Budgetbeauty | Etos Highlighting Illuminzer

Als er één make-upproduct is wat ik eigenlijk nooit gebruik, dan is het wel highlighter. Ik heb een stash vol met lipsticks, foundations en mascara's, maar in die mega stash zit slechts één highlighter. En zelfs die gebruik ik dus nooit! Terwijl ik juist weg kan kwijlen bij foto's van beautybloggers met een prachtige higlighter op hun jukbeenderen of op hun wenkbrauwbot. Toen ik afgelopen zaterdag bij Etos langs alle make-up liep tijdens de 30% kortingsactie, zag ik ineens highlighter in een schap liggen.
De Highlighting Illuminzer van Etos eigen merk had ik al op diverse blogs voorbij zien komen. En juist nu het weer lekker weer wordt buiten, vind ik een highlighter echt prachtig! Lang hoefde ik dus niet te twijfelen: de highlighter ging met mij mee naar huis! Benieuwd of deze low-budget highlighter ook een budget topper is? Je leest het in dit artikel!


De verpakking is lekker simpel en compact, ik houd er wel van. Een klein, wit tubetje met zilveren letters erop. Hij had van mij iéts luxer gemogen, ik vind hem er nu wel heel cheap uitzien. Maar het is wel een handige verpakking die je zo in je tas gooit.


De tube heeft een handige, smalle opening waarmee je dus voorkomt dat je een te grote hoeveelheid higlighter uit de tube haalt. De highlighter zelf is wit van kleur met hele subtiele, roségouden glittertjes erin. Ziet er goed uit! Als ik hem swatch op mijn hand ben ik positief verrast, want je ziet het product goed zitten.


En dan is het tijd om de highlighter op mijn wangen aan te brengen. Ik vind het 't mooist als de highlighter niet extreem opvalt, maar op een natuurlijke manier aanwezig is. En dat doet deze highlighter zeker, ik vind het er mooi uitzien! De foto's heb ik wel met behulp van een flitser gemaakt, anders is het effect moeilijk vast te leggen. Aan het einde van de dag zat de highlighter er nog goed op en had ik nog steeds een mooi, oplichtend effect op mijn jukbeenderen.


Ik ben erg enthousiast over deze highlighter. Hij is goed gepigmenteerd, heeft een prachtige shine en blijft de hele dag goed zitten. En voor zo'n lage prijs (de Etos Highlighting Illuminzer kost namelijk maar €2,99!) kun je hem natuurlijk niet in de winkel laten liggen.

Gebruik jij vaak highlighter? 


28 opmerkingen:

 1. Wauw deze highlighter is echt super mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ja, deze is mooi :). Helaas geen Etos hier. Ik heb wel een paar highlighters in m'n stash - sinds ik me daarin ben gaan verdiepen haha - maar gebruik ze soms nog echt te weinig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een prachtige higlighter, al helemaal voor zo een zacht prijsje! Had hem zelf ook al eens getest in de winkel. Heel fijn product <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een goede highlighter, hij ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind deze variant heel erg mooi, ik heb zelf de bronzen maar die is iets te warm voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er mooi uit! Zelf draag ik iedere dag highlighter, het is echt onmisbaar voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi resultaat, het ziet er goed uit. Ik gebruik eigenlijk zelf nooit een hihglighter.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wauw, mooi zeg! Tube ziet er inderdaad niet aantrekkelijk uit, maar met zo'n highlighter voor zo'n prijsje vind ik dat niet zo erg.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nice! Ik gebruik eigenlijk vrijwel nooit highlighter, al is het in dit zonnetje misschien wel een heel fijn product om toe te voegen aan mijn look! Thanks voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi zeg, handige tip. Hij staat je echt heel mooi met de blush :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb er zelf ook één en die is ook prachtig. Deze staat je mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi! Ongelofelijk wat voor een effect dat geeft :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een prachtige highlighter! De glans is echt top!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er fijn uit voor zo een klein prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Waauw, hij is heel erg mooi! Ik ben vooral erg blij met mijn MSF highlighter! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hij is heel erg mooi! Staat je ook goed. Ik gebruik hem ook met veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ziet er goed uit hoor. Denk dat ik ook eens ga kijken bij de etos. Bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen