uitgeprobeerd?

Dit blogartikel bevat producten die door een bedrijf of merk zijn opgestuurd.  

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

26 opmerkingen:

 1. Ik zag ze onlangs bij Albert Heijn en ze vielen me meteen op vanwege hun verpakking. Natuurlijk wil ik ze zelf ook een keertje uittesten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga snel een keer langs een grote albert heijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo lekker! Ik heb ze in de winkels geroken en ze ruiken echt superr! Ik heb de mango versie, pure lovee <3 Haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er zo lekker uit ! En het prijsje is ook heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog niet, maar ze zien er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is fijn! Ruikt echt heel lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben echt een sucker voor die verpakkingen. Vind ze fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een super goede tip. Was al een tijdje aan het debatteren met mezelf of ik toch even zou splurgen voor een fancy douchegel maar dit is gewoon de ideale vervanger!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind ze echt zo lekker, sinds ze bij de ah verkrijgbaar zijn koop ik deze altijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Anoniem14.4.14

  Heb ze al geroken in de winkel, echt een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb ze nog nooit gezien, maar ik wil ze zo graag proberen! Lijken me echt lekker ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind ze ook echt super fijn. Ze ruiken ook echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuk en creatief product, zeker de moeite van het proberen waard! Bedankt voor de tip :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ik hoor hier zoveel goeds over ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb ze nog nooit zien staan bij de AH, toch maar eens kijken binnenkort, klinkt erg goed :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Echt mooie verpakkingen dat sowieso. En Iced Strawberry Dream klinkt heerlijk. Moet hem toch echt eens keer gaan proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Lijkt me heel lekker. Fijn dat ze zo lang meegaan!
  xxxx
  http://lovesbeautyfashion.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Klinkt goed, ik denk dat ik ze ook maar in huis haal.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. ik wil hier ook zo graag iets van kopen lijken mij zulke fijne producten! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Anoniem14.4.14

  ziet er heerlijk uit en wat een lieve verpakking hebben ze ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Die wil ik altijd al proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Beetje jammer dat treacle moon haar producten volgooit met sulfaten en parabenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. geweldig die kleurtjes en de verpakking...daar word een mens vrolijk van...

  BeantwoordenVerwijderen
 24. De verpakking ziet er echt mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen