Tag | Too Much Information Tag


De "Too Much Information Tag" is inmiddels al op een heleboel blogs verschenen. De naam verklapt het al: een tag met vragen die je in kunt vullen met antwoorden die eigenlijk niemand wil weten, maar stiekem toch wel heel erg leuk zijn. Ik vind het in ieder geval heel erg leuk om deze tags op andere blogs te lezen en aangezien ik het super leuk vind om zulk soort lijstjes in te vullen, besloot ik deze ook maar te doen! Dus, ben je benieuwd naar allerlei spannende dingen die je waarschijnlijk nog niet van mij wist? Bereid je voor op een heel lang artikel met maar liefst 50 vragen!

1. Wat draag je?
Ik kom net terug van mijn werk, ik draag een zwarte spijkerbroek, een hemdje met Aztec print van Vero Moda en mijn gele leren jasje van Miss Etam. 

2. Ben je wel eens verliefd geweest?
Ja! Meerdere keren zelfs.

3. Heb je wel eens een vervelende break-up gehad?
Break-ups zijn natuurlijk nooit heel leuk, maar een écht vervelende heb ik (gelukkig) nooit gehad. 

4. Hoe lang ben je?
Ik weet het niet op de centimeter na, maar het is ongeveer 1.62 meter. Niet erg lang dus...

5. Hoeveel weeg je?
Sommige mensen doen hier heel moeilijk over en vertellen dat aan niemand, maar mij kan het niet zoveel schelen. Ik weeg op dit moment rond de 60 kilo.

6. Heb je tattoos?
Nee, maar ik zit er al heel lang overna te denken om een ankertje op de zijkant van mijn pols te laten zitten. Ik vind dat een erg mooi symbool en staat voor hoop en positiviteit. En dat is iets wat wel bij mij past!

7. Heb je piercings?
Ooit had ik drie gaatjes in mijn oor, waarvan ik er één (per ongeluk) heb laten dichtgroeien. Dat zijn ook niet echt piercings, dus nee: ik heb er geen. Ik denk ook niet dat ik er één zou willen.

8. OTP?
Onderbroeken Totempaal Pannenkoek? Oké, geen idee waar dit voor staat. 

9. Wat is je favoriete fictieve TV koppel?
Ik kijk eigenlijk nooit TV, maar een serie die ik altijd op de voet volg is Awkward. Mijn favoriete koppel daaruit is zonder twijfel Jenna en Matty. 

10. Wat is je favoriete serie?
Oeps, dat heb ik net dus al verklapt: Awkward. En als je Wie is de Mol? ook een serie kunt noemen, hoort die ook zeker bij mijn favorieten.

11. Wat is je favoriete band?
Zonder twijfel: The Script!


12. Wat mis je?
Ik kan niet wachten totdat het weer zomer is! Dus dat mis ik heel erg. En Turkije, waar ik vorig jaar geweest ben, mis ik ook heel erg, omdat dat gewoon mijn favoriete vakantieland is. Gelukkig ga ik dit jaar waarschijnlijk weer naar Turkije met school, yay!

13. Wat is je favoriete liedje?
Volgens mij heb ik elke dag wel een nieuw favoriet liedje, maar op dit moment staat "Rather Be" van Clean Bandit non-stop op repeat. 

14. Hoe oud ben je?
19 jaar! Nog maar een paar maandjes en dan ben ik alweer 20, oh nee!

15. Wat is je sterrenbeeld?
Ik heb echt niks met sterrenbeelden en ik lees zelden mijn horoscoop. Maar als je het graag wilt weten, ik ben Tweelingen. 

16. Kwaliteit of eigenschap die ik zoek in een partner
Iemand waarmee je wel een normaal gesprek op niveau kunt voeren, iemand met een grote ambitie voor iets - al is het voor voetbal, zelfs dat maakt me niet uit, als hij maar ambitieus is - en ik vind humor héél, héel belangrijk!

17. Wat is je favoriete quote?
Mijn favoriete quote is Nobody said it was easy. Dit dreun ik altijd in mezelf op als ik aan het hardlopen ben en het liefst direct neer wil vallen omdat ik écht niet meer kan. Maar ja, niemand zei ook dat het makkelijk zou zijn. En zo ren ik weer een kilometertje verder! 

18. Wie is je favoriete acteur?
Ik vind Josh Hutcherson (Peeta uit The Hungergames) te aantrekkelijk voor woorden, dus op het gebied van the looks is hij zonder twijfel mijn favoriete acteur.

19. Wat is je favoriete kleur?
Mintgroen en koraalroze. En turqoise!

20. Harde muziek op zachte muziek?
Dat ligt maar net aan de stemming waarin ik ben. Als ik hard wil doorwerken, zet ik keiharde dreunmuziek op. Op de één of andere manier ga ik veel sneller typen. Als ik lekker wil ontspannen, kies ik eerder voor zachte en rustige muziek.

21. Waar ga je naartoe als je verdrietig bent?
Dan sluit ik me op in m'n kamer, het liefst in bed.

22. Hoe lang douche je?
Stiekem heb ik een hekel aan douchen. Ten eerste douche ik altijd vrij koud, wat eigenlijk best wel raar is. Maar ik kan niet zo goed tegen super warm water. En langer dan 5 minuten sta ik er echt niet onder.


23. Hoe lang doe je erover om je klaar te maken in de ochtend?
Tussen het moment dat ik uit bed stap en op de fiets/in de auto stap, zit ongeveer een uur. Daarvan ben ik tien minuten bezig met opstaan, ongeveer een half uur bezig met make-up en bedenken wat ik aan wil trekken en de overige tijd met ontbijten en lanterfanten.

24. Ben je ooit in een fysiek gevecht geraakt?
Ja, ik klap iedereen tegen de vlakte! Oké, grapje. Als je ooit met mij in een "gevecht" komt, weet je waarschijnlijk meteen dat je wint, aangezien ik echt kippenspiertjes heb. Dus nee, ik heb nog nooit gevochten.

25. Wat is een turn-on?
Als iemand een heel leuk grapje maakt en je heel indringend aankijkt. 

26. Wat vind je een afknapper?
Slechte humor of mensen die via WhatsApp niet normaal Nederlands kunnen praten/schrijven.

27. Wat is de reden waarom je een YouTube kanaal bent gestart?
Ik vond het een waardevolle aanvulling voor mijn blog. Mijn laatste filmpje is inmiddels alweer meer dan twee maanden geleden. Ik merk gewoon dat ik het schrijven van artikelen en fotograferen veel leuker vind dan filmpjes maken, dus waarom iets doen wat je eigenlijk niet heel leuk vind? Misschien wil ik het binnenkort toch weer gaan oppakken, omdat ik het nog steeds wel een goede aanvulling vind voor mijn blog.

28. Heb je angsten?
Niet bepaald. Ik ben niet bang voor spinnen of in het donker en ook heb ik geen bindingsangst of iets dergelijks. Ik heb alleen een ietsie-pietsie hoogtevrees, meer kan ik niet verzinnen.

29. Wat heeft je voor het laatst aan het huilen gemaakt?
Dat zal waarschijnlijk een zielige film of een schattig YouTube filmpje zijn geweest. Ik jank altijd heel snel bij zulk soort dingen. Typ maar eens "Soldiers coming home" in op YouTube. Ik garandeer je dat je tien minuten lang loopt te grienen.

30. Wat was de laatste keer dat je zei dat je van iemand houdt?
Oef, dat is best lang geleden denk ik. Maar ik zeg het soms wel eens tegen mijn ouders of zusje.

31. Wat is de betekenis achter de naam van je YouTube kanaal?
Het is gewoon mijn naam en blognaam: Nicole - Coco Gold. Lekker duidelijk toch? 

32. Wat is het laatste boek dat je hebt gelezen?
De Pianoman van J. Bernlef. Heel tof verhaal!

33. Wat is de laatste serie die je hebt gezien?
Zoals ik al zei, ik kijk eigenlijk nooit TV en ook vrij weinig series. Maar ik denk dat het het laatste seizoen van Awkward was. Weet iemand of er binnenkort weer een nieuw seizoen komt?

34. Wie is de laatste persoon waarmee je hebt gepraat?
Met mijn vader en zusje, met wie ik net aan tafel zat te eten.


35. Wat is de relatie tussen jou en de laatste persoon die je een bericht hebt gestuurd?
Dat was mijn zusje!

36. Wat is je favoriete eten?
Chocola, nu het mooi weer is: ijs!, alles waar kipfilet in zit, miehoen... Oké, eigenlijk (bijna) alles. 

37. Waar wil je graag nog naar toe?
Ik wilde altijd nog een keer terug naar Polen en dat ga ik in de meivakantie doen! Ook wil ik altijd nog naar Scandinavië, Amerika en Maleisië.

38. De laatste plaats waar je was?
Veenendaal, waar ik gewerkt heb.

39. Heb je een crush?
Nee.

40. Wat was de laatste keer dat je iemand hebt gekust?
Te lang geleden. (Subtiel antwoord hè?)

41. Wat was de laatste keer dat je je beledigd voelde?
Een paar weken geleden toen iemand me een kwetsend berichtje stuurde. Zulk soort dingen zijn nooit leuk.

42. Wat is je favoriete smaak in snoepjes?
Alles wat zoet is en waar veel suiker in zit. Maar het liefst heb ik chocola!

43. Welke instrumenten speel je?
Ik speel al ruim 8 jaar gitaar, ook speel ik een héél klein beetje piano en kan ik ook prima met een cajon overweg.


44. Wat is je favoriete sieraad?
Het liefst draag ik ringen, daar heb ik een hele verzameling van! Het minst vaak draag ik horloges, alhoewel ik dat de laatste tijd ook steeds vaker doe.

45. Wat is de laatste sport die je hebt gedaan?
Dat was maandagochtend in de sportschool, waar ik ging hardlopen op de loopband en een lesje XCO volgde.

46. Wat is het laatste liedje dat je hebt gezongen?
Ik zing de hele dag door, toevallig zong ik net nog "If I lose myself" van One Republic.

47. Wat is je favoriete openingszin?
Hoi, ik ben het telefoonboek aan het herschrijven. Mag ik ook jouw nummer? (Ik ben echt super grappig, ik weet het)

48. Heb je die openingszin wel eens gebruikt?
Jammer genoeg wel.

49. Wat is de laatste keer dat je hebt gechillt?
Mijn hele leven is één grote chillsessie. Vanmiddag nog, toen ik op kantoor aan het werk was, zat ik even lekker te chillen in het zonnetje met collega's onder het genot van een ijsje.

50. Wie geef je de tag door?
Ik tag in het bijzonder Liset, Lizzy en Nanne, maar natuurlijk mag iedereen hem overnemen die hem leuk vindt!

29 opmerkingen:

 1. Wat een leuke tag ik wil deze in een video vorm gaan doen! liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een lange maar leuke tag! Stiekem heel leuk om al die dingetjes over je te weten te komen! Ik had je groter geschat, mooie outfit wel. En ik vind The Script ook leuk! Wat geweldig dat je naar Polen gaat :).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke tag om te lezen, ik ben ook dol op eten haha.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze TAG is echt leuk. Leuke antwoorden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo leuk om te lezen! Misschien dat ik die tag ook maar eens ga doen;)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg leuk om te lezen! Ik heb ook het liefst chocola, haha (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahaha super leuk, wat heb je de vragen leuk beantwoord. En hele leuke tag dit! Misschien dat ik hem binnenkort ook over ga nemen, heb alleen pas al een vrij persoonlijke tag gedaan.

  Mijn favoriete band is ook overduidelijk the Script, ik hou van hun muziek, prachtig!

  Ik zag wel een klein foutje in je artikel, een zin is niet helemaal afgemaakt:

  18. Wie is je favoriete acteur?
  Ik vind Josh Hutcherson (Peeta uit The Hungergames) te aantrekkelijk voor woorden, dus op het gebied van the looks is hij zonder twijfel mijn favoriete acteur. Ook vind ik

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor je oplettendheid, ik heb het meteen aangepast! :) Liefs, Nicole

   Verwijderen
 8. Deze tag vind ik altijd zo leuk om te lezen! En je hebt 'm heel leuk geschreven. (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grappig trouwens dat je in Veenendaal werkt, daar zit ik namelijk op school!

   Verwijderen
 9. wat een leuke tag is dit toch...
  misschien maak ik m ook wel!
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jaa Jenny en Matty! Hun vind ik ook zo leuk samen haha. Awkward vind ik een leuke serie en hoop dat er snel een nieuw seizoen komt, ik ben echt benieuwd hoe het verder gaat. En ik wil ook weer naar Turkije! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuke TAG! Ik denk dat ik hem ook een keertje ga doen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. :D wat een leuke tag is dit! Leuke vragen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk om te lezen en lekker fout die openingszin ;) Ben er zelf ook zo slecht in haha. Meestal ben ik te verlegen ervoor ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mintgroen en koraalroze zijn inderdaad mooie kleuren, vooral in nagellakjes :). En OTP? Haha, ik weet het ook niet! Leuk dat je me getagt hebt, ga ff kijken of ik het in een filmpje ga doen of een artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. 47 en 48! hahahaha...
  Echt grappig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk om te lezen! Haha je reactie bij OTP, ik moest echt lachen! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Onderbroeken Totempaal Pannenkoek. GENIAAL! En toevallig staat bij mij nu ook Rather Be op, zo'n leuk liedje. En antwoord op je laatste vraag: de tag heb ik al op mijn blog geplaatst :D

  BeantwoordenVerwijderen